2017-08-02 330 浏览
幾個朋友仔今日走去新港中心3樓試新野,晚上都有點心款式用一個期待嘅心情走入去,點知食完之後都幾失望,話說條腸超鹹,涼菜其他都OK每人送半隻乳鴿,口感好味但係我夠蔥油餅可以定死人,質地唔夠鬆軟,其實可以再一點,可能真係唔啱我本人嘅口味,我鍾意食啲軟林林香口,餐廳份量每碟都唔會太多,適合兩三個人吃幾碟,員工服務都OK ,敏感度都幾高,佢嘅好多特色嘅㸃心,店舖裝潢新穎,但冇餐牌,只有點心紙如果有Menu會好啲
涼菜其他都OK每人送半隻乳鴿,口感好味
秋葵
如果有Menu會好啲
2017-08-01
  • 白玉王鴿
2017-08-01 346 浏览
因為某些原故今日早放工,一個人百無聊賴在尖沙咀閒遊,一直到晚上差不多七時,相約了老公在新港中心吃晚餐,一直想不到吃什麼,看見去了新餐廳,所以入內一試。點了每人只限一隻的白玉乳鴿($25),外皮很脆、味道亦不錯,可惜太瘦了,沒有太多的肉,比平常乳鴿的尺寸細了一半;再點了一個流沙包,包是黑色加上食用金色做點綴,外貌討好,但入面的流沙個人覺得一般;點了兩個湯,一個是雲南汽鍋雞湯,一人份量味道不錯椰子味很香;另一個是星洲肉骨茶,亦都是一人份量,味帶點點辛辣,沒有濃烈的藥材味,有點失望;荷葉飯,內有雞肉、瑤柱及蝦,哈是雪藏的,夠爽口但沒有味道,整體上這個飯的味道還可以的。整體上沒有太大的驚喜,但亦不令人失望。順帶一提,店員推介的新鮮果汁,老公點了菠蘿汁,我點了椰青水,個人覺得菠蘿汁比較好。(各$29)
整體上沒有太大的驚喜,但亦不令人失望。
2017-07-26 3618 浏览
在指定地點,欣賞歌手獻唱,咱們會稱該活動為演唱會。但如果在指定地點,由名廚介紹自己的撚手名菜,食客即場品嚐,還有名廚跟食客互動的遊戲環節,這項活動筆者未知如何稱呼是好,惟有自創名稱,下稱這種活動為『演食會』。經朋友推介參加了由名廚Jacky Yu及唐宮小聚合辦的演食會名為囍宴,收費HK$369一位,包含八道菜餚,當中有Jacky Yu 原創,其中幾道則是唐宮小聚的撚手招牌。唐宮小聚的室內設計,揉合西式風格,有着相當潮味,毫無舊式中菜館的老套。連帶用膳餐具亦甚具潮氣,請大家留意下圖的碗,驟眼看還以為碗內有蒼蠅兩隻,實情是碗內印上了極具玩味的蒼蠅圖案。當日活動可用坐無虛席四字形容,參與人數目測接近200人次,眼見不少食客都跟Jacky 念熟,相信不少為他私房餐廳的fans 。沒太多開場簡介,入座後約半小時開始便上第一道菜。韓風帶子拼桂花燻蛋兩款頭盤都為Jacky Yu 的原創菜式。韓風帶子帶子煎至半熟後裹上一塊泡菜,再在面上放上幾顆三文魚子。帶子採用刺身級帆立貝,本身已經味道鮮美,而泡菜的鹹辛則把貝的鮮味帶得更出,屬於簡單易做,但美味相當的菜式,味道上沒有任何挑剔的地方,不過由於貝肉太大,

沒太多開場簡介,入座後約半小時開始便上第一道菜。

韓風帶子拼桂花燻蛋

兩款頭盤都為Jacky Yu 的原創菜式。

韓風帶子

帶子煎至半熟後裹上一塊泡菜,再在面上放上幾顆三文魚子。帶子採用刺身級帆立貝,本身已經味道鮮美,而泡菜的鹹辛則把貝的鮮味帶得更出,屬於簡單易做,但美味相當的菜式,味道上沒有任何挑剔的地方,不過由於貝肉太大,吃的時候未能把整顆放入口中咀嚼,需要咬上兩至三口,吃得有點狼貝,不少女性食客為了保持儀態,把菜及貝先行解體,再行進食,這樣便吃不到兩種食材碰出的效果,建議任何人士做這道菜都應該先把帆立貝一開二,然後再分別卷上泡菜,體積小了,食客便可輕易把整件放入口中,不用菜貝分食,能輕易吃到兩種食材併發的最佳效果。

