2021-06-02 304 浏览
旺角新開嘅放題食燒烤,食足120分鐘!由魚生到燒肉到甜品各樣都有!用app落單嘅!肉類都有差唔多10種俾你揀呀!你就當然係食咗前菜先啦!前菜包括有最驚人嘅係西京燒!甜甜嘅比目魚西京燒汁滑滑嘅魚肉! 仲有五款刺身!鮑魚!燒鮑魚口口肉!醬油牛肋骨芝士雞髀肉同埋魚乾啊!分別會俾一兜芝士比你燒到佢半溶狀態!另外在燒雞髀肉點嚟食!🌟🌟🌟唔少得A5和牛西冷扒啦!每款嘅肉都有三款口味包括山葵味、醬油味、7味辣味等等!😎我個人覺得佢哋嘅選擇真係好夠多✨而且肉類都好高質!黎得食放題梗係瘋狂叫佢嘅A五和牛啦!!入口即溶牛有牛味!💯💯牛舌都好出聲!屬於薄切所以落去燒幾秒就已經熟啦🥰!可以點唔同嘅醬油!蔬菜方面🥬又有秋葵冬菇同牛油粟米三樣都好好食!仲有我最鍾意食嘅黑糖小甜薯!!天婦羅🍤佢哋嘅天婦羅都唔會炸得好厚粉!食完一轉其實已經飽飽地因為真係太多款式可以揀!仲有雪糕作為甜品完美作結而家仲做緊個優惠午餐「霞」有買一送一🤪!真係超級抵食!個人埋單都只係$478!

旺角新開嘅放題食燒烤,食足120分鐘!
由魚生到燒肉到甜品各樣都有!

用app落單嘅!

肉類都有差唔多10種俾你揀呀!

入口即溶牛有牛味!💯💯

蔬菜方面🥬又有秋葵冬菇同牛油粟米三樣都好好食!
仲有我最鍾意食嘅黑糖小甜薯!!

天婦羅🍤佢哋嘅天婦羅都唔會炸得好厚粉!

食完一轉其實已經飽飽地因為真係太多款式可以揀!
仲有雪糕作為甜品完美作結

而家仲做緊個優惠午餐「霞」有買一送一🤪!
真係超級抵食!個人埋單都只係$478!

2021-05-31 27 浏览
經過見到而家做緊午市放題套餐買一送一優惠,立即叫埋朋友一齊黎食!我地揀左食「霞」套餐,因為俾佢嘅熟成M5和牛吸引到!座位都算闊落,餐廳通風做得算ok,唔會太勁油煙味,所以lunch去食都唔怕會太臭🤣落單之後,店員會因應人數送上以下食物:濕式•熟成M5和牛西冷和牛西冷油脂十分足夠,肉質亦非常鮮嫩,加上粗鹽、黑椒調味味道更佳,記住每邊唔好燒太耐,會影響口感。.Mozzarella 芝士雞腿肉燒熟雞腿肉後點上先行坐熱嘅芝士醬食,芝士醬唔算太膩,味道都幾好。.韓風瓷壺醬油牛肋肉醬油醃製過嘅牛肋肉帶甜味,但無蓋過牛肉味,都算ok!.米澤三元豚肉豚肉帶甜味,肉質都算幾嫩口,正常。.鮑魚鮑魚新鮮彈牙,簡單燒熟就好好食!.味醂魚干本來已經係熟左,輕輕燒香就食得,第一次食雞泡魚干,估唔到甜甜地又幾好食!.比目魚西京燒呢個魚係有驚喜!魚柳肉質結實而鮮嫩,食落有口感,好味。五色刺身盛合有牡丹蝦、三文魚、油甘魚、希靈魚同帶子,刺身都算新鮮。其實食完預設左嘅食物都有五成飽,但我地依然想試下其他食物。提提大家,雖然落單程式顯示以每件作為數量,但我地試過填左一件都係會黎兩件,兩件會黎四件,唔知係咪跟我地兩人人頭計😆

落單之後,店員會因應人數送上以下食物:

濕式•熟成M5和牛西冷
Mozzarella 芝士雞腿肉
韓風瓷壺醬油牛肋肉
醬油醃製過嘅牛肋肉帶甜味,但無蓋過牛肉味,都算ok!
米澤三元豚肉
豚肉帶甜味,肉質都算幾嫩口,正常。
鮑魚
鮑魚新鮮彈牙,簡單燒熟就好好食!
味醂魚干
比目魚西京燒
呢個魚係有驚喜!魚柳肉質結實而鮮嫩,食落有口感,好味。

五色刺身盛合
有牡丹蝦、三文魚、油甘魚、希靈魚同帶子,刺身都算新鮮。

其實食完預設左嘅食物都有五成飽,但我地依然想試下其他食物。提提大家,雖然落單程式顯示以每件作為數量,但我地試過填左一件都係會黎兩件,兩件會黎四件,唔知係咪跟我地兩人人頭計😆所以大家因應情況就番落單數量啦!

