2009-09-29
尋晚突然好想食壽司,咁米同老公去食law,本來想去板長,一去到,多人到爆,要等起碼2個鐘,唔好玩la,等得黎都餓死左,之後諗起荃灣千色好似開左間元氣wow,咁米去睇下law,呢間冇咁多人,但係要係室外排隊,救命,我一定會熱死,本來諗住打消諗頭,但老公諗下諗下,好似荃錦都有一間wow,反正都係,米博下law,去到嘩!!!!唔駛排隊直入,爽呀!!!!餐廳環境ok la,最緊要係佢有特價壽司ma,仲要係我至愛的帆立貝,以為唔駛排隊d野都唔會太ok,但出乎意料,由於人唔太多,所以o係迴轉帶的食物唔多,所以好多野都係即叫即整,d野都新鮮,另外,其他舖頭叫花之戀好多黎到都散晒,但佢d花之戀唔散之餘,亦可以成舊夾起,而三文魚亦都好新鮮,唔似平時好多人o個d舖咁,d野放到乾晒,整體黎講,我覺得d野比出邊較為新鮮。總括︰食物新鮮,又唔駛排隊,服務就間間都差唔多,但可以比我同老公過足壽司癮,正呀!!!!!