桂花燻蛋

以片糖及香料煙燻雞蛋,已經味美,加入桂花煙燻,更添上一道飄逸清香,糖心蛋上置有醬油漬製的雞樅菌及三文魚子,引入了鹹鮮味,整顆放進口中咀嚼,繽紛的味道會在口中大爆發。

吃罷第一道菜後,Jacky邀請參加演食會的朋友,嘗試製作一道唐宮的名物玫瑰荳沙包,參與者還可獲贈Jacky 送出的禮物一份。

椰皇燉雞

椰子雞湯的美味,相信各位都不會陌生,以原隻椰皇燉雞,味道何止更上一層樓,椰皇的椰水較椰子的更為清甜,椰肉亦更嫩 ; 新鮮雞件及瘦肉放入椰皇之中,原隻蒸燉,雞件經已去皮,所以湯面頭油份很少,頗清,嚐過一口後,筆者只能用甜美不可方物五字作為喝後感。

白玉王鴿

這道是唐宮小聚的名物,光看名稱還以為是白鹵水或者是醉鴿之流,豈料上桌之時竟是燒乳鴿的模樣,令筆者感到相當意外,白玉二字跟上圖的深色乳鴿好像扯不上半點關係!雖然外表名不符實,但味道口感一點不賴,外皮色澤均勻,口感鬆脆,炸之前亦鹵得入味,肉汁不少,唯有一小瑕疵,就是鹹了一丁點,惟瑕不掩瑜,它依然是一隻好鴿!

腐乳大蝦

這道是Jacky 的創新菜,傳統上中菜廚子會用上腐乳烹煮肉類及蔬菜,但筆者從未吃過腐乳烹煮的海鮮食品,兩種熟悉的食材烹煮而成的菜式,給我的感覺就像: 這麼近,那麼遠,完全不能預期應有的味道。未吃蝦先試腐乳醬,很有漬製過的黃豆香味,煮製時下了相當份量的沙糖,不會太鹹,但濃郁重味,剛好可以提昇蝦的鮮甜味,並沒反客為主,把蝦味蓋過。

化骨秋刀

菜名讓筆者想起鹿鼎記中海大富的絶學 - 化骨綿掌,依稀記得在鹿鼎記電影中,海大富(吳孟達飾) 教偉小寶武功時,提及練成需時二三十年,結果偉小寶這滑頭小子,當然沒有選練。練就化骨綿掌要二三十年,這道化骨秋刀 ,當然亦非省油的燈,吃這道菜的時候,Jacky 剛好走到咱們的一桌聊天,他說要秋刀魚的骨完全溶化,要慢煮兩天,果然翻開魚肉一看,所有脊骨細骨都溶化了,沒有細骨的魚絶對合適一家老少食用,烹調食譜可從網上下載,大家可以嘗試烹煮。

該魚味道筆者會以不俗來形容,長時間的慢煮,魚肉當然入味,言而入味的同時,秋刀魚肉變得略為粗嚡,針很多時候亦不會兩頭鋒利!

南瓜菜苗

全晚最欣賞的一道好菜,浸菜上湯有着濃濃的火腿及雞味,南瓜苗嫩口爽脆,零菜渣,吃罷這裏的出品,才意識到南瓜苗原來在盛夏時節才有這美妙口感。

荷花蒸飯拼點點心意

是迷你荷葉飯配上黑松露蝦餃。

荷葉飯除了充滿荷葉香氣外,還有有鮑汁鮮味,兩種味道溶合甚佳,雖然份量只有三四勺子,但每勺都令人回味。

外皮黑色的蝦餃,面上貼有點點金箔,體積差不多有一隻雞包仔大小,整體外觀能以兩字形容 - 豪華!咬一口,方發現原來內涵比外表更吸引,原來饀料混入了份量不少的黑松露,松露跟海鮮一向絶配,在鮮甜的味道上添上了迷人氣味,一顆蝦餃使嗅味兩覺都同時獲得了大大滿足。

