2021-01-19 17 浏览
與港島區朋友午膳,選了樓上舖吃一來坐得較寛闊,選了一黑一白的組合。朋友選的吉列牛定食有前菜、麵豉湯天氣凍對著小火爐吃又真的感到暖和一些,吉列牛排比吉列豬扒好的地方就當然是快熟及肉味較濃。放上石板上聽到滋滋聲都不錯。外層麵包槺不太厚,但令牛柳口感外脆內軟。L 選的是咖哩忌廉烏冬,上桌時第一眼先覺得是否忌廉湯。原來烏冬收藏於忌廉底下,入口很滑很香而又不會有很膩的感覺。咖哩湯底混合忌廉提升了甜度。加入雞肉及磨菇令烏冬更豐富。雞軟骨餃子很有嚼勁,外層的餃子皮亦不油,加上雞軟骨脆脆的。蜂蜜菊花蜜及蜂蜜紅棗茶入口不太甜,而且很滋潤。

朋友選的吉列牛定食有前菜、麵豉湯

L 選的是咖哩忌廉烏冬,上桌時第一眼先覺得是否忌廉湯。

雞軟骨餃子很有嚼勁,外層的餃子皮亦不油,加上雞軟骨脆脆的。

蜂蜜菊花蜜及蜂蜜紅棗茶入口不太甜,而且很滋潤。

• 雞軟骨餃子
  • 蜂蜜菊花蜜
2021-01-19 8 浏览
吉列牛已經係日本食過好幾次,現在冇得去日本但係又好想食唯有上網搵下,比我搵到銅鑼灣有間主打吉列牛就去試試佢。吉列牛定食:本身已經炸到個面脆脆的牛肉仲係生生地,最特別係有個爐仔比我地熱住食,可以選擇自己適合嘅生熟程度👍🏻👍🏻👍🏻份量都算ok。咖喱忌廉烏冬:白雪雪忌廉面望落去非常吸睛,做到咖喱湯底烏冬,原來成件事好夾好好味😋好快成碗清晒。蒜片牛舌芯:炸過嘅蒜片特別香口好食,牛舌原來好爽口好正。

蒜片牛舌芯:炸過嘅蒜片特別香口好食,牛舌原來好爽口好正。
2021-01-17
午餐
朋友話想試吉列牛好耐,所以趁前日係星期日,就拉埋我一齊黎食呢間啦。我地思前想後,都係覺得叫呢個$246 吉列牛定食+咖哩忌廉烏冬+2杯汽水嘅set最抵,可以一次過試曬餐廳嘅兩款招牌,所以就揀左呢個啦。🥩吉列牛定食吉列牛定食有麵豉湯、芝麻醬車厘茄、芝麻醬豆腐、白飯同埋吉列牛。吉列牛上有脆脆嘅炸皮,牛肉本身仲未熟,要自己喺熱板上燒熟,食起上嚟,別有一番風味。牛肉好重牛肉味同好多肉汁,好好食。🍜咖哩忌廉烏冬(小辣)烏冬上有大量輕身嘅忌廉喺上面,首先要將烏冬同忌廉撈埋,烏冬同咖哩嘅味道冇俾忌廉搶咗個味道,反而忌廉提升咗烏冬食落嘅口感,成個烏冬食落就好滑啦。個烏冬都有得揀要牛肉定係雞肉,我哋就揀咗牛肉,烏冬入面就有好多牛肉粒、菇同埋洋蔥嘅,啲牛肉粒都好有牛味,好食。🐄蒜片牛舌芯 $58因為朋友想食牛舌,所以又叫多咗個小食。牛舌芯四四方方嘅一片,有五片,厚薄適中,配埋蒜片一齊食,幾惹味。🍵韓國蜂蜜紅棗茶 +$8跟餐加$8可以轉飲呢個,有熱有凍,我就揀咗熱。紅棗味濃,甜度適中,幾好。🍹Citrus Ocean +$18跟餐加$18轉飲。Citrus Ocean 其實係一杯梳打水嘅飲料,佢將梳打水、柚

🥩吉列牛定食

🍜咖哩忌廉烏冬(小辣)

