2023-01-27 141 浏览
位於旺角的日式涮涮鍋放題店。 早前在網上見到這間餐廳經FB訂座有半價優惠,而且可以升級至4小時任食,非常適合我們這些大胃王,這於是便決定選擇這間餐廳了餐廳座位闊落,光線充足,而且還設有卡位,非常舒適;餐廳設有自助食品區及飲品雪櫃,有多款涮涮鍋配料及甜品可供自行選擇,自助飲品雪櫃居然有放題餐廳比較少見的黑啤及Apple Cider,非常驚喜! 而其他食物例如炸物及刺身則採用QR Code下單,十分方便…•…•…▫…•…•▫▪我們這次選了C4套餐,內容包括:🔹 日本A4黑毛和牛🔹 日本黑豚肉🔹 海鮮拼盤🔹 鮑魚🔹 Asahi任飲及Haagen Dazs任食…•…•…▫…•…•▫▪食物質素一般比我想像中高質,種類選擇非常多元化,火鍋配料、燒物、串燒、炸物及刺身等,當中最令我驚喜的是:✨火鍋配料:日本A4黑毛和牛,和牛入口即溶,脂肪分佈均勻,肉味濃郁;另外送上的海鮮拼盤及鮑魚也非常抵食,大大份且鮮甜肥美!✨ 炸物:當中炸饅頭酥脆香甜,蘸上煉奶雖然邪惡,但真的吃不停口!✨ 刺身:珍寶帶子絕對必點之一,鮮嫩滑溜,厚肉鮮甜!✨自助食品區:我第一次見到蔬菜類有羽衣甘藍,非常難得!…•…•…▫…•…•▫
我們這次選了C4套餐,內容包括:
🔹 日本A4黑毛和牛
🔹 日本黑豚肉
🔹 海鮮拼盤
🔹 鮑魚
🔹 Asahi任飲及Haagen Dazs任食
…•…•…▫…•…•▫▪
刺身:珍寶帶子絕對必點之一,鮮嫩滑溜,厚肉鮮甜!
✨自助食品區:我第一次見到蔬菜類有羽衣甘藍,非常難得!
…•…•…▫…•…•▫▪
整體而言,4小時任食,食物種類選擇真的很多,餐廳環境又舒適,重點是放題店的職員態度居然非常友善有禮,實屬少有;如果和朋友聊天吃飯,這裡真的很不錯的選擇!

📍 地址:旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
2023-01-20 266 浏览
天氣凍咗個人特別肚餓,今晚就去咗八幡屋涮涮鍋食放題!餐廳裝修之後環境好咗,坐得舒服咗;而且服務同食物質素都有進步👍🏻👍🏻👍🏻我哋今次係社交平台位, 有買一送一優惠,如果食lunch可升級至3小時,好正,食完三個鐘夜晚都可以唔使食😂仲有!訂座食後午市同晚市都會送每人一隻鮑魚,抵呀!仲好彈性添!呢度落單好方便,用QR code 點刺身(特別有珍寶帶子), 海鮮,串燒, 燒物, 炸物等等;另外就可以出去自助bar拎不同款式嘅丸, 蔬菜, 麵, 碗仔翅, 中華沙律, 墨魚仔等等, 醬料自行任調。估唔到呢度碗仔翅幾好味,夠杰身,我哋每人食咗兩碗!食完咸嘢就想食甜野,呢度甜品都好多選擇:雪糕, Mochi, 奶凍, 泡夫, 布甸, 啫哩, 韓國雪條,梗有一個啱心水啦!推介大家食啫喱,童年回憶嚟㗎😃 自助飲品雪櫃又係勁多嘢飲,最正係有普通紙包罐裝飲品之外,仲有Mojito, 黑啤同Apple cider!飲飽食醉🤤今晚真係好滿足!

估唔到呢度碗仔翅幾好味,夠杰身,我哋每人食咗兩碗!

