2025-06-10
試左佢地嘅《宮崎和牛海鮮十三品盛宴》! 期間限定價只係$498/位 (正價$698/位)🤩用嘅仲係連續4屆攞到「日本一」殊榮嘅特上宮崎和牛,聽到都流口水喇!🤤🌟特製宮崎和牛他他配法包🌟🐮🥖 和牛他他勁香滑,係爐度烘到脆卜卜嘅法包一齊食,口感層次超豐富,和牛他他份量好足,可以留一半用錫紙兜燒埋黎食~ 😋🌟韓式煎餅(海鮮)🌟煎餅外脆內軟,入面滿滿都係海鮮,好足料🌟迷你沙律🌟🥗 清新嘅沙律菜正好平衡返燒肉嘅油膩感,開胃菜🌟 燒肉 Yakiniku 🌟▪️宮崎和牛薄切牛板腱(壽喜燒風) 配日本蛋*🥩🍳 牛肉油花靚到好似藝術品!燒完點埋日本蛋漿,入口即溶,牛油香加埋蛋香,滑到不得了,人間極品! 😭▪️薄切牛舌芯 (鹽蔥汁)👅 牛舌芯爽口彈牙,配埋秘製鹽蔥汁,將鮮味提升到極致!👍▪️宮崎和牛 上牛排肉 & 宮崎和牛 特上牛肩肉眼*😍 兩款和牛都肉味濃郁,油脂甘香,入口即化嘅感覺真係好幸福!▪️鹿兒島豚 五花肉🐷 豬五花肉都唔輸蝕,燒到金黃香脆,肉汁滿滿! 🌟 海鮮 Seafood 🌟▪️海老 & 原隻帆立貝🦐🐚 大蝦超大隻,肉質爽彈,帆立貝鮮甜嫩滑,啖啖都係海洋嘅味道!🌟 麵類 & 甜品 🌟▪️迷你盛岡冷麵
🌟特製宮崎和牛他他配法包🌟
🌟韓式煎餅(海鮮)🌟
煎餅外脆內軟,入面滿滿都係海鮮,好足料
🌟迷你沙律🌟
🥗 清新嘅沙律菜正好平衡返燒肉嘅油膩感,開胃菜
🌟 燒肉 Yakiniku 🌟
▪️宮崎和牛薄切牛板腱(壽喜燒風) 配日本蛋*
🥩🍳 牛肉油花靚到好似藝術品!燒完點埋日本蛋漿,入口即溶,牛油香加埋蛋香,滑到不得了,人間極品! [2][3] 😭
▪️薄切牛舌芯 (鹽蔥汁)
👅 牛舌芯爽口彈牙,配埋秘製鹽蔥汁,將鮮味提升到極致!👍
▪️宮崎和牛 上牛排肉 & 宮崎和牛 特上牛肩肉眼*
▪️鹿兒島豚 五花肉
🐷 豬五花肉都唔輸蝕,燒到金黃香脆,肉汁滿滿!
🌟 海鮮 Seafood 🌟
▪️海老 & 原隻帆立貝
🌟 麵類 & 甜品 🌟
▪️迷你盛岡冷麵 /迷你雞肉烏冬
🍜 冷麵夠晒冰涼彈牙,超解膩!
烏冬湯底清甜,暖笠笠好舒服。
🌟黑糖珍珠雪糕🌟
🍨 最後用黑糖珍珠雪糕做結尾,黑糖味香濃,珍珠Q彈😌