2021-04-01
今日黎左旺角TOP商場,好耐無黎勒,今次應該係第3次黎~早餐都未食,好餓呀,所以去填飽個肚補充體力先開始行😋我哋黎到依間食燒肉放題,好抵呀!佢地個午餐做緊買一送一,仲要食足120分鐘!🎉任食多款燒肉 前菜及小食✨岩晒食肉獸既老公,食飽就有耐性同我行街😁先黎送個牡丹蝦刺生,仲有我鐘意食既希靈魚😍好鮮甜,仲有蝦膏架,好香呀~服務員好週到會教你點樣燒👍🏻M5和牛都係任食,佢既牛脂好豐富,花紋靚,燒落超香牛味,咬落牛已組聞到牛脂香,食落仲濃郁,超うまい😋肉類拼盤:雞肉配芝士醬-雞肉燒左帶出肉香再配芝士醬增加香味既層次~豬肉- 好鬆軟又香肉味牛肋骨雞泡魚乾-唔係度度有,佢地特別之處👍🏻依個我個人一向都愛食😁飽魚-燒得岩岩好,好滑一啲都唔靭👍🏻牛肩肉,肉軟少脂肪但充滿著肉香😋牛舌- 牛味好出,好煙靭,油份恰到好處。雞翼單骨上食得好方便,漬左咸咸地好入味~虎蝦連殼燒,好香呀,殼既獨有燒香味浸入彈牙既蝦肉,Yummy ~比目魚-已經調味,一放落爐燒已經好香,但唔覺腥,佢用左麵鼓醬同目比魚好夾,好甜,肉軟呀😘洋蔥好爽甜,而且吸收左肉既油香😊金菇加左牛油燒好香好好食~雜菇加左黑松露醬去燒好香😘甜蕃薯仔放係
早餐都未食,好餓呀,所以去填飽個肚補充體力先開始行😋
我哋黎到依間食燒肉放題,好抵呀!
佢地個午餐做緊買一送一,仲要食足120分鐘!🎉
任食多款燒肉 前菜及小食✨
岩晒食肉獸既老公,食飽就有耐性同我行街😁
先黎送個牡丹蝦刺生,仲有我鐘意食既希靈魚😍
好鮮甜,仲有蝦膏架,好香呀~
服務員好週到會教你點樣燒👍🏻
肉類拼盤:
雞肉配芝士醬-雞肉燒左帶出肉香再配芝士醬增加香味既層次~
豬肉- 好鬆軟又香肉味
牛肋骨
飽魚-燒得岩岩好,好滑一啲都唔靭👍🏻
牛肩肉,肉軟少脂肪但充滿著肉香😋
牛舌- 牛味好出,好煙靭,油份恰到好處。
雞翼單骨上食得好方便,漬左咸咸地好入味~
洋蔥好爽甜,而且吸收左肉既油香😊
金菇加左牛油燒好香好好食~
雜菇加左黑松露醬去燒好香😘
甜蕃薯仔放係錫紙兜燒就得,好甜呀😘
蜆係錫紙兜度錫,海水味容易保存,又無沙👍🏻
食物種類眾多,不能盡錄😘😘