2023-04-13 56 浏览
2022-04-13兒時回憶懷舊扒房🥩同朋友去咗旺角据扒😀去咗間叫Chiba吃扒嘅餐廳♒️餐廳裝潢走西式英倫風格♟門口放咗台懷舊電話☎️掛上富麗嘅水晶燈飾💡主打鐵板扒餐同生酮餐單🥩仲有懷舊港式飲品🍹熱熔芝士紐西蘭牛柳,198蚊份💰熱熔芝士紐西蘭牛柳,店員會將火焰濃厚芝士係客人面前,倒落鐵板牛柳,點咗五成熟,牛柳柔嫩多汁,切開就係粉嫩嘅肉,入口好滋味必點之選👍🏻吃扒什扒,188蚊份💰什扒餐非常豐富有煎蛋,豬扒,牛扒,雞扒,煙肉,司華力腸,份量真係多得好誇張,配埋意粉食,食完真係飽到上心口🫃西班牙咖啡,跟餐+25蚊💰西班牙咖啡有雲呢拿雪糕,濃縮咖啡同等量的牛奶混合,西班牙咖啡嘅口感濃郁綿密,帶有一定嘅香甜☕️青檸鹹檸檬梳打,跟餐+25蚊💰青檸鹹檸檬梳打,冰凍梳打飲品清爽口感,飲落甜度啱啱好,仲有少量鹹檸味🍋整體環境好有兒時,同屋企人去扒房回憶😀服務態度非常好,上菜速度夠快👍🏻食物份量非常豐富,定價合理,會再去幫襯吃扒😊
2022-04-13

熱熔芝士紐西蘭牛柳,198蚊份💰

吃扒什扒,188蚊份💰

西班牙咖啡,跟餐+25蚊💰

青檸鹹檸檬梳打,跟餐+25蚊💰

整體環境好有兒時,同屋企人去扒房回憶😀
服務態度非常好,上菜速度夠快👍🏻
食物份量非常豐富,定價合理,會再去幫襯吃扒😊
2023-04-11 86 浏览
📌 吃扒 吃扒什扒(煎蛋,豬扒、牛扒、雞扒、煙肉、司華力腸 ) $88午餐set lunch真係好抵😍竟然先要$88,扒餐仲有包飲品、湯、包、甜品! 甜品係雪糕! 餐湯有中湯同紅湯,紅湯係經典羅宋湯,有菜有肉🥰中湯係豬骨湯。仲有餐包,個人真係好喜歡食扒配餐包。啱晒食肉獸,啖啖肉,咩種類都食到😆各扒類都好入味!精選肉眼扒 $88 (+$18熱熔芝士)睇相都見到塊肉眼扒大過塊鐵板🤭,肉眼扒帶有一點點肥肉,吃起來很嫩滑。一看就是肉質非常好的✔︎ 芝士在熱熔狀態滲入牛肉,讓肉質彈嫩多汁,口感MAX~!熱熔芝士必試!飲品竟然有經典黑牛,即係雪糕配可樂,好爽🤪總得來說,午餐性價比很高,是還會再來的餐廳‼️
📌 吃扒

午餐set lunch真係好抵😍竟然先要$88,扒餐仲有包飲品、湯、包、甜品甜品係雪糕! 餐湯有中湯同紅湯,紅湯係經典羅宋湯,有菜有肉🥰中湯係豬骨湯。仲有餐包,個人真係好喜歡食扒配餐包。啱晒食肉獸,啖啖肉,咩種類都食到😆各扒類都好入味!

精選肉眼扒 $88 (+$18熱熔芝士)

飲品竟然有經典黑牛,即係雪糕配可樂,好爽🤪

總得來說,午餐性價比很高,是還會再來的餐廳‼️
2023-03-21
  • 餐湯
  • 吃扒什扒
  • 精選肉眼扒
2023-04-10 154 浏览
我真係好耐都冇食過咁難食嘅嘢,呢排亦都發現好多食評都係打手,識到啲咁難食嘅嘢,我真係忍唔住要馬上發文。經過旺角見到呢間餐廳,門口好似幾得意,餐牌亦都有 Keto 食物,想食個椰菜花飯,所以入咗去。叫咗個三文魚椰菜花飯,椰菜花飯我食得多,而係呢個濕到好似粥咁,唔知道以為食緊粥。椰菜花飯亦都有一種味,好惡頂。我未食過咁難食嘅椰菜花飯。當然唔會食得晒。跟住叫杯餐飲咖啡,嘩!茶餐廳都不如。好似唔知乜嘢溝水咁,我飲咗一口要馬上吐返落隻杯度,好難飲好難飲,仲要預先加埋糖。我真係好多年冇食過咁難食嘅嘢,只係希望大家真係多啲分辨心分辨吓寫手嘅評論可信性。我真係好多年都冇食過咁難食嘅餐廳,食完唔夠一個鐘馬上要發文。

