2023-01-20
天氣凍咗個人特別肚餓,今晚就去咗八幡屋涮涮鍋食放題!餐廳裝修之後環境好咗,坐得舒服咗;而且服務同食物質素都有進步👍🏻👍🏻👍🏻我哋今次係社交平台位, 有買一送一優惠,如果食lunch可升級至3小時,好正,食完三個鐘夜晚都可以唔使食😂仲有!訂座食後午市同晚市都會送每人一隻鮑魚,抵呀!仲好彈性添!呢度落單好方便,用QR code 點刺身(特別有珍寶帶子), 海鮮,串燒, 燒物, 炸物等等;另外就可以出去自助bar拎不同款式嘅丸, 蔬菜, 麵, 碗仔翅, 中華沙律, 墨魚仔等等, 醬料自行任調。估唔到呢度碗仔翅幾好味,夠杰身,我哋每人食咗兩碗!食完咸嘢就想食甜野,呢度甜品都好多選擇:雪糕, Mochi, 奶凍, 泡夫, 布甸, 啫哩, 韓國雪條,梗有一個啱心水啦!推介大家食啫喱,童年回憶嚟㗎😃 自助飲品雪櫃又係勁多嘢飲,最正係有普通紙包罐裝飲品之外,仲有Mojito, 黑啤同Apple cider!飲飽食醉🤤今晚真係好滿足!
估唔到呢度碗仔翅幾好味,夠杰身,我哋每人食咗兩碗!
飲飽食醉🤤今晚真係好滿足!