2021-06-14 81 浏览
將軍澳人要食吉列牛一直都要出市區,眼見donki樓下開左間過江龍吉列牛就梗係要試一試喇!雖然佢位於地庫無靚景,但裝修都好骨緻,特別欣賞佢嘅木系隔板,阻隔到飛沫之餘,觀感亦十分好。鹿兒島A4黑毛和牛西冷 ($438)黑毛和牛拎黎吉列會唔會好浪費?和牛炸到三成熟,上枱後仲可以自己煎香兩邊,牛味好出,入口即溶之餘亦有鬆脆嘅口感,我會視之為另類食法,無謂同平時嘅煎牛扒相提並論。而炸牛附隨6種醬汁,包括醬油、山椒鹽、咖喱醬、溫泉蛋汁、蔥花蘿蔔蓉汁同招牌牛排醬,可以跟據自己嘅喜好做配搭。另外,佢嘅飯同味噌湯都係可以任添,大胃王一定可以大滿足。特選海產套餐 ($208)海產套餐有大蝦、炸蠔同鰻魚。吉列鰻魚我都係第一次試,點埋佢嘅他他醬就唔會有鯹味,幾有趣。芒果奇異果味有汽特飲 ($36)有淡淡芒果味嘅特飲幾refreshing,無叫小甜都唔會太刮,可以平衡番剛才炸物嘅油膩感。白桃蒟蒻冰茶 ($32)手搖冰茶飲落更有層次感,而蒟蒻足足有成半杯,可以算係半個飯後甜品😂

鹿兒島A4黑毛和牛西冷 ($438)

鹿兒島A4黑毛和牛西冷

特選海產套餐 ($208)

特選海產套餐

芒果奇異果味有汽特飲 ($36)

芒果奇異果味有汽特飲

白桃蒟蒻冰茶 ($32)

芒果奇異果味有汽特飲
2021-06-11 822 浏览
由於疫情既關係,已經好耐無去日本,於是搵左間日本餐廳食晚餐,見到呢間係日本過江龍,自己亦都響日本食過,好懷念日本既味道😋🌟 鹿兒島A4黑毛和牛西冷 ($438)黑毛和牛係我至愛嘅美食,加上咁耐無去日本🇯🇵,仲要限量供應,於是叫左呢個餐😋😋A4黑毛和牛果然無令我失望,佢外層吉列炸得香脆,但牛肉唔會太熟,而且好濃好濃和牛既牛肉味,肉質軟熟,好香和牛既香味😋😋🌟 京都勝牛三味套餐 ($228)呢個餐有3種唔同牛既部位可試,有翼坂牛,菲力牛,醬味薄牛😋😋翼坂牛係比其他部分大塊少少,牛味濃郁,有咬口😋菲力牛呢個部位係細塊少少,但肉質軟熟,牛味同樣濃郁😋醬味薄牛比較特別,係一大塊咁試碟,係薄切,亦都有調味過,調味岩岩好,能夠帶出牛既鮮味,牛味一樣濃郁😋🌟 藍柑荔枝特飲 x 芒果奇異果特飲 ($36 & $36)藍柑荔枝特飲既顏色好特別,荔枝角味重,有粒粒既果肉,又唔會太甜,加上用梳打水調出黎,有氣既特飲,飲落特別開胃😋芒果奇異果特飲,酸酸甜甜,芒果🥭味香濃,加上奇異果🥝既酸味,味道好夾,必點😋

🌟 鹿兒島A4黑毛和牛西冷 ($438)

鹿兒島A4黑毛和牛

🌟 京都勝牛三味套餐 ($228)

翼坂牛係比其他部分大塊少少,牛味濃郁,有咬口😋
菲力牛呢個部位係細塊少少,但肉質軟熟,牛味同樣濃郁😋

芒果奇異果特飲  x  藍柑荔枝特飲

2021-06-11
鹿兒島A4黑毛和牛
芒果奇異果特飲  x  藍柑荔枝特飲
  • 鹿兒島A4黑毛和牛西冷
  • 芒果奇異果特飲
2021-06-11 88 浏览
This is a newly opened restaurant in the area and thought to give it a try as it was hidden downstairs the basement and not noticeable.Firstly when we sat down, I wanted to ask the waiter about the set in the menu what it includes, but he RIGHT AWAY pointed me to use the app for ordering and didnt want to answer my question. So I told him I have a question to ask, not asking him to take order and he didnt seem quite pleased (bad attitude).Secondly, the photos in the menu are always not what it

Secondly, the photos in the menu are always not what it seems for the actual food but my husband and I ordered a meal that included both pork and beef so we can share as it is a hot day and so did not want to have one meal each, the meat portion of course turned out to be much smaller than what you see on the photo, the meal costs $178 and $197 including the service charge.