🐄蒜片牛舌芯 $58

🍵韓國蜂蜜紅棗茶 +$8

🍹Citrus Ocean +$18
跟餐加$18轉飲。Citrus Ocean 其實係一杯梳打水嘅飲料,佢將梳打水、柚子蜜、檸檬、薄荷葉整成一杯飲品,外觀好靚,好啱用嚟打卡。

呢餐食得幾滿足,每人百幾蚊都OK嘅。
2021-01-17
  • 咖喱忌廉烏冬
好耐冇去過灣仔同銅鑼灣啦,咁啱老公放假,我哋就去行吓Shopping吓同搵食啦!呢排可能轉凍,成日都好想食d熱辣辣嘅嘢,我哋去到百樂中心,見到成棟大廈都係食嘢,有選擇困難症嘅我,真係唔知食乜好,左睇右睇之際,比我見到間冇餐廳名,只係話比人知食乜嘅餐廳,我見咁特別,所以就提意去果間試下啦!🤩🤩🤩@吉列牛忌廉烏冬專門店 (百樂中心)地址:銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓套餐2 吉列牛定食🐂🐂🐂 $246嚟到好靚,一個托盤放咗吉列牛、麻醬沙律、豆腐、車厘茄、醬汁、飯同湯。吉列牛大外層薄薄嘅麵包糠包住,約一成熟,可以自己放係石板燒爐加熱同因個人喜好燒到合適嘅熟度,食落簡直外脆內軟,肉嫩超多肉汁,點上芥茉蛋黃醬或燒汁,再配上飯素米飯,簡直一絕。😋😋😋咖哩忌廉烏冬上枱時係震騰騰,忌廉上層真係好似雪地咁白,配上少少葱花,真係好靚,十分吸睛,底層係黃色嘅咖喱烏冬、雞肉、洋蔥同冬菇,烏冬好彈牙,微辣咖喱烏冬加上滑滑嘅忌廉一啜就即刻啜入口,味道真係超夾,去到真係要叫嚟試吓。😍😍😍Citus Ocean +$18雖然佢係藍色,但係用柚子蜜加梳打而成,味道唔會太甜,相當潤喉。😃😃😃Passion Punch +

@吉列牛忌廉烏冬專門店 (百樂中心)
地址:銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓

套餐2 吉列牛定食🐂🐂🐂 $246

Citus Ocean +$18

Passion Punch +$18
熱情果蜜加梳打而成,亦唔會太甜,仲有少少果肉,呢杯我鐘意。🤣🤣🤣

蒜片牛舌芯👅👅👅 $58
將牛舌外層同多餘嘅部位去掉,只得牛舌心,整得又唔會過老,食落好彈牙,配埋好香嘅炸蒜片同葱一齊食,簡直令到牛舌昇華到另一層次。👍👍👍

• 蒜片牛舌芯
2021-01-18 4 浏览
初時第一次見到吉列..............牛扒都覺得幾特別😂😂😂😂心唸會唔會un呢?早前的起心肝去一試,都不枉此行👍👍原來呢個係韓牛又係初嘗😂😂😂先黎左個牛舌芯睇個樣都正,有咬口配的炸算片,都夾味👍👍之後主角到吉列牛牛定食佢外層輕炸左一次薄薄的吉列再自己放上爐上 按自己喜好生熟情度去煎😂😂😂呢個食法都係第一次😂😂😂味道都幾好佢配既醬料都夾,近似蛋黃沙律醬?一口韓牛,一口珍珠米好味!!
初時第一次見到吉列..............牛扒
都覺得幾特別😂😂😂😂
心唸會唔會un呢?
早前的起心肝去一試,都不枉此行👍👍

原來呢個係韓牛
又係初嘗😂😂😂

先黎左個牛舌芯
睇個樣都正,有咬口
配的炸算片,都夾味👍👍

之後主角到
吉列牛牛定食
佢外層輕炸左一次
薄薄的吉列
再自己放上爐上
按自己喜好生熟情度去煎😂😂😂
呢個食法都係第一次😂😂😂
味道都幾好
佢配既醬料都夾,近似蛋黃沙律醬?
一口韓牛,一口珍珠米
好味!!
話說以為樓上既餐廳會少啲人,唔洗等位啦,仲要係22樓咁高,點知上到嚟,門口已經有5個人等緊位,而我同朋友就第二個等安排座位,等等下去個洗手間出嚟,又有多2個人嚟,心諗咁多人既🙈疫情期間量完體溫安排座位後,呢度既落單方式係用QR code形式,張枱係唔會見到有menu出現;仲有想講一點係強烈建議老闆要加聘人手😳😰坐低後落咗單,近乎半個鐘有多都未有野食,由巨餓都變到後期餓到無感覺了🤦🏼‍♀️眼見樓面得兩個人手,而全場係近乎爆滿,但同時要做埋量體溫、安排座位、傳菜、準備飲品、埋單、執枱等等工作,而好彩野食係加分彌補返以上嘅不足;呢度既皇牌係吉列牛定食 ($148)同咖喱忌廉雞肉烏冬 ($78),第一次嚟點都要試吓既,每張枱都預先安排左一個迷你版既石磨燒既爐,可以自己煎吉列牛,自行控制牛既生熟程度,都幾好玩😆個人認為燒到8成熟,有輕微燶燶味會較好食,唔同平時食牛扒5成熟😂各有千秋😁再加多咗個小食Kobeyu 牛油蜜糖單骨雞翼 ($65)呢個幾抵食,嚟到感覺好大碟,認真數有10隻咁多,即係5隻雞翼份量,單骨望落去,份量大大碟,味道方面蜜糖味偏重較甜,蓋過了牛油味,單骨既形式較容易方便進食,呢個形式

再加多咗個小食Kobeyu 牛油蜜糖單骨雞翼 ($65)呢個幾抵食,嚟到感覺好大碟,認真數有10隻咁多,即係5隻雞翼份量,單骨望落去,份量大大碟,味道方面蜜糖味偏重較甜,蓋過了牛油味,單骨既形式較容易方便進食,呢個形式不錯👍🏻
2021-01-14 19 浏览
今日黎銅鑼灣食下呢間人氣餐廳二百幾蚊就有個2人餐 都幾抵食架一次過滿足兩個願望又食到忌廉烏冬又食到吉列牛定食個人鍾意忌廉烏冬多小小!真係幾正忌廉好Creamy又唔會漏估唔到同下面既咖喱烏冬係咁match架咖哩好香濃 係日式果種咖喱味道佢可以簡牛或雞肉 個人建議可以簡雞肉因為吉列牛都食左牛了!吉列牛定食- 有沙律菜 湯 同胡麻豆腐個飯有d飯素 唔錯個吉列皮好香 好脆 牛好香 原來牛都可以咁食 又有得自己煎 幾好玩 佢配左兩個醬 一款醬油其中一款似蜜糖芥末 點牛肉都好襯仲食埋個餃子🥟 叫左紅棗茶同菊茶蜜 咁涷既天氣飲杯熱飲☕️好幸福
今日黎銅鑼灣食下呢間人氣餐廳

忌廉好Creamy又唔會漏
估唔到同下面既咖喱烏冬係咁match架
咖哩好香濃 係日式果種咖喱味道
佢可以簡牛或雞肉 個人建議可以簡雞肉
因為吉列牛都食左牛了!

吉列牛定食- 有沙律菜 湯 同胡麻豆腐
其中一款似蜜糖芥末 點牛肉都好襯

仲食埋個餃子🥟

叫左紅棗茶同菊茶蜜 咁涷既天氣飲杯熱飲☕️好幸福
2021-01-14 6 浏览
今日出咗銅鑼灣搵朋友順便食飯佢就帶咗我嚟到呢間百樂中心嘅吉列牛忌廉烏冬專門店食午餐。我哋叫咗個二人set餐入面包括左吉列牛定食同埋咖喱牛肉烏冬仲有兩杯飲品,之後我哋仲另外叫咗個雞軟骨餃子小食。吉列牛定食入面包括左兩款前菜今次係芝麻醬車厘茄同埋一個芝麻醬凍豆腐,另外仲有個麵豉湯添,啲吉列牛需要自己放上熱石嗰度自己燒,你可以控制自己想食生熟嘅程度,肉質咬外脆內軟,非常不錯。咖喱忌廉牛肉烏冬聽落好似好奇怪,一上枱都有少少嚇親估唔到啲忌廉多到蓋過d烏冬,雖然好邪惡不過d忌廉食落好creamy淡淡嘅忌廉中和左濃烈嘅咖喱味兩者估唔到又幾夾喎。雞軟骨餃子食落就比較平平無奇我自己就唔推介。飲品方面我哋就加錢升級左特飲,包括叫左杯citrus ocean 同 passion punch,前者其實係柚子蜜梳打而後者係熱情果味梳打,食落仲有一粒粒嘅熱情果非常有口感,兩杯飲品都好好飲。

雞軟骨餃子食落就比較平平無奇我自己就唔推介。

2021-01-13 26 浏览
成日見到人食忌廉烏冬同吉列牛。今日終於有機會去見一見佢真身。😆餐廳好多選擇。最後兩個人叫咗一個set加一個小食。個set有齊忌廉烏冬同吉列牛。簡單而直接。雞軟骨餃子。個餡好多雞軟骨。口感非常脆口。吉列牛定食。牛肉軟綿冇筋。外脆內軟好有趣。仲有個爐方便調教自己喜歡嘅生熟程度。👍牛味唔算濃。可以點佢個蒜味mayonnaise。定食配埋前菜麵豉湯白飯加飯素。夠兩個人share食。咖喱忌廉烏冬。白雪雪好得意。烏冬口感煙韌。忌廉輕身唔會漏。好香日式咖哩味。
成日見到人食忌廉烏冬同吉列牛。
今日終於有機會去見一見佢真身。😆
餐廳好多選擇。最後兩個人叫咗一個set加一個小食。
個set有齊忌廉烏冬同吉列牛。簡單而直接。

雞軟骨餃子。個餡好多雞軟骨。口感非常脆口。

吉列牛定食。牛肉軟綿冇筋。外脆內軟好有趣。
仲有個爐方便調教自己喜歡嘅生熟程度。👍
牛味唔算濃。可以點佢個蒜味mayonnaise。
定食配埋前菜麵豉湯白飯加飯素。夠兩個人share食。
咖喱忌廉烏冬。白雪雪好得意。烏冬口感煙韌。
忌廉輕身唔會漏。好香日式咖哩味。

雞軟骨餃子。
咖喱忌廉烏冬。
2021-01-12
雞軟骨餃子。
咖喱忌廉烏冬。
2021-01-13 7 浏览
上次食另一間餐廳嘅時候,就見到依間個名,果時就好奇係食咩,到底忌廉烏冬係點,所以今次黎到試下,不愧係人氣美食好地方。今次叫左一個兩人份量嘅set,除左有吉列牛定食同咖喱忌廉烏冬,仲包左前菜、麵豉湯同味素飯,兩個人食都可以食得飽。最近吉列牛真係好hit,外脆內嫩嘅吉列牛係熱石上燒一燒,自己控制生熟程度,都幾好玩。而咖喱忌廉烏冬令人好期待,因為從來冇食過類似嘅野食,佢真係好邪惡,白色嘅忌廉好creamy,原來忌廉同咖喱都可以夾到,食落唔會好膩同辣,可能忌廉中和左咖喱嘅辣味。佢嘅雞軟骨餃子整得都幾好味,外皮幾香脆,而內面嘅雞軟骨都幾脆口,幾有口感。見到佢menu張相就吸引人嘅目光,依兩杯野嘅賣相真心好靚,可以當裝飾品擺係到。Passion Punch係百香果飲品,飲落唔會太甜,而Citrus Ocean係柚子飲品,飲落都潤喉,都幾值得一飲。