除左燒肉,我地叫左天婦羅、螺肉、胡麻醬豆腐、泡菜等等小食,我覺得味道一般般,可以唔試留肚食燒肉😀

每種肉類都可以揀要原味、法芥、韓式醬油同七味辛辣味,可能我重口味,我覺得原味係無咩味😂要自己加粗鹽同黑椒先夠味,而其餘口味我覺得韓式醬油同肉類最夾最好食。
肉類方面我地叫左肩脊肉、一口和牛粒、牛舌、牛胸腹、和牛西冷、豚拖羅、蜆同扇貝,當中我會比較推薦大家食牛舌、豚拖羅、牛胸腹同和牛西冷。
放題唔少得當然有飲品同埋甜品,我最後都有食番枝雪條先走!

2021-05-30 61 浏览
首先環境唔錯,通風都OK唔會話太氣味,食種類唔多,肉類完全未解凍就拎出嚟最唔爽既係,交台前半個鐘手機點單就cut,唔比點單,完全無提醒,叫個服務員黎問問佢手機唔比點單,可唔可以就咁幫我地落多最後一轉.我地未食飽,佢話唔得,搞到最後半個鐘無野燒無野食,唯有喺度戇居居食雪糕,最後嬲嬲地埋單落去樓下食個雲吞麵我哋四個人食咗1610,用餐體驗很差平均人頭400
我哋四個人食咗1610,用餐體驗很差
平均人頭400
2021-05-30
My friend and I went to a Japanese resraurant called " Yagihashi" ( 八木橋日式燒肉)located in Shop 409A & 409B, 4/F, T.O.P. This is Our Place , 700 Nathan Road, Mong Kok旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖. We chose the buffet set which cost HKD$398 that is buy one get one free with unlimited access to wet aged M5 beef!!The M5 beef is incredibly tender, soft, succulent with strong nice beef flavour!!Fresh abalones and halibut are served right from the start!The abalone are largeeee
" Yagihashi" ( 八木橋日式燒肉)

樓409A & 409 B號舖.

The abalone are largeeee in size and the halibut is very delicate and flaky!Highly recommended the halibut!

Assort sashimi are sweet, delicate and fresh!!Loveeeeee the jumbo scallops.Order several times

Good news is the sashimi also serves on an unlimited basis!!

Arrays of deep fried snacks are served.

The fried shrimp toast is veryyyyy tastyyy.The mashed shrimp paste on top is very springy and bouncy.

Various desserts,ice cream are served on an unlimited basis.

The brownie has deep, rich flavour chocolate chips inside.

The pink color roll with sweet red paste inside and chewy skin outside.Delectable!!!Highly recommended!
  • WetagedM5wagyu濕式熟成M5和牛
  • halibut比目魚
  • redbeanroll明日紅豆卷
2021-05-29 35 浏览
朋友是生酮飲食者,今天相約吃日式燒肉放題,可以盡情地吃肉吃飽,一齊試旺角T.O.P.的八木橋。最近做緊買一送一優惠,我哋揀選咗"霞",食物種類有90多款,實在好吸引。濕式·熟成M5和牛西冷~脂肪含量高,燒熟之後肉質更嫩,更覺油香,這個一定要再點。米澤三元豚肉切得薄薄,入口美味;芝士雞腿肉嫩滑可口。韓風瓷壺醬油牛肋肉,味道帶甜。鮑魚~店員教路,煎香鮑魚一面,離殼後再煎另一面一會兒便食得。比目魚西京燒~煎得香香,魚肉一片片好滑。味淋魚干~燒到金黃色嘅時候就最好食,有口感得嚟唔韌。刺身盛合~包括大蝦、希靈魚、帶子、三文魚、螺片、鯛魚及八爪魚,每樣兩件,都好新鮮。原味牛舌、肩脊肉及極上牛板腱~牛舌薄薄一片片,每面只需幾秒就食得,肩脊肉都肥美,牛板腱肉味香濃,一定要試。青檸汁豚拖羅~味道唔錯。蝦、扇貝及沙嗲廣島蠔~燒蝦味道好吸引,扇貝比較細隻,廣島蠔脹卜卜。試咗小食泡菜、麻辣青瓜、胡麻蕃茄。炸香芋丸、天婦羅蝦、天婦羅番薯~即點即炸熱辣辣,小心燙口。這店有兩個孖寶~噴曬式加油壺及喜馬拉雅山粉紅岩鹽/黑椒。