飲飽食醉🤤今晚真係好滿足!
2023-01-09
2023-01-18 233 浏览
📍八幡屋涮涮鍋 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓臨近新年,八幡屋涮涮鍋多了一些新年的裝飾,新裝修令人耳目一新,環境一如以往乾净企理。我同朋友一直想試C4套餐,今次發現透過社交平台去訂座,會有半價優惠之餘,仲可以食足4小時,抵食之選。C4套餐包括日本A4黑毛和牛、日本黑豚肉,睇肉片的雪花,就知道肉味有幾出衆!額外仲送埋美味海鮮拼盤,呢個套餐優勝之處係會有鮑魚贈送,任飲 Asahi, 任食 Haagen Dazs,好易回本。自助bar提供各款丸物, 菜類(驚喜的是竟然有羽衣甘藍), 麵包括出前一丁、拉麵,烏冬。另外,可以自助係雪櫃中拎壽司。自助bar仲可以拎碗仔翅, 中華沙律, 墨魚仔,自助醬料區,多款調味配料,一定可調出靈魂醬汁。一餐放題少不了甜品時間,餐廳有數個雪櫃自助拎甜品,如多款口味雪糕、 韓國雪條,啫哩、Mochi、奶凍、泡夫、布甸,每款都係必食。
📍八幡屋涮涮鍋

2023-01-17 211 浏览
天氣凍最岩就係去打邊爐, 今次朋友介紹我試旺角既八幡屋涮涮鍋。而家係社交平台訂位 (C4套餐) 可以享有半價優惠, 另外仲可以升級至4小時任食! 上到去發現原來餐廳早排新裝修完, 環境特別寬敞, 又乾淨企理, 自助bar啲食物亦都放得好整齊, 係少有既任食火鍋可以做倒。C4套餐主打日本A4黑毛和牛同日本黑豚肉, 身為和牛控既我當然要瘋狂點牛肉啦。雖然係任食, 但和牛質素出色, 脂肪比例亦剛剛好, 肉質鮮嫩得黎和牛味都好濃。除左額外有海鮮拼盤, C4餐比其他餐仲多咗鮑魚, Asahi同 Haagen Dazs任食! 食火鍋又點少得配返罐啤酒, 正!任點既食物例如炸物, 刺身, 串燒, 燒物, 海鮮等等, 都可以用QR code落單, 好方便。見Menu有炸饅頭配練奶幾特別就忍唔住叫左, 估唔人到又炸得幾金黃酥脆。另外值得推介既仲有串燒同燒物, 火喉控制得幾好, 大蝦燒得好脆口, 雞翼亦燒得好juicy好惹味。自助區飲品櫃都有兩個, 有驚喜既係居然仲有黑啤同Apple cider住飲! 除左食物, 店員既態度都好好, 好熱情, 亦會主動幫我地清枱面既野。無論食物質素定店內服務都好滿意, 仲

除左食物, 店員既態度都好好, 好熱情, 亦會主動幫我地清枱面既野。無論食物質素定店內服務都好滿意, 仲要咁抵, 絕對可以再食!
2023-01-15 220 浏览
奶油包唔係第一次食八幡屋涮涮鍋但次次都有D驚喜因為經社交平台訂位有半價優惠之外仲可以升級到食4個鐘今次就繼續係食C4餐入面有日本A4黑毛和牛日本黑豚肉仲額外有海鮮拼盤比其他餐多咗鮑魚同埋奶油包至愛雪糕任食 環境一向奶油包都好重視八幡屋涮涮鍋裝修睇落都幾好區域分明好有日本居酒屋Style 點野食就係用QR Code落單既清清楚楚自己要咩就點咩除左酒用雪糕奶油包最愛就係刺身呢度有珍寶帶子我狂Encore另外仲有必食炸饅頭點練奶真一流 出面既自助櫃都有好多野揀菜仲有羽衣甘藍雪糕櫃仲有韓國雪條奶油包食左好多 講返食物質素先全晚既重點M5和牛啲脂肪分佈都算平均牛肉味都濃郁放落湯入面滾幾滾就食得就算滾耐左都唔會好鞋 同朋友去過幾次都覺得八幡屋涮涮鍋係值得再去既真心食過翻尋味
奶油包唔係第一次食八幡屋涮涮鍋

