5天前
旺角的和風高質燒肉寶藏,空肚先好食,放題大滿足和風高質燒肉放題,提供高質素的食材,讓你每一口都充滿驚喜,主打燒肉放題,提供多款放題套餐,可按照自己需求選擇不同套餐。還有海鮮,甜品,飲品都任食,滿足晒你所有喜歡食嘅慾望。仲有生蠔食,咁豐富咁多高質食物,真係要空肚先好嚟食。❤️❤️現在仲做緊優惠,我今日係半價推廣😋😋其中,“雨"無限任食燒肉放題包括120分鐘任食A4和牛,A4和牛肉質細膩柔軟,入口即化,獨特帶有微甜的油脂風味為食肉獸必嚐推介!套餐包括多款精選海鮮及肉類選項。款款食材高質,更有無限任食小食吧及飲品供應,款式之多,可以滿足不同需要!餐廳內部環境整潔寬敞,可以舒適的用餐氛圍。柔和的燈光搭配日式風格裝潢,讓人感受到一份恬靜與放鬆。無論是與朋友聚餐,還是家庭聚會,這裡都是理想的選擇。雨 套餐 原價每位$1,128, 今日係半價推廣😋😋 兩個人食,一人價錢,真開心。套餐 雨”A4和牛120分鐘110品無限任食燒肉放題,讓你一次滿足對和牛及肉類的渴望。頭盤 四品和牛燒肉盛,A5黑毛和牛和尚頭,A5黑毛和牛三角腩,A5黑毛和牛牛肩,A5黑毛和牛後腰肉,和牛肉質鮮嫩,脂肪同肉嘅分怖,非常之平均
還有海鮮,甜品,飲品都任食,滿足晒你所有喜歡食嘅慾望。
仲有生蠔食,咁豐富咁多高質食物,真係要空肚先好嚟食。
❤️❤️現在仲做緊優惠,我今日係半價推廣😋😋
無論是與朋友聚餐,還是家庭聚會,這裡都是理想的選擇。
頭盤
和牛肉質鮮嫩,脂肪同肉嘅分怖,非常之平均,睇到已經好吸引,和牛味濃郁,入口即化,加少少鹽已經好好味。
韓風瓷壼醬油牛肋肉,醃好咗嘅牛肋肉,非常之美味,而且燒起來嘅時候仲有點甜甜嘅味道。
香蔥簿切和牛,另一種輕食的口感
A5岩手和牛西冷
特別推薦A5岩手和牛西冷,肉質鮮嫩,入口即化,大滿足。
海鮮拼盤 更是不可錯過, 讓你在燒肉之外也能享受到海鮮的鮮美。
海鮮拼盤有 鮑魚,味淋魚干,比目魚西京燒,厚切鰻魚。鰻魚去骨啖啖肉,鮑魚新鮮,比目魚嘅油脂分布非常好魚油味濃郁,而且仲好特別竟然有雞泡魚乾,簡直係大滿足。
服務態度親切熱情,讓客人感受到賓至如歸的感覺。
交通方便,位於地鐵站上蓋,無論你從哪裡來,都能輕鬆抵達。
小貼士
切記,請勿浪費食物,珍惜每一份美味!