Thirdly, each meal says it is allowed unlimited salad and soup to come with it so when we asked the waiter, he said to us because we ordered one meal only, they will need to charge us $15 for each bowl of extra salad ... the menu does not mention there is a minimum requirement, but it is not like the salad portion is super big anyways so ask for extra money is very unaccomodating as a restaurant and VERY impolite just because we ordered 1 meal to share.

The experience was not nice as we went in happily wanting to try this new place. I dont really recommend and will not visit with this type of service.
2021-06-10 240 浏览
🥰呢一間日本過江龍嘅京都勝牛‼️想試好耐啦☺️去唔到日本,唯有喺香港食啦,果然冇令我失望🤭食過返尋味~佢哋選用嘅美國及紐西蘭優質牛牛,再高溫快炸60秒‼️效果出嚟香鬆脆~非常推介~..▫️ 【 鹿兒島A4黑毛和牛西冷】$428⭐️強烈推薦⭐️呢一款鹿兒島A4黑毛和牛西冷係佢餐牌之中最貴嘅一款套餐,果然一分錢一分貨😆呢一款牛肉,有油脂味好重,肉質軟柔,入口即化,重點係粉漿好薄好脆 ‼️而個人來講比較鍾意就咁食,如果你鍾意熟啲嘅話可以叫侍應比鐵板你再煎香加熱。另外付3款醬汁及山椒鹽,醬汁包括牛排醬、咖喱汁、芥末醬油😌個人來講覺得個咖喱汁和牛,非常之夾!價錢雖然唔平,不過呢款和牛絕對值回票價🥰..▫️ 【 特選海產套餐】$228⭐️強烈推薦⭐️呢一款特選海產套餐,啱晒啲鍾意食海鮮嘅人😂如果同朋友一齊嚟食,兩個人叫牛肉套餐嘅話其實都比較溜!建議其中一款可以試吓叫呢個set,特選海產包括炸蝦、炸鰻魚、炸蠔,每一款份量都十足,令我最驚喜嘅係炸鰻魚,鰻魚真係食得多但炸既鰻魚我都係第一次食🤟🏻估唔到口感比燒鰻魚更加有層次,炸漿非常之鬆脆,一咬落去就係好軟腍既鰻魚,強烈口感層次對比,而且鰻魚帶點甜甜地,食落更加回味☺️另外,

▫️ 【 鹿兒島A4黑毛和牛西冷】$428

▫️ 【 特選海產套餐】$228
⭐️強烈推薦⭐️呢一款特選海產套餐,啱晒啲鍾意食海鮮嘅人😂如果同朋友一齊嚟食,兩個人叫牛肉套餐嘅話其實都比較溜!建議其中一款可以試吓叫呢個set,特選海產包括炸蝦、炸鰻魚、炸蠔,每一款份量都十足,令我最驚喜嘅係炸鰻魚,鰻魚真係食得多但炸既鰻魚我都係第一次食🤟🏻估唔到口感比燒鰻魚更加有層次,炸漿非常之鬆脆,一咬落去就係好軟腍既鰻魚,強烈口感層次對比,而且鰻魚帶點甜甜地,食落更加回味☺️另外,佢哋嘅炸蠔同樣出色,都非常之大隻,好味道😉點埋他他醬冇得彈😍

▫️ 【棉花糖雪糕】$58
呢一款棉花糖雪糕味道都唔錯😚賣相精緻,碟邊有曲奇碎同士多啤梨伴碟,望落五顏六色😍好吸引!棉花糖外邊有略略被火焰嘅效果,至於口感方面棉花糖入口即溶再配搭雪糕,更顯滑溜‼️只係份量方便略嫌比較小🤭