八幡屋涮涮鍋係值得再去既
真心食過翻尋味
2023-01-14
2023-01-14 135 浏览
打邊爐系冬天必做既活動,友人同我一樣都好鐘意☺️近排佢帶左我去食涮涮鍋,餐廳環境闊落,幾多卡位,設計時尚,乾淨企理,似新裝修完既感覺😳⭐️友人預先經社交平台訂座,買一送一,午市可升級至3小時,訂座後午市同晚市都會送每人一隻鮑魚,好抵😍餐廳用QR CODE落單,方便快捷,上菜速度都算快,唔洗等太耐就有得食🤤我地叫左好多野食:⭐️炸饅頭炸物必食👍🏻外脆內軟,點煉奶甜甜地😋⭐️刺身有珍寶帶子、三文魚、赤貝、甜蝦、吞拿魚、八爪魚等多款刺身,食落新鮮鮮甜😋⭐️海鮮海鮮都好豐富,有鮑魚、蝦、蠔、帆立貝、蚌、墨魚,烚熟唔點汁都鮮甜爽口😋⭐️牛肉和牛雪花分布均勻,食落幾香牛肉味🤤豚肉味道都幾香,薄切快熟,可以保留更多肉類既原味同口感😋⭐️串燒豬、牛、雞肉、蔬菜等除左可以自助攞鐘意既食物同甜品外,仲有自助飲品任揀,提供多款飲品,例如黑啤, Apple cider, 汽水, 果汁同茶等,打邊爐當然飲返杯,爽呀😆

⭐️炸饅頭
炸物必食👍🏻外脆內軟,點煉奶甜甜地😋

⭐️刺身

⭐️海鮮

⭐️牛肉

⭐️串燒
豬、牛、雞肉、蔬菜等

呢間位於旺角嘅八幡屋涮涮鍋好抵,一個價錢食到和牛,海鮮,仲有刺身同埋多款日式料理添。依家仲做緊優惠只要經社交平台訂座食C3餐,就有買一送一 ,午市仲可升級至3小時,而訂座後午市同晚市都會送每人一隻鮑魚。呢度採用QR code落單,佢哋除咗涮涮鍋之外仲有好多嘢食,好似炸物、刺身、串燒等等,炸物中嘅炸饅頭算係人氣最高,見好多檯都會有一碟,炸得好香脆,蘸埋香甜嘅煉奶咁就更好味。而刺身嘅珍寶帶子不得不提,size夠哂大之餘仲要鮮甜之極,口感爽彈。佢哋出面仲有自助區,放咗甜品同壽司嘅雪櫃,甜品種類繁多,除咗雪糕雪條外,最開心係有泡夫、Mochi、奶凍等,令人目不暇給,都唔知食邊樣先好。

佢哋出面仲有自助區,放咗甜品壽司嘅雪櫃,甜品種類繁多,除咗雪糕雪條外,最開心係有泡夫、Mochi、奶凍等,令人目不暇給,都唔知食邊樣先好。

2023-01-10 171 浏览
/ 八幡屋涮涮鍋旺角區任食火鍋放題🍲旺角嘅瓊華中心出名多野食啦!咁啱早兩日碌社交平台見到有特別優惠,經社交平台訂座可以享有半價優惠,仲可以升級至四小時任食!😍真係好吸引啊,所以收工就同朋友一齊黎食啦!餐廳係新裝修,環境闊落座位坐得舒服,無論係同朋友聚會定係普通食個飯,都係一個好選擇👍🏻今次嗌左個C4套餐:日本A4黑毛和牛日本黑豚肉海鮮拼盤鮑魚仲包左ASAHI任飲,HAAGEN DAZS任食!餐廳任叫嘅食物都分咗兩種order方法炸物熟食會以QR CODE落單,確保食物保持新鮮熱辣,食物好多選擇,有最中意嘅炸饅頭配鍊奶、串燒、燒物等等,仲有刺身,值得一提有珍寶帶子添!自助BAR都有唔少選擇除咗有丸、菜、麵之外,都有碗仔翅、中華沙律、墨魚仔等等雪櫃裡面都有得拎壽司同甜品,甜品有啫喱、雪糕、mochi、奶凍、泡芙、布甸、韓國雪條整體來講,食物質素唔錯,選擇夠豐富,最岩同朋友聚會慢慢食👍🏻📍 八幡屋涮涮鍋 (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
/ 八幡屋涮涮鍋
旺角區任食火鍋放題🍲

今次嗌左個C4套餐:
日本A4黑毛和牛
日本黑豚肉
海鮮拼盤
鮑魚
仲包左ASAHI任飲,HAAGEN DAZS任食!