又到間場的食客廚師互動時間,Jacky 又再邀請食客與在廚師共同製作另一唐宮名物 - 黃金湯丸,同樣地被邀食客會獲得小禮物一份。

黃金湯丸

湯丸以花生、芝麻、糖冬瓜及鹹蛋黃作饀,配以薑味蕃薯糖水作甜湯底,是金黃對黃金的組合,名正言順。湯丸的皮煙韌帶嚼勁,饀料濃稠香甜,蕃薯糖水的主角 - 蕃薯粉嫩無根,相信經過嚴格籂選,整體而言這道甜品相當出色。

總結: 是晚的活動,即筆者口中的『演食會』,在市面少見,食物當然有水準,但活動如果再穿插多些食客名廚互動環節,並多向食客介紹每道菜的製作方法,相信為更為精彩吸引。
2017-07-05
2017-07-25 275 浏览
前日係呀媽生日約左屋企人去行尖沙咀,經過呢間餐廳就入左去食一個生日中午飯,我地有3個人所以淨係叫左3樣野到,諗住可以夜晚再食餐好既。所以我地叫左3個猛虎咬豬,聽個名都知道好有霸氣,幾好食呀因為啲豬同個包都幾夾。然後再叫左黑醋雞花,其實佢係啲雞翼黎,加埋啲菠蘿一齊食真係未試過,但甜甜地又酸咁既感覺幾特別。最後一樣係呢個都幾出名既松露香茹包,諗住佢個樣真係好得意呀!而且味道同佢個size係啱啱好可以食到啲松露味係個口腔裡面揮發出黎!下次黎一定要再叫

2017-07-23
  • 松露香茹包
2017-07-25 300 浏览
早前逛街經過,是晚決定入去一試,以 尖沙咀餐廳來說可以接受,本來可以25元有乳鴿,但好似賣完了,結果我點了99元五款的餐前小食,以小蒸籠形式出餐,份量合適,味道可口。也點了一个蒸品的拼盤,是有持特色的,但又不算太好味,餃子和包點內的料不太多,味道一般,唯有是荷葉飯太普通,飯的選擇不多,一係鮑魚飯(109元),一係荷葉飯(99元)等,但覺得除了多了一隻鮑魚放上面和荷葉飯也無分別。
2017-07-07 2220 浏览
靚仔廚神同唐宮小聚....一齊搞咗一次私房菜嘅宴會.....成個月前已經喺Facebook最後召集....我為咗一睹靚仔廚神真身....決定同朋友試吓呢次嘅私房菜宴會.....今餐成為$369 試落真係幾唔錯我急不及待必須要向你哋推介呢個....腐乳大🦐...係超級極度好好味佢嘅賦予味道已經深深深入左隻下身裏邊最衰每人得壹隻....如果唔係我一個人食10隻都冇問題認住呢隻鴿至於環境裏面都好舒服....而且面積好大呢個係韓風帶子拼蟹子流心蛋.....隻帶子辣辣地..不過勝在夠大隻同有質感乳鴿係呢間唐宮小聚嘅招牌菜....每人得半隻真係唔係幾夠喉呢隻金箔蝦餃先不得了.....啲黑松露滲晒落條脷到你睇吓啲蝦肉幾新鮮....加埋黑松露簡直正到卑加埋個小型荷葉飯呢個湯圓裏面有鹹蛋黃....未到又出奇地夾如果唔係靚仔廚神同唐宮小聚搞一次私房菜....可能我又未必認識呢間味道唔錯嘅餐廳不過未到你講我都一定會再去試過
試落真係幾唔錯
我急不及待必須要向你哋推介呢個....腐乳大🦐...
係超級極度好好味
加埋個小型荷葉飯
呢個湯圓裏面有鹹蛋黃....未到又出奇地夾
不過未到你講我都一定會再去試過
2017-07-05 456 浏览
.名廚Jacky yu私房菜囍聚😍😍😍 機會難得!!!! 先係開胃頭盤: 韓風帶子拼桂花燻蛋帶子係由酸辣泡菜包住,鋪上車打芝士,三文魚子同煙肉碎,好特別; 桂花燻蛋由名廚Jacky Yu 和餐廳廚師一齊研製,蛋黃呈半凝固狀,上面仲有魚子,口感豐富!.椰皇燉雞好滋潤,清甜,連平時只會飲湯,少食湯渣既我都食晒d雞hahaha 👍👍👍.白玉玉鴿好惹味,餐廳好細心,有埋手套同濕紙巾,唔洗驚整污漕手.腐乳大蝦好香,用左腐乳做醬汁,但一d都唔咸,仲帶有少少甜味.荷花蒸飯拼點點心意黑松露蝦餃不得了! 好香,黑色蝦餃皮配金箔,賣相好吸引! 味道都好濃郁! 必試! ❤❤❤ 甜品有大大粒湯圓,好重薑味
名廚Jacky yu私房菜囍聚😍😍😍 機會難得!!!!
先係開胃頭盤: 韓風帶子拼桂花燻蛋