▫️ 【藍柑荔枝特飲、芒果奇異果特飲】各$36
兩款飲品嘅賣相好夏日,未飲已經覺得好fresh😆😆個人鍾意飲芒果奇異果特飲,酸酸甜甜,再配搭埋食黃牛套餐就更加開胃啦!
2021-06-09
  • 鹿兒島A4黑毛和牛西冷
  • 特選海產套餐
2021-06-07 84 浏览
呢排將軍澳南開咗好多新嘅餐廳,作為將軍澳街坊嘅我梗係要試吓啦!呢間京都勝牛喺銅鑼灣一早已經開咗,但係嗰陣要排隊先有得食,懶惰嘅我就打消左呢個念頭~見到將軍澳呢間開咗我急不及待即刻去試!我係即日嘅下晝兩點幾打去book,都book到!去到餐廳嘅時候發現其實都坐唔爆,想輕鬆食到高質素吉列牛嘅朋友可以試吓去將軍澳嗰間🤤一入餐廳睇Menu就比呢個M9和牛吸引咗🤤仲要寫住每日限量供應就更加吸引🤣不愧係日本過江龍,事實與圖片係相符嘅!炸得好靚唔會好油,油嘅溫度處理得好好,火候亦都好好,塊扒機入面仲係粉紅色,和牛嘅質素本身都好好,好重肉味,$300左右呢個價位來講真係冇得彈👍跟餐會送白飯,沙律椰菜,溫泉蛋同埋麵豉湯~無可挑剔好似番左日本咁嘅一餐✨

M9和牛吉列牛定食

2021-05-20
M9和牛吉列牛定食
  • M9和牛
2021-06-06 79 浏览
今日清潔完屋企就踩單車過咗嚟montery呢度睇下有咩食, 咁啱又發現到donki附近一間食吉列牛嘅地方就試下(不過其實收得好埋,donki係地庫) 叫左兩個唔同款式和式牛醬丼溫泉蛋牛肉十分之淋而飯上面已經淋上牛肉汁, 唔使點其他醬已經好夠味好好餸飯,可惜溫泉蛋過熟唔可以點蛋汁去食京都勝牛雙拼套餐呢個吉列牛就有菲力牛同埋翼板牛. 菲力牛十分之嫩唔需要上鐵板已經就咁可以食, 跟餐仲有唔同嘅醬汁點不過最好食都係wasibi豉油最後想講呢度嘅服務十分主動,問我哋要唔要加湯同埋熱茶 下次再食過!

叫左兩個唔同款式

和式牛醬丼溫泉蛋

京都勝牛雙拼套餐

最後想講呢度嘅服務十分主動,問我哋要唔要加湯同埋熱茶
下次再食過!
  • 京都勝牛雙拼套餐
2021-06-06 101 浏览
專登嚟試過江龍嘅京都牛列牛。鋪頭新開,店面好靚,好有日本Feel。一定要讚staff嘅服務態度係好懇勤,主動問飯、湯、沙律需唔需要添加。價錢唔平,但質素都唔錯,所以都可以接受。京都勝牛雙味套餐(翼板及菲力)想比較下肉質,所以叫左雙味,的確菲力嘅肉質係較嫩滑,嫌太生可以要求鐵板,自己煎熟啲。配埋wasabi食最夾!下次會食全菲力。和式牛醬丼伴溫泉蛋呢個嘅牛味都幾濃,不過肉會比較薄。雖然可以點溫泉蛋食,但我覺得唔太夾,因為個溫泉蛋鰹魚湯,配埋個牛,個味太複雜。都係點返傳統醬汁食最好!可以要求熱茶,杯茶好濃香片味。
專登嚟試過江龍嘅京都牛列牛。
鋪頭新開,店面好靚,好有日本Feel。

價錢唔平,但質素都唔錯,所以都可以接受。
京都勝牛雙味套餐(翼板及菲力)
配埋wasabi食最夾!下次會食全菲力。
京都勝牛雙味套餐

和式牛醬丼伴溫泉蛋
和式牛醬丼伴溫泉蛋

可以要求熱茶,杯茶好濃香片味。
2021-06-05 163 浏览
【京都勝牛三味套餐 • $228】(3/5)黎得食吉列牛既餐廳梗係要叫牛試下啦😏呢個主打有翼板、菲力及醬味薄牛,個人最鍾意係翼板牛,油花比較均勻同埋彈牙有咬口,跟住菲力牛好過醬味薄牛。如果覺得d牛太生既話,可以要求一塊迷你鐵板燒下佢。不過坦白講,下次再黎既話唔會再叫吉列牛,因為海鮮反而好食d…..【炸特選三文魚柳套餐 • $158】(4/5)出面餐廳比較少炸三文魚,今次叫黎試下好驚喜!炸左既三文魚唔會好老,仲好滑,不過個人覺得味道就淡左少少,所以點埋佢比既沙律醬/蔥花蘿蔔蓉汁就啱啱好!【炸特選大海老(1隻) • $48】(4.5/5)炸大海老果然名副其實,真係好大隻,成隻手掌咁大!而且肉質鮮嫩,夠晒彈牙,仲有d蝦膏。下次再黎一定會再叫!個人覺得名過其實,行完donki又唔使排隊都可以再食,不過唔係食牛,係試下其他野🤔
【京都勝牛三味套餐 • $228】(3/5)

