2021-09-12
尖沙咀$198雞煲+火鍋兩食嘅吃到飽食店「二鍋頭」🤩鍾意食牛嘅朋友只係加一百蚊就可以升級任點極黑和牛、牛小排,真心抵嘅😌見現場都有幾款不同嘅原支酒供order,店員介紹澳洲里奇蘭汽泡酒,原來係酒商親自挑選,認為呢支酒配呢度嘅雞煲係最夾,有興趣不妨小酌一下🍾✅環境:地方大,座位間隔相當闊落,坐得舒服。今次坐窗邊位仲有落地大玻璃街景睇下,碗碗碟碟都乾淨企理,無污漬👍🏻✅雞煲/鴨煲/豬手煲任君選擇: 成日食雞煲,想試吓其他嘢嘅話,呢度都有得選擇。今次我哋就食返小辣雞煲😛 醬汁濃郁,加上超大方嘅海量芫茜洋蔥,連骨雞件食起來更滋味😎✅多款湯底選擇:揀左沙嗲湯底🥰上枱已經聞到濃濃嘅沙嗲味,色澤都好對路,私心推介最襯湯底嘅一定係出前一丁😆真係一絕💯✅食物推介:落單點嘅 肥牛唔會太肥有牛味,豚肉唔柴有肉香,花枝片爽滑脆口,雲吞新鮮,魚皮餃鮮中帶甜自助取嘅有蔬菜🥬丸類、餃子、烏冬。 推薦出面好少見嘅芝士波波腸🤤萵筍、韓國年糕、潮州魚蛋、魚片頭都食得過✅飲品: 罐裝汽水、樽裝茶、解膩嘅楊協成系列,多款口味嘅鴻福堂系列🤫重點係有打邊爐必備嘅啤酒任飲😚!!
✅環境:
✅雞煲/鴨煲/豬手煲任君選擇: