2023-05-23
🍽️多款高CP扒餐同特式懷舊港式特調,仲有生銅菜單,食肉獸一定唔可以錯過~ 🟪行過門口比佢好eye catching 既紫色吸引,又見到門口有啲人等緊,就膽粗粗同朋友一齊去試下!😋🥘推介菜式🍽️🐽20cm超巨大吉列豬扒 - 有驚喜! 係超厚超大又唔會硬既脆脆吉列豬扒!咬落去竟然仲有肉汁~ 單食已經好好味,驚炸物食得多會刮口刮口龍既我😝加埋咖喱汁,簡直冇得頂!💨慢煮煙燻加拿大豬架 - 好惹味~ 多數慢煮既肉會偏林,但呢個豬架既肉質仲保留到佢既彈性同juiciness! 煙熏味道恰到好處,仲會食到豬肉本身嘅香味~ 配野側邊嘅焗椰菜花唔會單調!🔥熱熔芝士紐西蘭牛柳🐄呢個應該係餐廳嘅明星菜單,見好多人都嗌!鍾意食入口即溶口感嘅朋友,千祈唔好錯過~ 配埋瀑布咁多嘅芝士真係好邪惡!🇭🇰 港式特調推仲 - 清爽順喉咸零七🍋本身冇特別期待,但同朋友點嘅每一個菜式都有驚喜,如果諗唔到食咩又鍾意食肉嘅朋友同情侶呢個不失為一個好嘅選擇~
🥘推介菜式🍽️
🐽20cm超巨大吉列豬扒 - 有驚喜!
💨慢煮煙燻加拿大豬架 - 好惹味~
🔥熱熔芝士紐西蘭牛柳🐄
🇭🇰 港式特調推仲 - 清爽順喉咸零七🍋