濕式·熟成M5和牛西冷~

脂肪含量高,燒熟之後肉質更嫩,更覺油香,這個一定要再點。

米澤三元豚肉切得薄薄,入口美味;
芝士雞腿肉嫩滑可口。

韓風瓷壺醬油牛肋肉,味道帶甜。

鮑魚~
店員教路,煎香鮑魚一面,離殼後再煎另一面一會兒便食得。

比目魚西京燒~
煎得香香,魚肉一片片好滑。

味淋魚干~
燒到金黃色嘅時候就最好食,有口感得嚟唔韌。

刺身盛合~

原味牛舌、肩脊肉及極上牛板腱~

牛舌薄薄一片片,每面只需幾秒就食得,
肩脊肉都肥美,
牛板腱肉味香濃,一定要試。

青檸汁豚拖羅~
味道唔錯。

蝦、扇貝及沙嗲廣島蠔~
燒蝦味道好吸引,扇貝比較細隻,廣島蠔脹卜卜。

試咗小食泡菜、麻辣青瓜、胡麻蕃茄。

炸香芋丸、天婦羅蝦、天婦羅番薯~
即點即炸熱辣辣,小心燙口。

這店有兩個孖寶~
噴曬式加油壺及喜馬拉雅山粉紅岩鹽/黑椒。

2021-05-18
午餐
2021-05-29 2273 浏览
今日又去左食好嘢哇而家呢間嘅放題做緊買一送一真係抵到笑呀我今日食嘅呢個放題set有:M5和牛西冷🥩雞泡魚干西京比目魚鮑魚牛肋骨仲有好多肉類、海鮮、甜品任食!而且環境仲非常之乾淨衛生「M5和牛西冷」牛味好濃,肉質軟腍鬆化仲可以無限添加「西京比目魚」魚質細嫩軟滑我仲燒到魚皮有啲香特別好味!「燒雞泡魚干」呢度竟然有魚干可以自己燒!真係第一次自己燒魚干,好容易掌握,仲燒得好好味仲有「豚肉腩」、「番薯仔」、「香芋丸」、「辣螺肉」都要ᴇɴᴄᴏʀᴇ再ᴇɴᴄᴏʀᴇ😍😍啲前菜一啲都唔馬虎泡菜&辣螺肉都係必食的!雖然燒雞翼我好鍾意食,但係火候實在難控制鐵板太熱了,燒焦哂都未熟!Brownie唔會太甜,而且仲好濃朱古力味添食到有啲朱古力粒泡芙都唔錯,中間既忌廉唔會好膩,夠哂滑最尾再食返支雪條呢間放題燒肉真係好正!埋單每人都只係$250咋
今日又去左食好嘢

雞泡魚干
西京比目魚
鮑魚
牛肋骨
仲有好多肉類、海鮮、甜品任食!
而且環境仲非常之乾淨衛生

「M5和牛西冷」
牛味好濃,肉質軟腍鬆化

仲可以無限添加

「西京比目魚」
魚質細嫩軟滑

我仲燒到魚皮有啲香

特別好味!

「燒雞泡魚干」
呢度竟然有魚干可以自己燒!
真係第一次自己燒魚干,
好容易掌握,仲燒得好好味

啲前菜一啲都唔馬虎

泡菜&辣螺肉都係必食的!

雖然燒雞翼我好鍾意食,
但係火候實在難控制

鐵板太熱了,燒焦哂都未熟!

