2021-05-27 1767 浏览
衣家好多放题,识拣就紧系拣多种类号食啦😅 今日去左八木桥食午餐放题,有剌身,又有烧肉👍最重要系。。。衣家买一送一,真系超抵食👏👏👏 两小时任饮任食,想吾肥都难😛 入座后店员好有礼貌,蹲下解释流程,又教牛肋条肉要烧一阵,然后剪开,就可以烧得香而不会过火,今时今日嘅服务态度,要赞👍😍 先上个季节剌身盛合 有赤海虾,三文鱼,油甘鱼,马刀贝,希灵鱼,仲有带子剌身😍 我食左三个round 剌身,先开始食烧肉😅 熟成M5和牛西冷大大块,但先帮我地剪开,细心👍 头盘肉瓷壶酱汁牛肋肉依著店员指导,烧得真好,腌得又够味,有嚼口😋😋😋 比目鱼西京烧啖啖肉再加个甜甜地既照烧汁, 令到鱼味更浓,既嫩且香😍 烧肉品种真不少,我order左肩脊肉,一口牛,牛舌,牛胸腹,牛板腱。。。 烧完肉再烧海鲜扇贝,虎虾,广岛蚝,黄金螺,多春鱼。。。 烧鲍鱼,冇得输,放落铁板时还会郁呢~新鲜👍 食下食下,吾觉吾觉,已经食左好多呢😛 好在食甜品有另一个胃呢😍😅明月冰卷,香蕉冰卷,绿豆和果子,样样都好好味,啲皮很绵糯,烟烟韧韧,好正👍仲有云呢拿泡芙添,真系sweet ending 😍 真系好抵食,两个人都吾使五百蚊,真系化算👍😅👏
衣家好多放题,识拣就紧系拣多种类号食啦😅

两小时任饮任食,想吾肥都难😛

先上个季节剌身盛合

有赤海虾,三文鱼,油甘鱼,马刀贝,希灵鱼,仲有带子剌身😍

我食左三个round 剌身,先开始食烧肉😅

熟成M5和牛西冷
大大块,但先帮我地剪开,细心👍

头盘肉
瓷壶酱汁牛肋肉
依著店员指导,烧得真好,腌得又够味,有嚼口😋😋😋

比目鱼西京烧
啖啖肉再加个甜甜地既照烧汁, 令到鱼味更浓,既嫩且香😍

烧完肉再烧海鲜
扇贝,虎虾,广岛蚝,黄金螺,多春鱼。。。

烧鲍鱼,冇得输,放落铁板时还会郁呢~新鲜👍

食下食下,吾觉吾觉,已经食左好多呢😛

好在食甜品有另一个胃呢😍😅
仲有云呢拿泡芙添,真系sweet ending 😍

真系好抵食,两个人都吾使五百蚊,真系化算👍😅👏👏👏

2021-05-12
  • 牛舌