2023-04-10
🥩🥩🥩見到好多人介紹,所以想黎試下晚餐正常扒房既鐵扒類別,特別係有一個指明生酮既主菜,可以俾有需要既朋友多個選擇入到去想坐梳化,但聲稱是預留五人,只可以被安排坐一邊二人枱,限時90分鐘,5:30入坐,到到6:30餐廳都未滿,其實唔洗要客人坐得太迫到差不多用餐完,先前聲稱預留五人的梳化位,竟然俾兩名客人坐左,坐位安排失望👎🏻👎🏻👎🏻香煎挪威比目魚柳($148)生酮飲食菜式配椰菜花,炸過既椰菜花食落去好似食緊薯仔,比目魚比較失望,魚皮好Un好難切,魚一切就散開,食落口係滑,但份量好少,唔係好對得住個價錢👎🏻👎🏻👎🏻特選肉眼扒($178)鐵板上,唔會好快凍,扒好淋身,但扒既味道好似落左好多「美極」調味,份量適中,配飯就好夠飽扒餐要額外加$25有包、湯、飲品,湯可以簡中湯青紅蘿蔔,西湯係羅宋湯,如果西式扒房,如果中湯轉為白湯忌廉湯就更完美
🥩🥩🥩

見到好多人介紹,所以想黎試下晚餐

香煎挪威比目魚柳($148)

特選肉眼扒($178)

2023-04-06 1127 浏览
晌香港做飲食嘅,真喺要各出奇謀,好難靠買三幾樣嘢走天涯,就算出奇招都要有亮點,今晚同老友嚟到「吃扒」,亮點就喺佢哋嘅熱溶芝士鐵板餐,當然,啲扒餐嘅定價亦喺另一吸引點。餐廳位處旺角,當然非常方便啦,鋪面用上大膽嘅紫色,晌豉油街嚟講真喺好搶眼。入到裏邊,裝修帶點復古,櫥窗架起半截白簾,牆上嘅圓拱形玻璃都甚具復古風,整體嚟講有啲70、80年代嘅豉油西餐廳風格。再細心留意吓,仲有啲懷舊嘅擺設,懷舊款式嘅行李箱、舊電話,以及好別緻嘅吊燈。一室柔和燈光,氣氛有幾分浪慢,不停播放住懷舊金曲,好多當年回憶都返晒嚟。食物方面,包括有小食、沙律、意粉、飯品、生酮嘅主菜、鐵板餐、甜品,更有多款特式懷舊飲品,定價都相宜。同老友都喺食肉獸,所以,一早嚟之前已將目標放晌啲扒餐度,故此,點咗兩份扒餐,另外加$25升級為套餐,包多咗餐湯、餐包、甜品及飲品,再額外加多$18配上熱溶芝士。餐湯、餐包一般而言,豉油西餐都喺紅湯、白湯,但呢度好搞嘢,喺中湯、西湯。襯返食扒,感覺都喺西湯好啲。碗羅宋湯好足料,味道香濃,酸香帶微辣,越飲越開胃;而呢款港式餐包仔又喺另一份集體回憶,烘得暖暖,入口好軟熟。特選肉眼扒鐵板晚餐 $178

特選肉眼扒鐵板晚餐 $178

老友就鍾情牛扒,所以,唔喺西冷,就喺肉眼。佢今晚就揀咗肉眼,貪佢肉味濃啲,超大件肉眼煎得香,伴上薯菜,可謂份量十足。當然期待嘅熱溶芝士一併登場,淋落去啲肉眼度,極具視覺效果,未食都嘩嘩聲!老友就話喇,件肉眼都好高質素,肉質腍滑,只喺有少少筋,但有肉味確喺濃郁,沾上黑椒汁,夾埋啲芝士,真係無得輸。
堡雲酥羊架鐵板晚餐 $188