餐廳任叫嘅食物都分咗兩種order方法

自助BAR都有唔少選擇
除咗有丸、菜、麵之外,都有碗仔翅、中華沙律、墨魚仔等等
雪櫃裡面都有得拎壽司甜品甜品有啫喱、雪糕、mochi、奶凍、泡芙、布甸、韓國雪條

📍 八幡屋涮涮鍋 (旺角)
2022-12-31 6471 浏览
90/120/150分鐘選擇的剌身,炸物,海鮮火鍋盛宴,90分鐘的放題不包括酒料飲品------------------客人自助無限任拎區------------------酱料區----火鍋食料區----甜品區--啫喱,糕點,韓國/香港品牌雪糕,整體質素麻麻--刺身任點任食--三文魚,希靈魚,甜蝦,馬刀貝,榮螺,鮑片,八爪魚,整體口感,質量不錯,挺新鮮。--海鮮盛宴--第一輪服務員自動上枱,之後可再按QR code 在餐單上自點,任點任食。海蝦,八瓜魚,帶子,蜆,黃金螺,蟶子。海蝦新鮮,魷魚也鲜嫩彈牙,可以encode--薏米東瓜湯底--湯底清淡,而東瓜在火鍋區也有提供-- 120分鐘的B1餐,美國進口牛肉 --$ 208(星期一至四)任食牛肉/豚肉,沒有驚喜,不過不失,只能用合格來形容。不用自己點餐,第一輪服務員巳自動放上枱,每人一客牛肉和豚肉。之後亦沒有意欲再點第二round炸物一般,不試也不是損失,焦糖燒菠蘿有驚喜,可以encore,QR code落單,也偶有失單,上枱速度也正常。
90/120/150分鐘選擇的剌身,炸物,海鮮火鍋盛宴,
90分鐘的放題不包括酒料飲品

--酱料區--

--火鍋食料區--

--甜品區--
啫喱,糕點,韓國/香港品牌雪糕,整體質素麻麻

--刺身任點任食--

--海鮮盛宴--
海蝦,八瓜魚,帶子,蜆,黃金螺,蟶子。
海蝦新鮮,魷魚也鲜嫩彈牙,可以encode

--薏米東瓜湯底--
湯底清淡,而東瓜在火鍋區也有提供

-- 120分鐘的B1餐,美國進口牛肉 --
$ 208(星期一至四)

午餐
2022-12-29 268 浏览
#20221224 🤍📍八幡屋涮涮鍋 @yahatayashabu 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓——————————————————#C3澳洲M5和牛 $438🥢 #刺身💭平安夜既lunch食豪啲🎄於是🐷揀左有火鍋又有刺身既放題食,話就話食豪啲,其實佢地做緊上網book位有買一送一discount,雖然話節日附加費要每位加多$30,不過除返開每人都唔使$300,仲有得免費升級食夠3個鐘😋總共有13款刺身揀,🐷覺得都算多款,樣樣都切得唔會太厚身,咁都明既始終都要控制成本,不過🐷覺得咁樣反而可以試多啲都幾好😂#三文魚刺身 好肥美,#吞拿魚刺身 麻麻,有啲雪過龍既感覺😣#希靈魚刺身 同#榮螺刺身 出奇地係刺身中最出色,兩樣都好鮮甜彈牙👍🏼.🥢 #肉類💭#黑豚肉 切得非常非常薄😅都好味唔會好鞋,不過🐷食完啲 #M5和牛 就無再掂過😂因為個牛好有牛味🐄切得薄🐷都等唔切逐片逐片淥喇.🥢 #海鮮💭海鮮都有8款揀,#帆立貝 淥完都仲好大粒,#東風螺 好大隻爽口彈牙🐚係個#蜆 差啲,有啲唔係好新鮮咁😅.🥢 #燒物💭應該係即叫即整,見到有店員係度密密燒,所以上枱熱辣辣♨️#多春魚 同#蝦 都燒得脆口,除
#20221224 🤍
📍八幡屋涮涮鍋 @yahatayashabu
——————————————————
#C3澳洲M5和牛 $438
🥢 #刺身
💭平安夜既lunch食豪啲🎄於是🐷揀左有火鍋又有刺身放題食,話就話食豪啲,其實佢地做緊上網book位有買一送一discount,雖然話節日附加費要每位加多$30,不過除返開每人都唔使$300,仲有得免費升級食夠3個鐘😋

🥢 #肉類

🥢 #海鮮

🥢 #燒物
💭應該係即叫即整,見到有店員係度密密燒,所以上枱熱辣辣♨️#多春魚 同#蝦 都燒得脆口,除左蝦頭我都連殼食晒😋不過啲串燒都落左好多鹽係面燒,食落好咸😥

