2018-11-08
蛋全部都係蛋呀🐥鍾意食蛋治嘅朋友一定要黎試試😌自從佢下年就結業嘅消息傳出左之後 而家去食都唔係咁易🤔勁多人排隊 我今次係星期日去排左成1個鐘呀🤧好誇張😦🔹✏️鹹牛肉蛋三文治 (烘底+$2)超級厚嘅鹹牛蛋治😍見到咁厚勁開心😂鹹牛肉份量比想像多 鹹香十足 蛋就係份量取勝 味道冇話有咩好特別但真心多😂不過蛋配鹹牛夾三文治實好食嘅😆但個蛋同奄列個蛋比較係乾左啲🤔🔹✏️火腿小奄列 ($32)其實好想知店主係咪特登叫做小奄列 因為佢個奄列係比正常奄列大勁勁勁多倍 同個名勁大對比😂蛋幾juicy 一切開係有蛋汁㗎唔會乾🤤份量咁大愛蛋人士一定會食到好滿足😚另外我都幾鐘意佢嘅火腿絲 唔知係咪要配合翻佢個蛋嘅份量 火腿絲係比出面食嘅厚同埋切得好粗身!同埋落左好多😚🔹✏️酥炸鮮蝦雲吞 ($36)原本都冇諗著叫㗎 不過見到幾乎枱枱都有叫 最終抵唔著誘惑食晒啲嘢後加單叫左😂不過真係值得一試!!😍😍新鮮炸起超熱辣辣🤤個皮超薄 炸後勁脆 但唔會覺得油膩😌😌蝦肉餡好滿 彈牙爽口🦐好新鮮嘅感覺 真正嘅皮薄餡靚❤️ 呢個有驚喜喔-奶昔系列嘅嘢飲好特別 並唔係周圍飲得到 所以大家黎到都要試下❤️🔹✏️好立克奶昔 ($29)超濃郁嘅好立
🔹
✏️鹹牛肉蛋三文治 (烘底+$2)
超級厚嘅鹹牛蛋治😍見到咁厚勁開心😂
鹹牛肉份量比想像多 鹹香十足
但個蛋同奄列個蛋比較係乾左啲🤔
🔹
✏️火腿小奄列 ($32)
蛋幾juicy 一切開係有蛋汁㗎唔會乾🤤
份量咁大愛蛋人士一定會食到好滿足😚
🔹
✏️酥炸鮮蝦雲吞 ($36)
🔹
✏️好立克奶昔 ($29)
超濃郁嘅好立克味😍😍😍😍😍
係落足料㗎成杯每一啖入口都係飲緊好濃嘅好立克 完全冇溝好多水嘅感覺🤤 冰磨得俾我想像中細滑😌推介喔勁正!
🔹
✏️阿華田奶昔 ($29)
阿華田味都係突出嘅 但對比起好立克味就稍為遜色左啲🤔 都係有嗰種足料嘅感覺 不過味道係好立克正啲🙃