小弟就較鍾情羊扒、羊架之類,所以,梗喺揀堡雲酥羊架啦,再者,平常都唔喺度度都有做呢款菜。一客有成3支羊架,同樣又喺大大件,好夠肉地,入口羶香,唔太搶,肉質好軟腍,配洋蔥汁加芝士,風味獨特。此外,啲薯菜有西蘭花、甘筍仔、薯條,食完啲扒就會見份量好多,薯條捲起啲芝士,正呀喂!
甜品

套餐仲包埋甜品,雖然,只喺簡簡單單嘅一杯雪糕,但都喺啲有品牌嘅貨色,唯獨是無得揀口味,但芒果味亦好啱我哋。
甜品
露絲瑪莉紅茶梳打 +$15

本來就諗住飲雪糕紅豆冰,不過,見到呢款梳打幾特別,好少見咁嘅組合,就試一試。落單時店員都好細心,提提我喺無糖,我OK喎,反正朝早飲咗咖啡,晏晝又飲咗杯果茶,依家就健康番啲,杯梳打幾清爽,少少紅茶香,又滲出陣陣香草味,配鐵板扒餐幾合適。
露絲瑪莉紅茶梳打
雪糕紅豆冰 +$15

老友話既然嚟食豉油西餐,梗喺揀雪糕紅豆冰啦,喺兒時嘅恩物。紅豆冰大大杯,兼且有好多紅豆,仲要球雪糕大到不得了,佢話見到都開心
晒;再者,啲紅豆又綿又清甜,雪糕溶咗一半之後,令到啲奶水更香滑。
雪糕紅豆冰
雖然今晚我哋兩個死佬都食得好滿足,但晌點菜上都覺得有啲失策,因為無預嗰啲扒咁大件,又有咁多薯菜,加咗芝士感覺比較「漏」,所以賽後檢討,覺得只需要一份扒餐加芝士就夠晒喇。
吃扒 |旺角今日放假同朋友出旺角行街,行完街想食飯見到呢間餐廳門外全紫設計好特別,就入去試下✨佢地做懷舊鐵板燒,好耐無食過呢類餐包!好好味😋個湯都煮得好濃,味道剛剛好👍🏻煙三文魚沙律,好新鮮😊熱芝士紐西蘭熔岩牛柳!呢個必點,好睇又好食,岩哂芝士迷嘅我🧀🧀🧀牛柳好重牛味同好juicy!水牛城雞翼炸得剛剛好,香脆內裡嫩滑✨火焰雪山即場點火,拍照一流👍🏻👍🏻 入面有什果、朱古力雪糕,海綿蛋糕,不會太甜🫶🏻旺角豉油街108地舖
吃扒 |旺角

佢地做懷舊鐵板燒,好耐無食過呢類餐包!好好味😋
個湯都煮得好濃,味道剛剛好👍🏻

煙三文魚沙律,好新鮮😊

水牛城雞翼
炸得剛剛好,香脆內裡嫩滑✨

火焰雪山

旺角豉油街108地舖
2023-04-05 37 浏览
每次經過都見到好多人,鯊仔入到去都滿座,入面裝修係復古嘅傳統扒房,今次推介佢哋主打嘅熱熔芝士扒餐同重量級吉列豬扒~🐷 20cm吉列豬扒 $158套餐包餐包、湯、甜品及飲品,主食一嚟到,已經嚇親,吉列豬扒份量好多,一個女仔絕對冇可能食得曬,切開入面,冇乜肥肉同筋位咁濟,全部都係肉,吉列豬扒唔會皮肉分離。🐮 熱溶芝士紐西蘭牛柳 $198熱溶芝士幾香,店員倒落去塊牛度,叫咗七成熟,牛柳肉質鮮嫩,肉質唔會韌、唔會過熟,配上醬汁同熱溶芝士,係滿滿嘅邪惡感。