腐乳大蝦好香,用左腐乳做醬汁,但一d都唔咸,仲帶有少少甜味

荷花蒸飯拼點點心意

甜品有大大粒湯圓,好重薑味

2017-06-26 459 浏览
今晚朋友幫我慶生,揀咗唐宮小聚,之前返工係中環食過,印象中都幾好食呢個玫瑰包代替左生日蛋糕,裏便係蓮蓉餡,有玫瑰香味幾特別呢道菜叫松露鮑飯,炒飯夠乾身而且十足松露香味,啱晒我呢啲松露控醉雞好好食,唔會過分凍,酒味唔算濃,但我個人覺得夠晒適合皮蛋豆腐,豆腐切得好靚,但皮蛋略嫌少,只係切左碎粒鋪係上面起初朋友叫豬手以為係一隻豬手上碟,點知原來係似開咗一嚿嚿,反而更加入味,而且size啱啱好呢個拼盤有好幾隻包點,自己淨係試咗黑色心形果舊,其實係黃金糕,味道不錯流沙包好鬼正,奶黃真係流出來而且唔會太甜第一次試呢個鹹蛋炒苦瓜,意外地好好食四季豆幾香,如果再炒得乾身啲會更好呢度竟然有炸蠔餅,嚇咗一跳,味道不過不失,個人覺得炸得太硬了呢度嘅香菇包係其中一個賣點,整得好似麻醬雲吞細細粒但幾好食,麻醬味不算重

呢個玫瑰包代替左生日蛋糕,裏便係蓮蓉餡,有玫瑰香味幾特別

醉雞好好食,唔會過分凍,酒味唔算濃,但我個人覺得夠晒適合

皮蛋豆腐,豆腐切得好靚,但皮蛋略嫌少,只係切左碎粒鋪係上面

流沙包好鬼正,奶黃真係流出來而且唔會太甜

第一次試呢個鹹蛋炒苦瓜,意外地好好食

四季豆幾香,如果再炒得乾身啲會更好

呢度嘅香菇包係其中一個賣點,整得好似

麻醬雲吞細細粒但幾好食,麻醬味不算重

MM
2017-06-24 200 浏览
Have been here twice, both time having the same feeling: Service too slow and staff not very friendly, Operation and management to be improved.

2017-06-21 218 浏览
今次去咗尖沙咀間唐宮小聚,感覺同Dim Sum間餐廳好似。有好多新派點心選擇,最令我難忘😋就係依黑金流沙包。賣相非常吸引😍,黑色令人覺得神秘、型格;個包油上金色,富貴💎亦令人覺得有好兆頭,充滿正能量🔆!一搣開個流沙包,啲奶黃餡bit哂出黎。記住用個碗戴實,如果唔係一定流哂!個包唔太甜,蛋黃味濃,外層係用竹炭整,所以黑色🌑。雖然有炭整,但質地都係軟lum lum。食完之後充滿幸福感覺👍🏻👍🏻
某星期日跟幾位好友相約在尖沙咀吃午飯,窩夫提議到年初開業的唐宮小聚尖沙咀分店,好友們都很贊成,窩夫終於一償一嚐唐宮小聚的心願。窩夫一行四人未能訂位(五位或以下不設訂座),為了避免要等位,便約好11時30分到達,先到先取位,窩夫早到了一點點,在門外等開門,店內環境看來很不錯。一坐下來視線被桌上的餐碟吸引著,碟上的螞蟻和蒼蠅栩栩如生。點了可選三款前菜的小聚拼盤($69),三款前菜分別是江南千層、貢菜海蜇和上海燻魚,窩夫最喜歡貢菜海蜇,貢菜非常爽脆,味道清新。松露香菇($39)做得很細緻,一掰開便聞到極為香濃的黑松露香味,愛吃黑松露的朋友不得不試。趣緻龜包(每個$23)其實是菠蘿叉燒包,可愛趣緻的小龜造型叫人捨不得吃呢。邪惡的炸魷魚鬚($69)要開心分享,所以窩夫通常在人多飲茶時才會點,大家都很喜歡那銅色的器皿,炸魷魚鬚則稍嫌比較油膩。白玉王鴿(每隻$25)屬其中一款必食之選,愛吃乳鴿的窩夫當然不會錯過,點了兩隻一人半隻,乳鴿燒過後仍然有很多肉汁,值得一提的是餐廳細心地為客人提供膠手套和濕紙巾。紫蓉豬豬(每個$23)跟趣緻小龜同樣可愛,紫蓉餡做得不錯,顏色看來很天然,味道不會很甜。最後還有荷

