2023-03-05
又去打邊爐了 🙈 打邊爐一次過可以食好多野,好治癒 😍 之前有朋友 share 過旺角八幡屋好正好多野食,今次就帶埋男朋友一齊去打個靚邊減壓 😋今次我地揀左 C4 日本黑毛和牛刺身海鮮火鍋の盛宴~ 有男友最愛嘅黑毛和牛,同埋我最愛嘅海鮮拼盤 🤩鮑魚、Haagen Dazs、 任飲任食,勁豐富勁正 😍 而且佢個日本黑豚肉都好高質,好香 🙌🏻佢地用 QR code 落單,都算幾方便,點點下炸物比我發現有炸饅頭,勁得意 😂 點埋練奶正 🫶🏻 跟住可以點刺身、串燒、燒物同埋海鮮等等 🤤 刺身有珍寶帶子 😂 全部點一 round 食左先講💕 壽司就可以出去雪櫃拎 🤩 打邊爐 + 放題雙重享受 😎 食完正餐到甜品,除左啫哩、雪糕、麻糬同埋奶凍之外,仲有泡夫、布甸同埋韓國雪條 🙌🏻 真係豐富到一個點 🤤呢度新裝修過,環境都幾舒服,職員算有禮貌,今次經 社交平台 訂就有半價,同埋可以食 4 個鐘,都幾吸引 👍🏻