Brownie唔會太甜,而且仲好濃朱古力味添

食到有啲朱古力粒

泡芙都唔錯,中間既忌廉唔會好膩,夠哂滑

最尾再食返支雪條

呢間放題燒肉真係好正!
埋單每人都只係$250咋
2021-05-28
午餐
2021-05-29 53 浏览
早前見八木橋係fb賣廣告有新優惠😍,午市“霞”套餐買一送一(必須18:00前離座),成人價錢星期五,原價$418/位,現在2位收費連加一只需$502🤩🤩🤩升級埋20分鐘 Total 食足120分鐘!任食多款燒肉、海鮮、刺身、天婦羅、前菜及面食。霞套餐更有包括熟成M5和牛西冷、味淋魚干、比目魚西京燒、牛板腱等等。其中熟成M5和牛西冷牛味濃郁又香口😍,牛板腱肉質軟腍油花豐富😋。海鮮更有帆立貝、廣島蠔和虎蝦,真是值回票價🥰。
升級埋20分鐘 Total 食足120分鐘!
任食多款燒肉、海鮮、刺身、天婦羅、前菜及面食。
海鮮更有帆立貝、廣島蠔和虎蝦,真是值回票價🥰。
2021-05-28
2021-05-28 57 浏览
朋友說旺角有日式燒肉放題做緊買一送一優惠!平均都是$200 價錢噤便宜緊係要去試試啦~ 店舖位於旺角中心附近的潮流集中營T.O.P.。店內的裝修很有日式風格, 仿於置身日本一樣. 放題的種類有幾款可供選擇。我們選了最豪的「霞」鮑魚套餐。用QR CODE下單真是方便, 店員耐心地講解下單方法,醬料要自己出去自取. 我們看見飲品櫃的飲品種類十分多, 有果汁先生, 清涼爽, 綠茶, 汽水 等等...店員會先奉上頭盤,頭盤已經十分豐富: 有M5和牛,醬油牛肋肉, 豚肉 芝士雞腿菇, 鮑魚和味淋魚干. 刺身十分新鮮, 鮑魚有鮮味~ M5和牛西冷和比目魚西京燒也十分出色, 令我們不禁再次ORDER 了兩次.屬於牛魔王的我們主要ORDER了很多牛類產品:肩脊肉, 一口牛柳粒,牛舌, 牛腹胸,極上牛板腱,和牛 .... 全部都很美味. 海鮮類也十分新鮮多款炸物及蔬菜天婦羅都炸得鬆化, 胡麻豆腐, 沙律等也很新鮮. 最後當然要留另一個胃吃雪糕,雪條&甜品.當中 brownies 有驚喜朱古力味香濃。估不到雪條的種類也很繁多及特別, 韓國,台灣,香港出品也有這條紫米雪條唔係到處可以食到,很健康又不太甜.

,和牛 .... 全部都很美味.
海鮮類也十分新鮮

估不到雪條的種類也很繁多及特別, 韓國,台灣,香港出品也有

這條紫米雪條唔係到處可以食到,很健康又不太甜. VERY GOOD
2021-05-27 126 浏览
野食唔好食,牛好難咬開野食用QR code落單,落左兩三次都唔會到,你話牛唔黎都算,連雞翼都唔會到,泡芙都會唔俾你,痴根!要係咁點無限點 先會有,靚牛唔比你,垃圾牛就會比你,有病。話說我係晏入場,開頭以為係我晏入去所以有啲嘢冇晒,甘未冇問,難食都算,我明白要求唔可以甘高 ,好食嗰啲都滿座,鬼叫10:00要走,依間野09:15 last order,last order 唔會提你,去都食飽想叫個泡芙當食個甜品做完結,09:06叫, 見到佢9:20都冇黎到未催下,佢間垃圾,一催把鬼火,:唔該我地d泡芙未黎我幫你check check,你地冇落單我話冇落?機入面冇wo下? 我話甘頭先d雞翼你係冇 定 冇落到? 我地落左好多野但冇黎… 喔,甘不如你點返你地想要既野 我影相 ,幫你落返。好呀,甘頭先有雞翼未到,我地落返之前冇黎到嘅嘢。隔咗一陣個有個話得事女人過咗嚟。我地last order 左 你地唔可以落單!下你冇黎wo!我地入曬機 有曬Record(由我地位到 嗌去老遠落單位)喂你幫我check 單 睇下有冇落到單!走q左去check 單你地d野冇黎到唔你依架先講,你地落單你地清楚知道自己叫
野食唔好食,牛好難咬開
要係咁點無限點 先會有,靚牛唔比你,垃圾牛就會比你,有病。

:唔該我地d泡芙未黎
我幫你check check,你地冇落單
我話冇落?
機入面冇wo
喔,甘不如你點返你地想要既野 我影相 ,幫你落返。
好呀,甘頭先有雞翼未到,我地落返之前冇黎到嘅嘢。

隔咗一陣個有個話得事女人過咗嚟。

我地last order 左 你地唔可以落單!
下你冇黎wo!