【炸特選三文魚柳套餐 • $158】(4/5)

【炸特選大海老(1隻) • $48】(4.5/5)

炸特選三文魚柳套餐
炸特選大海老(1隻)
炸特選三文魚柳套餐
炸特選大海老(1隻)
2021-06-05 50 浏览
行完donki 就睇下附近有咩好食啦喺樓下見到呢間京都勝牛睇餐牌好吸引咁 一於試下先店內好日式風情 掛滿日式燈籠藍柑荔枝特飲顏色睇落已經透心涼 啱晒夏天飲真係有原粒新鮮荔枝㗎白桃蒟蒻冰茶好鍾意啲蒟蒻粒粒 好爽口茶味濃郁京都勝牛三味套餐呢個好似係其中一個招牌野我見好多人都叫呢個餐一set入面有3款牛肉菲力牛 翼板牛 醬味薄牛仲配左幾款調味料咖喱 柚子醋 牛扒汁 椒鹽炸衣好薄好脆 入面嘅牛肉都係三成熟咬落好嫩好juicy但唔敢食咁生都唔洗擔心因為有提供鐵板俾客人自己再燒完全可以自己控制熟度一次可以食勻三成至全熟都得名物味噌里脊豬排套餐豬扒好厚身 一樣炸衣好薄身呢間不愧係炸物專門店 好出色豬扒都好多汁 加埋味噌醬幾惹味鮮嫩脆炸豬柳伴鰻魚套餐豬柳比頭先嘅豬扒更嫩滑鰻魚炸完估唔到又幾好食喎
行完donki 就睇下附近有咩好食啦

鮮嫩脆炸豬柳伴鰻魚套餐
豬柳比頭先嘅豬扒更嫩滑
鰻魚炸完估唔到又幾好食喎
2021-06-05 1928 浏览
最近同屋企人黎左將軍澳新開嘅京都勝牛😍本身之前係已經好想去日本食吉列牛,但係疫情關係都去唔到,知道香港有得食,緊係去食下先😋餐廳裝修都好靚,坐位又寬躺,天花有唔少燈籠掛飾,仲有有靚嘅壁畫🥰👍🏻可以打下卡🤩餐點方面都有幾款牛可以揀🤤除咗牛都有吉列豬,同天婦羅🍤丼飯😍🌸京都勝牛三味套餐E個套餐入面有3款牛🐮菲力牛,口感比較似牛柳嘅質感。翼板牛肉味就比較濃陏。醬味簿牛,這個牛係用左特色醬汁醃左再煮🤩幾款牛都係有脆脆嘅吉列外皮包住,口感比平時食牛再上一層🥰🌸鹿兒島A4黑毛和牛西冷 黎到食吉列牛,緊係要試下佢地嘅和牛喇😋上到枱覺得都幾大份,簿簿嘅吉列外皮包住入面嫩嫩嘅和牛,油花分佈平均👍🏻強力建議叫e個套餐,可以叫店員比爐具,煎一煎,熱辣辣配埋白飯一流🤤🤤🤤仲有溫泉蛋😍2個套餐都有包左3個醬汁可以點,芥末醬油,山椒鹽,招牌牛扒醬,我地覺得牛扒醬較出色🥰🌸藍柑荔枝味有汽特飲 E杯飲品好靚,味道好似荔枝梳打😋都幾消暑👍🏻👍🏻🌸日式柚子茶(熱)柚子茶好香同濃😍

🌸京都勝牛三味套餐

E個套餐入面有3款牛🐮菲力牛,口感比較似牛柳嘅質感。
翼板牛肉味就比較濃陏。
醬味簿牛,這個牛係用左特色醬汁醃左再煮🤩
幾款牛都係有脆脆嘅吉列外皮包住,口感比平時食牛再上一層🥰

🌸鹿兒島A4黑毛和牛西冷

🌸藍柑荔枝味有汽特飲

E杯飲品好靚,味道好似荔枝梳打😋都幾消暑👍🏻👍🏻

🌸日式柚子茶(熱)