🐷 20cm吉列豬扒 $158

🐮 熱溶芝士紐西蘭牛柳 $198

2023-04-05 46 浏览
放假食好西,今晚特登出#旺角 #鼓油街 呢間 #吃扒嘆下西餐。餐廳的燈光微暗,氣氛幾好👍,同老友傾下計relex 下, 很捧啊!點左食物一併分享,香煎娜威比目魚魚柳,魚的味道調配得好,魚皮經烤焗過的好香口,魚肉則很嫩滑很可口。加$20 轉餐包餐湯以及飲品😚,我選了羅宋湯,味道正宗濃郁配菜又多,🥘熱溶芝士牛柳餐配黑椒汁,店員在煎pan上燒溶了芝士,再淋落熱辣辣的牛柳上,牛點了5成熟度,再在鐵板上慢慢熱熟。牛味重肉質軟淋,芝士加薯條食有拉絲效果,好正啊👍。餐茶點左青檸鹹檸檬梳打, 酸咸的很解渴又可消油膩感😚。
放假食好西,今晚特登出#旺角
#鼓油街 呢間 #吃扒嘆下西餐。

餐茶點左青檸鹹檸檬梳打, 酸咸的很解渴又可消油膩感😚。
2023-04-01
2023-04-04 1796 浏览
位於旺角豉油街< 𝐂𝐡𝐢𝐛𝐚 >, 一間懷舊西餐廳, 紫色門面配搭酸枝櫈, 店內設有懷舊裝飾及播放經典歌曲。主打多款鐵板扒餐、生酮餐單和懷舊港式飲品。ʙᴀᴋᴇᴅ ᴛʀᴜꜰꜰʟᴇ ᴍᴜꜱʜʀᴏᴏᴍ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪᴛʜ ʀɪᴄᴇ ᴘᴀꜱᴛᴀ $⁹⁸軟殼蟹牛油果蟹籽忌廉扁意粉, 軟硬度適中, 香口軟殼蟹配以爽甜牛油果, 再散上咸香蟹籽, 增添豐富口感。ᴄʜᴇᴇꜱᴇʏ ɴᴇᴡ ᴢᴇᴀʟᴀɴᴅ ꜱᴛᴇᴀᴋ $¹⁹⁸熱熔芝士紐西蘭牛柳, 店員即席將火焰濃厚芝士, 滿佈整個鐵板。牛柳柔嫩多汁, 配上波浪薯條、粟米、西蘭花及小甘筍。⁺$²⁵轉為套餐, 包括餐包、湯、甜品及一杯飲品, 凍飲⁺$³/ 特飲⁺$¹⁵。ꜱᴀʟᴛᴇᴅ ᴘʟᴜᴍ ᴘʀᴇꜱᴇʀᴠᴇᴅ ʟɪᴍᴇ ꜱᴘʀɪᴛᴇ ⁽⁺$¹⁵⁾話梅鹹檸七, 稍微偏甜。ᴘɪɴᴇᴀᴘᴘʟᴇ ɪᴄᴇ ᴡɪᴛʜ ɪᴄᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ ⁽⁺$¹⁵⁾雪糕菠蘿冰, 沒想到雪糕也是菠蘿口味!ʙᴀᴋᴇᴅ ᴀʟᴀꜱᴋᴀ $⁹⁹火焰雪山, 以海綿蛋糕包裹雲尼拿及朱古力雪糕各兩球, 外層鋪上蛋白, 散上糖漿及威士忌, 最後即席點火, 劃上完美句號。吃扒 (旺角

話梅鹹檸七, 稍微偏甜。

雪糕菠蘿冰, 沒想到雪糕也是菠蘿口味!

ʙᴀᴋᴇᴅ ᴀʟᴀꜱᴋᴀ $⁹⁹

吃扒 (旺角)
📍旺角豉油街108地舖
2023-03-30
2023-04-03 78 浏览
𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝑭𝒓𝒊𝒅𝒂𝒚終於放假 搵左間西餐廳食扒紫色既門面,走懷舊裝潢,主打鐵板餐,仲有生酮餐、沙律、飯同意粉我地衝住鐵板餐而來,所以每人點左一個,套餐+$25有餐包,餐飲,餐湯同甜品 ·餐包烘過暖暖地 好鬆軟塗埋牛油好食🧈 ·餐湯有中式豬骨湯或羅宋湯揀 羅宋湯唔係罐頭野🥫足料開胃 酸酸甜甜 🔺特選肉眼扒 $178扒餐可以配意粉、飯或薯菜肉眼扒好大塊,放係鐵板上熱騰騰揀左5成熟,完全做到要求,配上蒜蓉汁惹味得很,切開肉質嫩紅唔會太老🔺熱熔芝士紐西蘭牛柳 $198牛柳入口嫩滑黑椒汁,另上可以自行淋上芝士由侍應熱溶放上牛柳記得要趁熱食,可以做到拉絲效果包住牛柳,芝士味偏淡,用黎點薯條變芝士薯條超正🍟(推薦食法ᱍᱍᱍ)🔺西班牙咖啡 +$15 (特飲)香濃苦澀既咖啡再配雲呢拿雪糕,超正,係依種懷舊餐廳先有 🔺甜品杯裝芒果雪糕為依餐鐵板晚餐畫上完美句號,好滿足總結係旺區食扒價錢親民,幾抵食
𝑯𝒂𝒑𝒑𝒚 𝑭𝒓𝒊𝒅𝒂𝒚