走q左去check 單

你地d野冇黎到唔你依架先講,你地落單你地清楚知道自己叫左乜,唔係過左last order 先同我講,應該要即刻同我講!
下 你係未搞錯左個次序,我係要隔耐左先知,你係冇落到或者留單,我點會預先知呀?
總之我哋係唔會留單!

之後我叫佢唔洗黎,佢仲係甘廢話,到我朋友忍唔住,爆佢同佢理論。

講真唔通呃你幾隻雞翼同泡芙咩,都有毛病既,街市1磅都唔洗$30蚊,唔通呃你有黎話冇黎。洗唔洗審犯甘審,偷你雞翼咩!

講好食就唔好食
講服務冇服務
仲要俾人審犯甘審
同樣價錢既 味道同服務比佢好有好多!
最衰係冇做到research!
2021-05-27
2021-05-27 31 浏览
和牛燒肉有買一送一,當然要同牛魔王朋友黎燒一燒啦!!有幾款放題套餐,全部都可以任燒任飲任食120分鐘我地揀左成人每位HKd$398(買一送一)既“霞”套餐先有一份六色刺身,其後部分刺身都可以encore架之後就到部分單次性既食物,例如比目魚同鮑魚咁比目魚油脂感超重,魚肉好嫩滑!而鮑魚就非常爽彈呢塊和牛西冷仲可以無限追加㗎仲有牛肩、牛板腱同牛舌等肉類既質素都唔錯唔食牛嘅亦有豚肉、雞肉同海鮮可以選擇仲有唔少炸物同日式小食可以點選,味道都幾好然後嘢甜品嘅選擇都好豐富自己好鍾意食呢度嘅泡芙,encore咗兩round tim ah xppp埋尾嘅時候食埋杯雪糕就very good啦
和牛燒肉有買一送一,當然要同牛魔王朋友黎燒一燒啦!!

有幾款放題套餐,全部都可以任燒任飲任食120分鐘

我地揀左成人每位HKd$398(買一送一)既“霞”套餐

先有一份六色刺身,其後部分刺身都可以encore架

之後就到部分單次性既食物,例如比目魚同鮑魚咁

比目魚油脂感超重,魚肉好嫩滑!而鮑魚就非常爽彈

呢塊和牛西冷仲可以無限追加㗎

仲有牛肩、牛板腱同牛舌等肉類既質素都唔錯

唔食牛嘅亦有豚肉、雞肉同海鮮可以選擇

仲有唔少炸物同日式小食可以點選,味道都幾好

然後嘢甜品嘅選擇都好豐富

埋尾嘅時候食埋杯雪糕就very good啦
2021-05-27 1767 浏览
衣家好多放題,識揀就緊係揀多種類號食啦😅 今日去左八木橋食午餐放題,有剌身,又有燒肉👍最重要係。。。衣家買一送一,真係超抵食👏👏👏 兩小時任飲任食,想吾肥都難😛 入座後店員好有禮貌,蹲下解釋流程,又教牛肋條肉要燒一陣,然後剪開,就可以燒得香而不會過火,今時今日嘅服務態度,要讚👍😍 先上個季節剌身盛合 有赤海蝦,三文魚,油甘魚,馬刀貝,希靈魚,仲有帶子剌身😍 我食左三個round 剌身,先開始食燒肉😅 熟成M5和牛西冷大大塊,但先幫我地剪開,細心👍 頭盤肉瓷壺醬汁牛肋肉依著店員指導,燒得真好,醃得又夠味,有嚼口😋😋😋 比目魚西京燒啖啖肉再加個甜甜地既照燒汁, 令到魚味更濃,既嫩且香😍 燒肉品種真不少,我order左肩脊肉,一口牛,牛舌,牛胸腹,牛板腱。。。 燒完肉再燒海鮮扇貝,虎蝦,廣島蠔,黃金螺,多春魚。。。 燒鮑魚,冇得輸,放落鐵板時還會郁呢~新鮮👍 食下食下,吾覺吾覺,已經食左好多呢😛 好在食甜品有另一個胃呢😍😅明月冰卷,香蕉冰卷,綠豆和果子,樣樣都好好味,啲皮很綿糯,煙煙韌韌,好正👍仲有雲呢拿泡芙添,真係sweet ending 😍 真係好抵食,兩個人都吾使五百蚊,真係化算👍😅👏
衣家好多放題,識揀就緊係揀多種類號食啦😅