一坐下來視線被桌上的餐碟吸引著,碟上的螞蟻和蒼蠅栩栩如生。
小聚拼盤

松露香菇

趣緻龜包

炸魷魚鬚

紫蓉豬豬

荷花蒸飯

最後還有荷花蒸飯($99),荷葉上放了兩片荷花花瓣,令賣相加分不少。
荷花蒸飯

蒸飯的配料很豐富,有鮮蝦、火鴨、雞丁和瑤柱,味道很好。
2017-06-04
松露香菇
趣緻龜包
紫蓉豬豬
2017-06-16 228 浏览
6月好多人生日呢…早排見有人推介呢間餐廳,食物又好似好精緻咁,一於又試下啦~黃金涼瓜……好味道,不過食到抵就比較油嘞虎咬豬……即係刈包,豬肉夠晒淋,又夠肚quota 有限,食半件好嘞仲有金色奶皇包同餃子拼盤奶皇包我冇食,不過見到好流心……拼盤就冇咩特別,朋友食柚子蝦餃,話好有柚子味,我應該食左賽旁蟹餃,但我淨係食到好大舊蝦膠咋,唔覺有蟹值得研究嘅係……芋泥包我到當晚食到個饀係有雪氣的,以為係特別安排但前幾日睇電視節目介紹,話係熱嗰喎醉蝦,唔太醉,不過唔知係咪落左好多花椒,勁麻呀特價乳鴿$25蚊隻,咁就1人1隻啦,好味道醉蝦之外仲有醉蟹,呢個就真係醉嘞,仲好多膏添冷盤豬手,補充骨膠原之選,都好味道話明玩味中菜,好多菜名都好特別的,我冇特別記住呢,不過水準都好平均,可以再嚟
6月好多人生日呢…