有中式豬骨湯或羅宋湯揀
羅宋湯唔係罐頭野🥫
足料開胃 酸酸甜甜

🔺特選肉眼扒 $178
扒餐可以配意粉、飯或薯菜
肉眼扒好大塊,放係鐵板上熱騰騰

🔺熱熔芝士紐西蘭牛柳 $198
牛柳入口嫩滑黑椒汁,另上可以自行淋上

芝士由侍應熱溶放上牛柳

🔺西班牙咖啡 +$15 (特飲)
香濃苦澀既咖啡再配雲呢拿雪糕,超正,係依種懷舊餐廳先有

🔺甜品
杯裝芒果雪糕為依餐鐵板晚餐畫上完美句號,
好滿足

總結係旺區食扒價錢親民,幾抵食
2023-03-31 41 浏览
復古紫懷舊扒房,店內設有大量復古裝飾,好適合打卡呢度不但食到港式鐵板鋸扒套餐,就連飲品都帶有懷舊味道,有滾水蛋、黑牛、白雪公主等食肉獸既我除咗食佢巨型20CM吉列豬扒之外🤤我非常喜歡食吉列豬扒,呢度不但大塊,仲要係厚身的,大滿足😁當然要食埋佢嘅熱熔芝士紐西蘭牛柳啦😋 真係聽個名都知道邪惡😎牛柳淋上火焰芝士,儀式感十足,打卡一流!芝士熱溶後有拉絲效果,配以厚身的鐵板牛柳,不但充滿肉香,而且口感嫩滑多汁,色香味俱全咁量咁勁人都係200蚊唔駛非常抵食,如加套餐會有羅宋湯、餐包飲品,性價比高,喜歡食扒嘅朋友一定要試😎
復古紫懷舊扒房,店內設有大量復古裝飾,好適合打卡

食肉獸既我除咗食佢巨型20CM吉列豬扒之外🤤
我非常喜歡食吉列豬扒,呢度不但大塊,仲要係厚身的,大滿足😁

當然要食埋佢嘅熱熔芝士紐西蘭牛柳啦😋
真係聽個名都知道邪惡😎

咁量咁勁人都係200蚊唔駛
  • 20CM吉列豬扒
2023-03-30 60 浏览
放工行完旺角,想食塊港式牛扒,回到吃扒。扒周圍都有得食,但有熱溶芝士的,暫時只有呢度。加錢升級做套餐,餐包和餐湯先上枱。羅宋湯足料,豬骨湯夠清甜,都好飲。麵包都係熱辣辣上枱。熱熔芝士紐西蘭牛柳,牛柳有兩大塊厚切,下面係薯條,雖然被浸得有點濕,但咁先係港式牛扒的精髓。芝士即時燒溶再淋上面,邪惡非常。牛柳五成熟剛好,中間透著粉紅,入口牛味好夠。鐵板特選肉眼扒,又係厚厚一塊,足兩寸,上面有烤過的網紋,黑椒汁同佢好夾。食落啖啖肉,又有黑椒香!跟餐的意粉份量好多,質感軟硬適中,配黑椒汁好好食。雪糕菠蘿冰好出色,用上新鮮菠蘿,夠香甜。加上菠蘿雪糕,仲有塊菠蘿乾,成杯菠蘿味得好徹底!玫瑰蜜桃係養生之選,飲落好清香,又冇咖啡因,唔使擔心瞓唔着。最後嘅甜品係兩杯CoCo Berry雪糕,食完鐵板可以下下火,不錯。
2023-03-28
2023-03-29 68 浏览
🇭🇰旺角-吃扒喺旺角打開邊爐同食開小食~~今日去咗食呢間扒房☺️雖然個位置唔顯眼,但當係唔同食店穿過左嘅時候,就會見到呢間比較小有嘅鋸扒地方💁🏼‍♀️平日夜晚都幾旺場㗎!!⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗☑️整體方面:餐廳位於旺角食街位置,好多餐廳林立,而呢間專食扒嘅地方,價位適中,而店舖內嘅內位置都好有情調,食物全部都超大份😍👅 20cm吉列豬扒(⭐9/10) $158+$18熱熔芝士+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)-呢塊20 cm嘅吉列豬扒一上枱完全係大到嚇親我,而我另外加咗熱熔芝士,所以店員會幫我淋勁多芝士上去(鍾意食芝士嘅朋友仔唔好錯過!)佢個吉列豬扒除咗大塊之外仲勁厚切😍絕對係物超所值㗎~食落好香脆可口,又熱辣辣~~雖然加咗芝士,但係佢另外仲會比一兜黑椒汁我㗎 可以點下薯條同埋扒食 咁就唔會太單調☺️👅 熱熔芝士紐西蘭牛柳(⭐8/10) $198+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)另外就係呢個紐西蘭牛柳,牛味好重,一切就有肉汁,份量亦都幾多,肉質鬆軟~~配起芝士有幾特別喎,芝士可以做到少少拉絲嘅效果😆🥣( 餐包,湯)
🇭🇰旺角-吃扒