🥢 #揚物
💭炸野要出去自己拎,比較特別有#金菇天婦羅 🍤炸野選擇唔多,每次出去都見仲有好多,應該無乜人拎🙈等到臨尾終於比🐷等到有#炸饅頭 ,開心🥳

🥢 #自選吧
💭先講熟食,有4款,佢無牌寫住其實🐷唔係好知係咩😅然後#壽司 都係得幾款,必須坦白承認🐷望到後完全無意欲想夾尼試,所以🐷係無食過😅火鍋料啲丸種類都幾多,不過全部都未解雪,粒粒都硬到有聲😣菜有#皇帝菜 幾特別,但係拎左幾轉之後變左其他菜🙈食到甜品🐷淨係有胃口食到兩款,#啫喱 有啲罐頭雜果係入面,#芒果布甸 好重花奶味🍮好有屋企feel🏘雪糕得雀巢雪糕 ,HäagenDazs要加錢😐

🥢 #飲品
💭飲品櫃都有兩個,都係啲基本野果啲🧃最正係佢啲#清酒 同#梅酒 都可以任飲🍶配住碎冰食飽左咁飲都幾chill😮‍💨總括尼講,用discount價可以食到咁多野,仲可以坐3個鐘慢慢食,🐷覺得都係好抵食既👍🏼

#旺角美食 #🐷_食
2022-12-15 683 浏览
近排搵好西既時候發現咗旺角瓊華中心内既八幡屋涮涮鍋!精明消費者既我當然順便睇吓會唔會有咩優惠啦。原來係社交平台訂位(C3套餐)買一送一,如果午市仲可以升級到3個鐘頭。訂位無論係午市同晚市都會送每人一隻鮑魚!咁抵就同友人訂咗去試吓啦我朋友原來食過一次,佢話今次上到去新裝修,任食火鍋來講環境算乾淨衛生企理!呢度有QRcode 落單添!首先講吓送既隻鮑魚,爽口彈牙食物方面有刺身(三文魚,八爪魚,蝦,珍寶帶子,全部都冇腥味食得出幾新鮮)打邊爐點少得肥牛呀,唔會好簿,牛味都幾濃郁炸物(個人推炸饅頭點練奶,咬落脆口)仲有串燒, 燒物, 海鮮等等而自助bar就可以拎一啲丸物, 蔬菜, 麵類就有出前一丁,烏冬, 拉麵, 碗仔翅, 辣蜆肉, 墨魚仔, 仲有超多款醬料任揀, 竟然仲有生雞蛋拎雪櫃自助可以拎壽司, 甜品海量款式選擇,有啫哩+雪糕+Mochi+奶凍+布甸+韓國雪條等等 個人來講我最鍾意食布甸甜甜地!自助飲品雪櫃入面竟然有普通啤酒, 黑啤同Apple cider,真係冇得輸!唔會好似其他咁只係得汽水總結,服務態度+食物質素+環境都不錯CP值非常高!

呢度有QRcode 落單添!

首先講吓送既隻鮑魚,爽口彈牙

打邊爐點少得肥牛呀,唔會好簿,牛味都幾濃郁

炸物(個人推炸饅頭點練奶,咬落脆口)
仲有串燒, 燒物, 海鮮等等

雪櫃自助可以拎壽司, 甜品

個人來講我最鍾意食布甸甜甜地!

總結,服務態度+食物質素+環境都不錯
CP值非常高!
2022-12-13 475 浏览
中午12:30pm食午餐,全場2張枱,幾千呎嘅地方,都安排座在前後枱。有三文魚劍魚腩刺身,火鍋可以點澳洲安格斯牛肉,有手指尾長嘅聖子,生蠔鮑魚都還可以,我哋食最貴個餐四個人$15xx。食物一般環境一般衛生一般廁所好差廣告話得咁好,下次都唔好信