2021-01-12 151 浏览
再訪吉列牛忌廉專門店,仍然感覺百吃不厭。今日帶了好友B來食lunch, B吃完後也讚口不絕。小食~蒜片牛舌芯$58~牛舌雖然不是厚切,但口感煙韌,牛味濃郁,配上大量香脆味甜的炸蒜和葱碎,真的十分滋味。吉列牛定食套餐+咖哩忌廉烏冬$246~吉列牛定食套餐包前菜,麵豉湯,飯素飯和靚靚吉列牛。前菜~豆腐滑嫩,車厘茄鮮甜,配上日式胡麻醬,酸酸甜甜的非常開胃。麵豉湯/飯素飯~淡淡的麵豉味加上少許海帶,很清甜。熱騰騰的珍珠米上鋪滿飯素,增添了口感和味道。吉列牛~吉列牛大约有十多塊,厚切,除了表面炸至吉列,裏面全生,呈漂亮的嫩紅色,還有胡麻椰菜絲沙律伴碟,正!吉列牛肉質軟腍,每邊只須煎十秒就可以食得,表面微焦,但肉汁仲keep住十分juicy, 真係好好味呀!所以最後忍唔止都要追加多一份吉列牛。咖哩忌廉烏冬(雞肉)~表面鋪滿白雪雪的輕忌廉,其實下面就是帶有咖哩味的烏冬,烏冬質感彈牙爽口,當混合忌廉一起吃,甜中帶微辣,而且順滑非常,配料還有嫩滑的雞肉,西蘭花和菇,十分惹味。韓國柚子蜜$58~濃郁的柚子蜜,熱飲好滋潤。Passion Punch$18~百香果糖漿加入soda water, 酸酸甜甜十分清

真的十分滋味。

吉列牛定食套餐+咖哩忌廉烏冬$246~
吉列牛定食套餐包前菜,麵豉湯,飯素飯和靚靚吉列牛。

麵豉湯/飯素飯~淡淡的麵豉味加上少許海帶,很清甜。
熱騰騰的珍珠米上鋪滿飯素,增添了口感和味道。

所以最後忍唔止都要追加多一份吉列牛。

韓國柚子蜜$58~濃郁的柚子蜜,熱飲好滋潤。

Passion Punch$18~百香果糖漿加入soda water, 酸酸甜甜十分清新。

2021-01-07
  • 蒜片牛舌芯
  • 吉列牛
  • Passion Punch
2021-01-12 14 浏览
餐廳座落在高層, 環境開揚光猛 ,裝修簡約舒適, 主打石燒吉列牛及忌廉牛肉烏冬,人氣十足。吉列牛定食$148(配漬物、白飯、味噌湯)用石燒手法品嘗吉列牛, 是我最喜歡的方法, 吉列牛被薄薄的麵包糠包裹,色澤鮮紅,油脂分佈平均, 好吸引, 將吉列牛放在迷你石燒爐上燒烤時, 香氣十足 ,外層酥脆可口, 入口品嚐到純樸的牛肉鮮味, 口感滑溜,與熱呼呼味噌湯、白飯及滑溜的胡麻醬豆腐一起吃, 別有 一番滋味。咖哩忌廉烏冬牛肉$78雪白的忌廉汁完全蓋著咖哩烏冬, 先將忌廉拌勻咖喱汁後 才吃, 煙煙韌韌的烏冬,入口更加滑溜,咖喱香而不辣, 配上香甜洋蔥絲及牛肉粒,滋味迷人。牛油蜜糖單骨雞翼$65牛油蜜糖單骨雞翼,即叫即製, 上枱時,熱呼呼,香噴噴, 外皮充滿誘人牛油、 蜜糖及香香的芝麻粒, 雞肉香軟嫩滑, 好味到停不了口。

吉列牛定食$148
(配漬物、白飯、味噌湯)

咖哩忌廉烏冬牛肉$78

牛油蜜糖單骨雞翼$65

2021-01-11 13 浏览
爸爸說很久沒外出吃飯,今天特別想吃牛,我就立刻想起銅鑼灣有這間餐廳了~還記得他們的吉列石燒牛,外脆內軟,上次跟朋友吃還在回味中,今次終可帶爸爸去吃了~吉列牛~石燒熱辣辣,自己燒,自己食,看著牛的脂肪燒得吱吱聲,香氣徘徊,入口外脆內軟,一流忌簾咖哩雞肉烏冬~忌簾很多但不會覺得膩,奶油味道不濃但卻很吸引每口接著吃,烏冬煙煙韌韌,咖哩很惹味,微辣但會即時被忌簾中和~雞軟骨餃子~雞軟骨都切得很碎的,配上香脆的餃子皮,沾上喼汁,小食又挺不錯啊紅棗茶及菊花蜜~味道濃郁但不太甜,好味

