2010-03-24
“有一日,生海蝦刺身與三文魚刺身在街上遇到,但點解他們冇打招呼?”。。小熊昨晚引用一本著名醫生寫的書,問埋我呢d IQ題,我鬼知咩! 不過咁啱呢間分店我有張coupon可以free件$18/$9食品,又不用等位,我又未食野咪入去試下同佢個”午後之自選三食” 打招呼,順便看看書。我要了壽司盛E: 蟹柳卷、北寄貝、燒三文魚、生海蝦、三文魚、日式炸雞、日式炖蛋。燒三文魚、生海蝦、三文魚都是my favourite,而日式炸雞比想像中好味又脆不肥膩,加埋個滑滑日式炸雞都飽了。”午後之自選三食”還可以加$9琅多客手卷或芝士蛋糕,很抵啊。結果我都加$9要軟殼蟹手卷。再用coupon free了件$9帶子。。。。。。“有一日,生海蝦刺身與三文魚刺身在街上遇到,但點解他們冇打招呼?”答: “因為佢地唔熟!”。。
。
答: “因為佢地唔熟!”