有三文魚劍魚腩刺身火鍋可以點澳洲安格斯牛肉,有手指尾長嘅聖子,生蠔鮑魚都還可以,我哋食最貴個餐四個人$15xx。

食物一般
環境一般
衛生一般
廁所好差

廣告話得咁好,下次都唔好信
2022-12-12 432 浏览
如果講任食同自助餐打邊爐, 係香港真係選擇繁多, 所以要喺咁多間主打 ‘任食’的食店來說, 到真係要要一多點心思, 才能脫穎而出.今次重回舊地 (為什麼這樣說呢, 因為以前真係成日嚟食 😛, 但食得多都會想試下其他所以之後就少去這裏了) , 就係因為喺社交平台度見到個 午市 C3 澳洲M5 和牛刺身海鮮火鍋和牛套餐 (買一送一之餘, 可以食足三小時!!) , 見佢幾抵又試下先~可能太耐冇嚟, 啲裝修都已經唔同曬 (睇返社交平台原來剛剛10月單重新裝修), 唔怪之得特別寬敞舒適, 啲嘢都好新淨啦~ 唔好再講返我哋今次order 嘅C3 澳洲M5 和牛刺身海鮮火鍋和牛套餐, 當然主打嘅就係佢嘅澳洲M5 和牛啦~ 不過除咗澳洲M5 和牛外, 仲有牛肩胛, 美國進口牛肉, 黑豚肉同埋豚腩片可以任食 🙂所以我哋一入嚟就梗係要食下澳洲M5 和牛及其他肉類墊下位先啦, 肉質都非常鮮美, 尤其是和牛, 肉質鮮嫩, 脂肪比例剛剛好, 入口充滿著嫩滑的牛肉質感, 正!另外我哋又用QR code 去點其他海鮮刺身, 我哋出去望下一圈見到佢哋啲海鮮都好新鮮, 好似青口同蜆, 梗係食完一轉再食一轉啦~ 而且佢呢

另外我哋又用QR code 去點其他海鮮刺身, 我哋出去望下一圈見到佢哋啲海鮮都好新鮮, 好似青口同蜆, 梗係食完一轉再食一轉啦~ 而且佢呢度啲服務都好好, 點完菜後, 好快就會送上食材, 唔會話要等好耐先有得食, 真係可以non-stop 食足三粒鐘㗎!
食到咁上下, 我就出去自助 Bar 去醫下我個甜品胃, 見到有啫哩,雪糕, 布甸等, 我就攞返寄幾杯慢慢食先!

除咗甜品之外, 自助 Bar 都有好多唔同火鍋食材配料選擇, 丸物, 菜(特別有羽衣甘藍), 麵, 及其他小食, 可以食飽大胃王呢~

2022-12-03
  • 澳洲M5 和牛
2022-12-12 363 浏览
最近見到社交平台訂位有優惠幾抵食,有半價之餘仲可upgrade食4個鐘!去到餐廳見到環境寬敞,座位都好寬坐得舒服,4個人坐埋一張枱不算好迫,出面自助區仲有長長bar枱放各種丸類、沙律菜、甜品雪糕等。C4套餐包括日本A4黑毛和牛、日本黑豚肉,肉片顏色鮮紅幾新鮮,而且見到紋理都好靚,油脂分布均勻,入口即化肉質不會好老!呢個餐仲額外有海鮮拼盤,比其他餐多咗鮑魚添,好彈牙,相對地俾多啲錢都值得嘅!

細細個已經有聽過呢間放題🦐都已經開左好多,最近佢仲重新裝修過,仲已經轉埋用Qr Code落單,方便左,環境都好左,唔知食物質素又如何呢😍。🐒C4餐黑毛和牛餐💰既然去試就要食最好🤣所以揀左日本A4黑毛和牛餐🐮原來經社交平台訂座,除左有半價優惠,仲有得升級🔝食足4個鐘,岩哂一班FD慢慢坐同吹水👨‍👩‍👧‍👦。除左有日本A4黑毛和牛任食🥓我呢個餐仲有日本黑豚肉同額外有海鮮拼盤🌊所以比其他餐多咗鮑魚,而飲品同甜品方面仲有Asahi,黑啤🍺Haagen Dazs任飲任食!。餐廳係用QR code落單,好surprise既係種類好多,炸物方面竟然有炸饅頭點練奶🍼而刺身就有大大粒珍寶帶子🦪當然都有其他串燒🍢燒物,海鮮等等。出面有個自助bar可以拎邊爐料🥙羽衣甘藍營養又健康,仲有啲前菜熟食添💁🏻‍♂️ 碗仔翅, 墨魚仔🦑, 辣蜆而雪櫃自助可拎壽司🍣甜品,我自己就緊係最愛 Mochi la, 但都有啫哩,雪糕,奶凍, 泡夫, 布甸,雪條🍦。另外一提係店員服務都好好,收碟都快同好helpful🥰

🐒C4餐黑毛和牛餐💰

另外一提係店員服務都好好,收碟都快同好helpful🥰