兩小時任飲任食,想吾肥都難😛

先上個季節剌身盛合

有赤海蝦,三文魚,油甘魚,馬刀貝,希靈魚,仲有帶子剌身😍

我食左三個round 剌身,先開始食燒肉😅

熟成M5和牛西冷
大大塊,但先幫我地剪開,細心👍

頭盤肉
瓷壺醬汁牛肋肉
依著店員指導,燒得真好,醃得又夠味,有嚼口😋😋😋

比目魚西京燒
啖啖肉再加個甜甜地既照燒汁, 令到魚味更濃,既嫩且香😍

燒完肉再燒海鮮
扇貝,虎蝦,廣島蠔,黃金螺,多春魚。。。

燒鮑魚,冇得輸,放落鐵板時還會郁呢~新鮮👍

食下食下,吾覺吾覺,已經食左好多呢😛

好在食甜品有另一個胃呢😍😅
仲有雲呢拿泡芙添,真係sweet ending 😍

真係好抵食,兩個人都吾使五百蚊,真係化算👍😅👏👏👏

2021-05-12
  • 牛舌
  • 瓷壺醬汁牛肋肉
  • 明月冰卷
  • 綠豆和果子
1K
2021-05-27 22 浏览
旺角T.O.P好多間都食過, 上次就TARGET左八木橋日式燒肉,知道佢做緊買1送1優惠, 梗係即刻BOOK位! 平日午市 $398/位 “霞"SET, 120分鐘任食94款食物, 一坐低先黎第一ROUND餐廳安排好既刺身拼盤同肉拼盤, 有濕式•熟成極上牛西冷,  mozzarella芝士雞腿肉, 韓風瓷壺醬油牛肋肉, 米澤三元豚肉, 味淋魚乾, 比目魚西京燒等等, 仲有大大隻新鮮鮑魚!。刺身新鮮美味, 最愛係牧丹蝦, 份外鮮甜。肉類方面, 米澤三元豚肉同埋韓風瓷壺醬油牛肋肉本身已經醃得入味, 燒過後更加香口惹味。最主打當然係濕式熟成極上牛西冷! 西冷厚身並無太多脂肪, 肉質較有咬口, 勝在肉味濃郁, 沾少少鹽已經好足夠美味。牛舌亦係必點之選, 入口有牛脂香, 而且有唔同味道, 個人最中意都原味, 原汁原味呀麻!比目魚西京燒亦值得推介, 西京燒香甜加上比目魚既魚油香, 我中意!其他仲有天婦羅, 海鮮, 沙律, 小食, 甜品等等, 講真94款真係唔會食得哂, 樣樣食D已經捧住個肚!!以依個價錢黎講真係超值, 無論食物質素同環境都對得住個價錢呀!

刺身新鮮美味, 最愛係牧丹蝦, 份外鮮甜。

今日同朋友去咗旺角幫啲寵物添置新物品 買完之後就拎住一袋二袋嚟到top商場度搵嘢食醫下肚 見到呢間八木橋燒烤餐廳好似幾有質素就決定入去食飯我哋叫咗霞呢個餐 非常之豐富 相信一般人一定食到好飽走人飲品同埋甜品都應有盡有 啱曬所有大人細路醬料同埋配料供應都非常之充足睇下個刺身 刺身都擺咗喺雪櫃入面 全部都好新鮮 隔住塊玻璃都望到口水直流之後廚師就整咗一個五色刺身盛合出嚟 有三文魚 油甘魚 希靈魚 赤蝦同埋甜蝦 全部都非常之鮮甜新鮮 尤其是三文魚油脂豐富 魚味都好香濃之後就拎咗啲雞肉鮑魚等等嘅材料 鮑魚都好爽口彈牙 而肉類亦都非常之鮮嫩可口 肉味好重之後就到今日嘅主角 就係濕式熟成M5和牛西冷扒 非常之厚切 牛肉味極之重 而且肥肉亦都唔算多 完全可以食得出牛嘅鮮味 相信所有牛肉控都會非常之滿意跟住就到味啉魚乾 呢個魚係用魨魚去做嘅 味道都幾清新 又帶有啲味啉嘅甜味 非常之襯 我個人都覺得好好食