紅棗茶及菊花蜜~味道濃郁但不太甜,好味
記得好多年前啱啱喺香港開嘅時候,同男朋友都有喺旺角分店排咗好耐隊食😆當時呢間吉列牛同佢嘅忌廉烏冬可以話係城中熱話🤣身邊朋友個個都排過隊,個個都食過🙊依家吉列牛餐廳越開越多,今次特登嚟到銅鑼灣分店回味下我嘅吉列牛初體驗😹.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.5/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.8/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.8/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.8/10🌟.《𝗦𝗲𝘁》$246有幾款唔同嘅𝘀𝗲𝘁,一人份、二人份同三人份都有~今次我哋食嘅係二人餐,包左一份吉列牛定食、咖喱忌廉烏冬或者香辣忌廉雞肉炒麵同埋兩杯飲品~另外仲會有啲前菜、麵豉湯同埋味素飯,所以食完都真係幾飽肚㗎!.《吉列牛定食》🌟7.8/10🌟自己牛肉自己燒,放上熱石上燒一燒就可以食,玩得又食得,生熟程度亦都可以自己控制~呢個價錢來講,肉質真係唔錯,加埋香脆嘅外層,完全係外脆內嫩,同味素飯好夾𝙥𝙚𝙧𝙛𝙚𝙘𝙩𝙤𝙤𝙤!.《咖喱忌廉烏冬》🌟7.8/10🌟呢個招牌忌廉烏冬望落真係好邪惡,一大𝗽𝗮𝘁白色嘅忌廉係烏冬上,口感𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆😻雖然
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
Set

《𝗦𝗲𝘁》$246

《吉列牛定食》🌟7.8/10🌟

《咖喱忌廉烏冬》🌟7.8/10🌟
呢個招牌忌廉烏冬望落真係好邪惡,一大𝗽𝗮𝘁白色嘅忌廉係烏冬上,口感𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆😻雖然忌廉份量好多,但我就覺得同烏冬比例啱啱好,直落都唔會話覺得太過膩,反而中和翻小辣嘅咖喱烏冬!

《蒜片牛舌芯》$58 🌟7/10🌟
薄薄嘅一片牛舌芯,入口唔算超級嫩腍,但勝在調味出色!鹹鹹地嘅調味再加蒜蓉嘅呢一個配搭真係冇得輸!如果你好鍾意食蒜蓉嘅話,你一定會好鍾意呢一款小食!
吉列牛忌廉烏冬專門店
Set
  • 咖哩忌廉烏冬
吉列牛忌廉烏冬專門店📍 銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓.🔥 吉列牛定食 + 咖哩忌廉烏冬+ 2汽水 $246: 招牌吉列牛定食將吉列牛放上迷你燒爐燒大約1分鐘🤗 炸粉脆脆地,加上牛肉冇筋,外脆內軟好好食😋 仲可以沾芥末醬或者燒肉汁,好惹味🤩 仲有麻醬豆腐、蕃茄、同麵豉湯👍🏼 : 咖哩忌廉烏冬一層厚忌廉鋪滿咖哩烏冬😍 忌廉打得好幼滑🤤 烏冬滑嘟嘟好好食,keep到水準❤️ 烏冬可選牛肉或雞肉😜.🐮 蒜片牛舌芯 $58: 好香口,而且爽彈😍 如果份量多啲就更好😆.🌹 Rose Garden $38: 係玫瑰梳打😚 味道清甜👍🏼.☕️ 熱韓國柚子蜜 $28: 中規中矩😄
吉列牛忌廉烏冬專門店
📍 銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓
🔥 吉列牛定食 + 咖哩忌廉烏冬+ 2汽水 $246

: 咖哩忌廉烏冬一層厚忌廉鋪滿咖哩烏冬

🐮 蒜片牛舌芯 $58
: 好香口,而且爽彈😍 如果份量多啲就更好😆

🌹 Rose Garden $38
: 係玫瑰梳打😚 味道清甜👍🏼