柚子茶好香同濃😍
落咗幾日雨,今日終於晴天啦,於是又嚟咗將軍澳海旁發掘下新野食,見到MONTEREY Place地下一層有間日本餐廳——京都勝牛,入去嘆咗個滿足嘅lunch😎 今日叫咗2款主食,兩個都超正啊😍京都勝牛三味套餐 ($228)- 翼板牛、菲力牛同薄片醬味牛肉trio 組合,簡單愛牛肉人士嘅福音,牛肉質感好好,鮮嫩香軟,個人最鍾意翼板牛,肉質軟熟,但都有咬口,滋味無極限😊- 如果覺得牛肉太生,職員仲會幫你準備自助煎pan,自己仲可以再多燒一下, 用餐經驗更加正特選海產套餐 ($208)- 鍾意香口炸物同埋海鮮嘅人一定唔可以錯過,海產炸物超級大狗,而且配搭多元,有鰻魚、牡蠣🦪仲有超大King size嘅蝦😍,個人最鍾意鰻魚,炸粉薄身,鰻魚保持到好鮮嫩,一啲都唔會老☺️- 同埋鍾意佢提供咗好多唔同款式嘅醬汁,個人鍾意他他醬,以酸甜味道為主調,更能帶出海產嘅鮮味,風味倍增😚藍柑荔枝味有汽特飲($36)- 藍柑荔枝呢杯超靚,藍色漸變色,每啖都好refreshing,甜度適中,仲食到荔枝肉🤩白桃蒟蒻冰茶($32)- 桃味突出,甜甜地啱晒喺炎炎夏日飲,而且甜度調校得非常好,一啲都唔會太甜,而且蒟蒻粒質感超好

今日叫咗2款主食,兩個都超正啊😍
京都勝牛三味套餐 ($228)

京都勝牛三味套餐

特選海產套餐 ($208)
特選海產套餐

藍柑荔枝味有汽特飲($36)
藍柑荔枝味有汽特飲

白桃蒟蒻冰茶($32)
- 桃味突出,甜甜地啱晒喺炎炎夏日飲,而且甜度調校得非常好,一啲都唔會太甜,而且蒟蒻粒質感超好, Q彈Q彈,非常之有咬口,而且份量十足,非常之滿足😚
白桃蒟蒻冰茶

我呢間隱世嘅日本餐廳,內部設計好有日本風格,而且食物質素都係高水準嘅表現,有經過海旁嘅話都可以一試😄
2021-06-04
白桃蒟蒻冰茶
Kyoto Beef Style🇯🇵 Katsugyu🥢..掛住日本炸物,又心思思掛住日本風情❓將軍澳都開左間來自京都既吉列牛專門店😍,呢度出名食炸物之餘,仲要專食牛🐮,黎到當然要試試。呢間餐廳:堅持日式炸牛排,採用日本🇯🇵 麵包粉,保留道地日式原汁原味。米飯🍚 亦用上日本純正秋田小町米。套餐均附:麥飯、椰菜沙律、味噌湯 & 3款漬物。。仲會跟汁:鰹魚魚露、山椒鹽 & 招牌牛排醬,蘸點同吃不同風味。枱面有:柚子醋 & 胡麻醬 for Salad🥗,夠fresh。極上和牛ll $438Kagoshima Wagyu Striploin Set限量供應💫 日本黑毛和牛名物 / 經典l) $285限量供應💫 澳洲和牛今次一於試勻2款和牛🐮:都附日式溫泉蛋🥚,預先黃金炸1 min 成 3成熟既香脆牛排。前者A4 黑毛和牛 (油脂較多口感較滑 充滿油香);後者M9 澳洲和牛 (油花分佈均勻有嚼勁,炙燒後濃郁牛肉香),配搭日式溫泉蛋最好吃。ll $36ll $322款飲品都各具風味:芒果奇異果🥭🥝 fresh;紅豆抺茶❤️💚 亦係日式特飲不能少吧。ll $58最後棉花糖雪糕🍨,吃過油膩炸物牛,吃點甜
Kyoto Beef Style🇯🇵 Katsugyu🥢