我哋叫咗霞呢個餐 非常之豐富 相信一般人一定食到好飽走人

飲品同埋甜品都應有盡有 啱曬所有大人細路

醬料同埋配料供應都非常之充足

2021-05-26 42 浏览
之前同媽咪家姐黎食呢間日式燒肉店好耐無食燒肉啦價錢分4個等級雪、雲、霞及雨由$198至$688星期五、六日及公眾假期會再貴啲由雲既等級開始就有濕式. 熟成M5和牛西冷而我地揀咗霞,有九十幾款以上既食物可以揀嫁因為可以揀埋雪同雲餐入面既食物所以前菜,豚、雞肉、野菜、仲有大量牛如牛舌、一口牛等等都可以點頭輪會上五色刺身盛合再encore既話就係手機落單和牛西冷油花不錯Mozzarella 芝士雞腿肉韓風瓷壺醬油牛肋肉米澤三元豚肉鮑魚(人頭分量)味淋魚汗比目魚西京燒比目魚好食但無得再加而我地個餐係可以再encore 熟成M5和牛西冷嫁肉類真係多到數唔哂,食食下都唔係好知自己食緊邊樣啦仲有天婦羅🍤及海鮮海鮮方面有虎蝦、牛油帆立貝、牛油燒廣島蠔等最後都無食雪糕 實在太飽只得雀巢同Melona 雪條飲品櫃店員親切有禮,服務唔錯但有小許漏單情況
之前同媽咪家姐黎食呢間日式燒肉店
好耐無食燒肉啦
價錢分4個等級
雪、雲、霞及雨
由$198至$688
星期五、六日及公眾假期會再貴啲
由雲既等級開始就有濕式. 熟成M5和牛西冷

而我地揀咗霞,有九十幾款以上既食物可以揀嫁
因為可以揀埋雪同雲餐入面既食物

頭輪會上五色刺身盛合
再encore既話就係手機落單

和牛西冷
油花不錯

Mozzarella 芝士雞腿肉
韓風瓷壺醬油牛肋肉
米澤三元豚肉
鮑魚(人頭分量)
味淋魚汗

比目魚好食但無得再加
而我地個餐係可以再encore 熟成M5和牛西冷嫁

肉類真係多到數唔哂,食食下都唔係好知自己食緊邊樣啦
仲有天婦羅🍤及海鮮
海鮮方面有虎蝦、牛油帆立貝、牛油燒廣島蠔等

最後都無食雪糕
實在太飽
只得雀巢同Melona 雪條

飲品櫃

店員親切有禮,服務唔錯
但有小許漏單情況

2021-05-24 1334 浏览
好食嘅燒肉店真係食極都唔厭🤩, 幾個月前食過覺得好食又抵👍🏻, 今日中午又再食八木橋日式燒肉, 位於旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖, 就在旺角中心隔離,地點非常方便。 中午時段有優惠,✨霞$398( 熟成M5和牛、刺身和燒肉盛)買一送一,見價錢相宜又帶朋友食。 自助區有飲品、雪糕和醬料, 用QR Code落單方便快捷, 沒有漏單的情況,抵讚! 極上牛西冷肉質豐富又軟腍🤤, 其他肉類款式多又新鮮。 海鮮有帆立貝、虎蝦和蜆,還有肥美廣島蠔,但因為昨日吃得太多蠔了,所以今次沒有吃。 菜類我就試了秋葵和雜菇, 兩者味道都好。 刺身都很新鮮, 最鍾意甜美刺身蝦。 最後到甜品時間, 太飽今次唔吃雪糕了, 點泡芙和日式蕨餅, 兩款都是我喜歡吃的。🥰我好鍾意食燒烤,無論韓燒或日式燒烤都是我的最愛, 加上八木橋日式燒肉中午有買一送一的優惠, 就更加吸引我了。☺️👍🏻
, 兩款都是我喜歡吃的。🥰

刺身

刺身蝦