👅 20cm吉列豬扒(⭐9/10) $158
+$18熱熔芝士
+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)

👅 熱熔芝士紐西蘭牛柳(⭐8/10) $198
+$25套餐( 餐包,湯,,甜品及一杯飲品)

🥣( 餐包,湯)
羅宋湯超好味!!一定要加配啊😍係有料嘅羅宋湯啊~肉味好濃!大家要試啊😆

🎏地址:吃扒 (旺角)
旺角豉油街108地
2023-03-29 1144 浏览
餐廳佈置懷舊,充滿80年代港式扒房嘅風味,好有特色。👍🏻今次係為咗20cm吉列豬扒慕名而黎,要睇下究竟有幾大塊。🙊🤣煙三文魚牛油果水牛芝士沙律🥑🥗好足料嘅沙律,煙三文魚最少有6塊,下面鋪滿沙律菜,重有水牛芝士,食落柔軟,奶香味濃,淋埋啲黑醋沙律油落去,好醒胃。😋餐湯:豬骨湯&羅宋湯20cm吉列豬扒配熱溶芝士(轉套餐)🐷超級大塊嘅吉列豬扒,比我塊面重大,絕對唔係我一個人食量解決到😱所以要同朋友share食~正宗嘅吉列豬扒,選用厚身嘅豬里脊,食落較有口感,外層炸得好香脆,加埋熱溶芝士,超級邪惡,但好滋味🤤🤤🤤辣蕃茄大蝦意大利粉🦐🍅🍝蕃茄酸酸甜甜好開胃,配埋辣汁令意粉更惹味,重有5-6隻蝦,爽口彈牙,朋友好推介!🤭有機蘋果醋梳打🍎&露絲瑪莉紅茶梳打2杯飲品都冇糖,啱哂唔鐘意飲甜野嘅我地,好fresh,好解膩👍🏻套餐重要有甜品,係雪糕黎,但我地太飽食唔落🙊呢間餐廳份量好大,適合胃口大嘅人一齊黎,小鳥胃都唔緊要,可以share😆
煙三文魚牛油果水牛芝士沙律🥑🥗

餐湯:豬骨湯&羅宋湯

20cm吉列豬扒配熱溶芝士(轉套餐)🐷
辣蕃茄大蝦意大利粉🦐🍅🍝

有機蘋果醋梳打🍎&露絲瑪莉紅茶梳打

之前見keto group推介呢間店,和同樣keto的朋友一齊食,她點的炸椰菜花配酸忌廉是幾好食的但我點鐵板牛,話左要5成,上到黎well down。。。個次我以為自己黑仔,咁算啦最近和同事們再食一次,又係點5成既牛扒,黎到又係well down。。。咩料俾左兩次機會啦,真係無得抵賴啦同事們點其他扒,一致覺得好鬼咸加上d服務態度都好差下,搞到我同事面都黑埋下次寧願貴少少上勝利道食扒
俾左兩次機會啦,真係無得抵賴啦
同事們點其他扒,一致覺得好鬼咸
加上d服務態度都好差下,搞到我同事面都黑埋
下次寧願貴少少上勝利道食扒
2023-03-27