前者A4 黑毛和牛 (油脂較多口感較滑 充滿油香);

l[芒果奇異果特飲]l $36
l[紅豆宇治冰抹茶]l $32

l[棉花糖雪糕]l $58
最後棉花糖雪糕🍨,吃過油膩炸物牛,吃點甜。雪糕外層用棉花糖包上,精緻討好 賞心悅目,小小一個不錯喔。

餐廳🏮 木系風格真係好和風,用餐環境又舒服,Staff 💁🏻‍♂️ 服務態度友善親切,來Donki Donki 逛完街 不妨來試試吃喔。
×××[京都勝牛 -Kyoto Katsugyu]×××
©將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place地庫B03號舖
2021-06-03 129 浏览
日本人氣過江龍京都勝牛去咗銅鑼灣之後而家去埋將軍澳啦😍😍。掛住日本嘅朋友去咗食未呢?京都勝牛三味套餐 一個餐可以食哂三款唔同嘅牛正呀😍有齊菲力、炸翼板同簿牛片。菲力肉質口感軟嫩,牛嘅外層炸得酥脆。佢哋仲設有烤爐鍾意嘅話可以每邊燒五秒,佢有唔同嘅調味料,有自家製嘅咖喱汁,山椒鹽,芥末等等,可以咁多味道有唔同嘅享受。鮮嫩脆炸豬柳伴鰻魚套餐想讚下佢個炸豬柳,外皮真係好鬆脆,豬柳肉質唔鞋口。另外鰻魚配埋佢個醬汁幾開胃帶點芝麻嘅香味。白桃蒟蒻冰茶同藍柑荔枝有氣特飲都好飲☺️
日本人氣過江龍京都勝牛去咗銅鑼灣之後
而家去埋將軍澳啦😍😍。掛住日本嘅朋友去咗食未呢?

京都勝牛三味套餐 一個餐可以食哂三款唔同嘅牛正呀😍

鮮嫩脆炸豬柳伴鰻魚套餐

白桃蒟蒻冰茶同藍柑荔枝有氣特飲都好飲☺️

2021-06-03 72 浏览
呢間京都勝牛係過江龍 weekday七點幾唔洗點排隊同友人一人點一set share佢叫牛雙味套餐 ($198) 我就叫特選海產套餐 ($208)先講牛雙味 有菲力牛同翼板牛上碟時大概三成熟 係軟熟唔un嘅 不過就有少少凍 其實可以叫店員俾個煎pan你re heat嘅 不過朋友驚會整到熟晒🙈而翼板牛係比菲力重牛味而圖中嘅特選海產有蝦一隻兩隻蠔兩件鰻魚我個人就幾鍾意嘞鰻魚中間有汁醬 唔洗點佢附送嘅沙律醬/蘿蔔蓉/wasabi而且外脆內軟 好味👍🏻蠔亦值得一讚 我同朋友都唔太食蠔但一致認為鮮味十足大蝦當然冇乜失手 大大隻又唔霉順帶一提 我就覺得二百零蚊收貨個粉漿都脆口 不過朋友平時食得清淡過我 佢食到最後頂唔順要整走咗d皮先食🤣所以平時食得好健康嘅朋友仔可能要留意喇!
呢間京都勝牛係過江龍 weekday七點幾唔洗點排隊

蠔亦值得一讚 我同朋友都唔太食蠔
但一致認為鮮味十足
大蝦當然冇乜失手 大大隻又唔霉

順帶一提 我就覺得二百零蚊收貨
所以平時食得好健康嘅朋友仔可能要留意喇!
2021-05-26
2021-06-02 87 浏览
京都勝牛三味套餐($228)-一次過可以滿足三個願望 😆 一次過試曬翼板,菲力同埋薄片醬味牛-全部都係比較生嘅 如果唔鍾意 可以叫staff幫手heat返個鐵板燒熱佢🔥-翼板: 牛味比較重-菲力:肉質比較淋 個人最鍾意呢款😍-薄片醬味牛:口感比較韌 可能因為有醬汁 炸粉都淋左 🥲不過個醬都幾好味!小食 + 飲品 (+$62)-因為叫左套餐 可以加錢追加小食同埋嘢飲小食:杏鮑菇炸串(3串)-炸得幾脆 外脆內軟 口感幾特別🤤
京都勝牛三味套餐($228)
-翼板: 牛味比較重
-菲力:肉質比較淋 個人最鍾意呢款😍

小食 + 飲品 (+$62)
-因為叫左套餐 可以加錢追加小食同埋嘢飲
小食:杏鮑菇炸串(3串)
-炸得幾脆 外脆內軟 口感幾特別🤤