2023-05-14 402 浏览
🥩懷舊港味扒房🍷-作為食肉獸 久唔久就獎勵自己食下靚扒🍖 有時都會掛住細個同屋企人去扒房慶祝嘅日子 襯母親節就帶媽媽到呢間餐廳 比番啲懷舊回憶佢🥳-🐷20cm吉列豬扒 配薯菜 $158吉列豬扒係餐廳招牌之一 足足有我前臂咁長 強烈建議share嚟食🫶🏻 唔好以為淨係嗌嚟打卡 餐廳用薄身嘅粉漿抓實輕輕醃味嘅豬扒 成品乾身唔油膩 厚肉得嚟唔會嚡 外脆內嫩 高質呀👍🏻-🐮熱溶芝士紐西蘭牛柳 配意粉 $198嗌熱溶芝士可以欣賞埋火焰芝士show 其他鐵板餐都可以加錢要芝士🤭 牛柳食落夠腍 連埋芝士係幸福肥嘅味道🧀 意粉用橄欖油輕炒過 就咁食都好味🍝-☕轉套餐 +$25套餐包括餐包 中湯/西湯 甜品同飲品🥣餐湯值得一讚 我哋一個要中式豬骨湯一個要羅宋湯 兩款都係濃味又足料😍 而甜品係杯裝雪糕 海鹽味夠清新🍦-🍹雪糕菠蘿冰 / 有機蘋果醋梳打 +$15飲品menu完全係懷舊嘅感覺🥹 有雪糕紅豆冰 黑牛等等經典飲品😋 朋友嗌蘋果醋梳打 解膩一流☀️ 我就嗌咗雪糕菠蘿冰 連雪糕球都係菠蘿味 好fresh🍍-📍#吃扒旺角豉油街108地舖-
🥩懷舊港味扒房🍷
🐷20cm吉列豬扒 配薯菜 $158