早排見有人推介呢間餐廳,食物又好似好精緻咁,一於又試下啦~

黃金涼瓜……好味道,不過食到抵就比較油嘞

虎咬豬……即係刈包,豬肉夠晒淋,又夠肚
quota 有限,食半件好嘞

仲有金色奶皇包同餃子拼盤
奶皇包我冇食,不過見到好流心……

值得研究嘅係……芋泥包
我到當晚食到個饀係有雪氣的,以為係特別安排
但前幾日睇電視節目介紹,話係熱嗰喎

醉蝦,唔太醉,不過唔知係咪落左好多花椒,勁麻呀

特價乳鴿$25蚊隻,咁就1人1隻啦,好味道

醉蝦之外仲有醉蟹,呢個就真係醉嘞,仲好多膏添

冷盤豬手,補充骨膠原之選,都好味道

庆祝纪念
生日
  • 陳釀醉蟹
今晚同朋友食生日飯,佢建議去食呢間。但我因為遲到,去到嘅時候啲朋友已經坐低左,佢哋其實已經警告我話我坐嗰個位好大風,對住我個頭吹,冇幾耐我地見後面張枱吉左,想要求轉枱,個侍應原先都話冇問題,但就話可能迫少少,我話冇問題,點知佢跟住就話:吓!你地叫左野食喎,轉枱會好麻煩,就叫我地唔好轉,仲話你地朋友對你咁好既,留返個大風位俾你坐,自己就坐曬裡面。之後又問我要唔要叫反支椰青水飲吓,因為可以下火!我當然一輪嘴話佢啦,但佢仲要繼續話:唔係,係因為椰青水做緊特價所以建議你叫一支飲可以下火呀嘛!😡😡😡😡另外佢啲份量好細食咗等於冇食一啲都唔飽但係已經好貴!所以千祈唔好去😤😤😤😤
2017-06-15
2017-06-12 934 浏览
又黎到唐宮小聚,1星期內第2次黎啦!話晒星期五,梗係乘機試多幾款精緻點心~第一次黎既時候覺得裝修/食物種類好似南X館,但呢度就貴D、精緻D、款式多D、同埋好食D!﹣荷葉飯:4個人食點都要叫D飽肚野,見差不多張張枱都有呢個飯就叫黎試下;入面有蝦仁/雞肶茹粒等林林總總既配料,都幾豐富,而且荷葉味幾香,糯米又煮得岩岩好,唔會痴笠笠,最後食完荷葉都好乾淨~(題外話:唔知點解D圖調轉左... 又edit唔到﹣>Openrice可唔可以新增圖片edit function..)﹣麻辣燒賣:好似糯米卷咁,但個皮好軟、糯米一如荷葉飯糯米咁糯得黎唔痴,加左D麻辣醬(極度懷疑係李錦記隻麻辣火銅辣醬!)唔太辣但又令到個燒賣好香~我可以食一籠!﹣口水雞(例牌):上次試左醉雞,好香酒味又嫩滑;今次既麻辣口水雞都唔錯,同上面燒賣同一款辣醬,但再濃D,例牌望落好細但食極都有,因為個兜好深!而且件件都有肉所以算係最抵既一款小菜!﹣黑金流沙(包):即係奶黃包,黑金統粹噱頭,黑炭味既包無咩特別,流心餡都做得唔錯,幾香又唔太甜既蛋黃漿,屬於好食少少既流沙包,計番唔算抵食(但,樣子確實吸引~)﹣﹣乳鴿:做緊promotion

乳鴿:做緊promotion $25一隻!我地4人叫左2隻,對半開都好夠食,啖啖肉,唔太油,D皮燒得好香D肉都firm;會每人俾手套+潔紙巾你所以唔怕食到成手都係,我諗我下次真係要私吞一隻先得!
﹣唔記得咩名堂,好似係黑糯米卷之類的:無食到,但聽聞非常普通,只係黑媽媽好特別。
肉鬆簿餅:好似D 手抓餅咁,幾酥脆,而且佢已微微一開2,好細心咁方便我地分食
overall唔係特別好吃可能肉鬆多所以有D乾,不過不失啦~

蛋黃鍋巴:誤解了!其實唔係硬綁綁既鍋巴,而係好似炸米通咁,但炸之前索滿晒咸蛋黃漿,黃金蝦既做法!高溫炸起唔油!好鬆脆又香,雖用咸蛋但唔太咸,一口接一口咁食食食...

好滿意既一餐friday lunch,4個人都食左好多野xD 同行同事已經攞左點餐紙準備定下一次要試邊幾款...
雖然偏貴但都值架
2017-06-09
2017-06-12 169 浏览
終於等到這餐廳了~比預期中相差不太遠亦沒有過份的精緻,過份的浪費英文係 pineapple & beef上枱點火的小gimmick~火太弱未到"燒"的效果,有點只是為了"做作"把這普通菜式變得特別點~下底的牛腩才有菠蘿味,應要"隔夜"才更好吧牛腩軟熟度剛好,不太痴牙貢菜好似未醃的菜脯酒釀馬碲很特別酒釀煮得剛好沒半點過火,馬碲細粒還可以,但不夠爽脆沒有標榜是bb鴿,所以算細仔味道十分好,骨軟 $25勁抵食
終於等到這餐廳了~
比預期中相差不太遠
亦沒有過份的精緻,過份的浪費

英文係 pineapple & beef
上枱點火的小gimmick~火太弱
未到"燒"的效果,有點只是為了"做作"
把這普通菜式變得特別點~
下底的牛腩才有菠蘿味,應要"隔夜"才更好吧
牛腩軟熟度剛好,不太痴牙

貢菜好似未醃的菜脯
酒釀馬碲很特別
酒釀煮得剛好

沒半點過火,馬碲細粒還可以,但不夠爽脆

沒有標榜是bb鴿,所以算細仔
味道十分好,骨軟 $25勁抵食
2017-06-08