2023-01-18 233 浏览
📍八幡屋涮涮鍋 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓臨近新年,八幡屋涮涮鍋多了一些新年的裝飾,新裝修令人耳目一新,環境一如以往乾净企理。我同朋友一直想試C4套餐,今次發現透過社交平台去訂座,會有半價優惠之餘,仲可以食足4小時,抵食之選。C4套餐包括日本A4黑毛和牛、日本黑豚肉,睇肉片的雪花,就知道肉味有幾出衆!額外仲送埋美味海鮮拼盤,呢個套餐優勝之處係會有鮑魚贈送,任飲 Asahi, 任食 Haagen Dazs,好易回本。自助bar提供各款丸物, 菜類(驚喜的是竟然有羽衣甘藍), 麵包括出前一丁、拉麵,烏冬。另外,可以自助係雪櫃中拎壽司。自助bar仲可以拎碗仔翅, 中華沙律, 墨魚仔,自助醬料區,多款調味配料,一定可調出靈魂醬汁。一餐放題少不了甜品時間,餐廳有數個雪櫃自助拎甜品,如多款口味雪糕、 韓國雪條,啫哩、Mochi、奶凍、泡夫、布甸,每款都係必食。
📍八幡屋涮涮鍋
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