4天前 0 浏览
同朋友慶祝生日去左位於尖沙咀的烤魚雞煲火鍋無限時任飲任食到飽放題🥘,店內裝修設計簡約,光猛闊落😊寬敞的卡位之外,還有VIP房☺️餐廳用QR CODE落單👍🏻主打冇限時任點任食😋時間十分充足,食物選擇多,包括火鍋肉類🐖🐂、時令海鮮拼盤、火鍋配料、開胃小食、飲料、雪糕🍦等等,食材新鮮,性價比高,餐廳職員定期幫助收碗碟餐具👍🏻有大量的時間可以同朋友小聚聯誼既地方👭👭任你魚肉 烤魚雞煲火鍋放題套餐〔真心推介😋〕 $298 / 人 平日3小時升級至無限時, 可由5P食到0A 食足7個鐘👍🏻二鍋頭三寶+任食烤魚+火鍋+無限時任飲任食無限量任食新推出4款口味烤魚,再加雞煲,牛尾煲,豬手煲任食,同埋打邊爐✔️ 開胃小食:川椒麻辣溏心皮蛋、麻辣鳳爪 〔推介😋〕➕➖正常味道第一部:二鍋頭三寶(三選一)分別有雞煲、牛尾煲、豬手煲任食✔️ 牛尾煲〔真心推介😋〕👍🏻 份量十足👍🏻 惹味👍🏻 香濃油香👍🏻 牛味濃郁第二部:任食烤魚四款味道可選:麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味(不辣)✔️ 清江魚〔推介😋〕👍🏻 醬香惹味👍🏻 魚肉份量多👍🏻 外脆內滑第三部:火鍋邊爐👍🏻 多款免費湯底,任君選擇👍🏻 多款火鍋配料〔推介😋〕需用

二鍋頭三寶+任食烤魚+火鍋+無限時任飲任食

✔️ 開胃小食:川椒麻辣溏心皮蛋、麻辣鳳爪 〔推介😋〕
➕➖正常味道

第一部:二鍋頭三寶(三選一)
分別有雞煲、牛尾煲、豬手煲任食
✔️ 牛尾煲〔真心推介😋〕
👍🏻 份量十足
👍🏻 惹味
👍🏻 香濃油香
👍🏻 牛味濃郁

第二部:任食烤魚
四款味道可選:麻辣味、香辣味、酸辣味、醬香味(不辣)
✔️ 清江魚〔推介😋〕
👍🏻 醬香惹味
👍🏻 魚肉份量多
👍🏻 外脆內滑

第三部:火鍋邊爐
👍🏻 多款免費湯底,任君選擇

👍🏻 多款火鍋配料〔推介😋〕
需用 QR code 自行落單
蜆、海蝦、脆鯇魚腩、墨魚仔、墨魚滑、豬肚片、雞件、鮮蝦雲吞、鳳城水餃等等
👍🏻 新鮮
👍🏻 多款選擇

✔️ 牛板腱〔真心推介😋〕
👍🏻 薄切
👍🏻 賣相吸引
👍🏻 牛肉味濃郁
👍🏻 牛脂感少

另有多款特色火鍋配料可自行夾,食幾多拎幾多
👍🏻 多款台灣直送特色丸類
👍🏻 麵類
👍🏻 炸魚皮
👍🏻 響鈴

另有火鍋蔬菜配料🥬
👍🏻 多款新鮮蔬菜,任君選擇
包括:油麥菜、生菜、白蘿蔔、金菇、粟米等
➕➖正常味道

🧂醬料自助吧:醬油、沙嗲醬、豆瓣醬、蔥、蒜、芫茜、炸蒜、指天椒等

甜品🍨

👍🏻 多款罐裝汽水選擇
👍🏻 特別
庆祝纪念
生日
是夜跟朋友到了尖沙咀涮放題,到二鍋頭大涮海陸空三大煲,最多任食7小時無限量任飲任食,來個大滿足!理境乾淨企理,雖然每枱都開爐,郤沒什麼油氣味,抵讚!蔬菜、肉丸、餃子等基本配菜,有數十款選擇,還算不錯!隨便點了一些,已經一大碗,不敢取太多,生怕浪費!🤣🤣紅白酒放題3小時,跟餐優惠價 $58,好杯中物的不能錯過!今晚選了‘任你🐠肉’ 烤魚雞煲火鍋放題,每位$298,價位合理!魚煲選了醬香味清江魚,清江魚炸香原條上,魚肉彈牙,多肉少骨,湯汁比一般的烤魚煲為多。配菜料食材,可以在雪櫃自取,悉隨尊便!秘製火焰牛尾煲,可謂最精彩的,上枱後倒入燃點的酒精,燃起成尺高的火焰🔥,氣氛高漲!牛尾軟腍,醬汁惹味,全晚最愛。二鍋頭惹味雞煲,朋友忽發奇想,自行亂來調味,弄出一煲鳳爪味雞煲,給她氣壞 😂😂😂三煲過後,已甚滿足,直接放棄火鍋,因實在太飽了 😂😂。甜品來了友脆皮雪條,緩一緩豐富的味覺衝擊!

理境乾淨企理,雖然每枱都開爐,郤沒什麼油氣味,抵讚!

蔬菜、肉丸、餃子等基本配菜,有數十款選擇,還算不錯!

隨便點了一些,已經一大碗,不敢取太多,生怕浪費!🤣🤣

紅白酒放題3小時,跟餐優惠價 $58,好杯中物的不能錯過!

依家4人飯局多數係一個月前約定咁耐你見梗係要搵d坐得舒服又唔會趕你走既鋪頭任食就啱晒~呢間好特別,除左有基本雞煲外仲補牛尾&豬手煲,食完仲可以食烤魚,先再打邊爐,無番咁上下食量都食唔晒成個流程😂😂自問食量有番咁上下既你你你可以嚟挑戰下就係講緊3小時任你魚肉套餐~仲可以加$40再升級B餐既安格斯牛至無限時~可以由5點食到12點,食足7粒鐘😎😎首先我地叫左惹味雞煲小辣好大煲下~仲有埋鳳爪,超入味一嗦甩骨,雞件都幾滑,紫洋蔥好甜。跟住店員話牛尾可以要半份,咁可以試到唔同野,超貼心🙈牛尾好吸引一上枱好香酒味,店員會先詢問有無對酒精敏感,因為會落玫瑰露落去兜下。落左玫瑰露後著火咁好靚~大家影呀影呀~好睇又好食牛尾炆得超腍,夾起已經骨肉分離,我最鍾意食尾尾既位細細粒,黏口特別好食,雖則係半份都好多件。接住試烤鱸魚要酸辣口味店員再提議可以叫牛肉一邊烚,個味會幾夾咁梗係咩都要試~升級套餐會送碟安格斯牛小排,仲有埋淥幾耐提示,保證食到最啱時間既牛肉湯底酸辣度剛剛好,要左BB辣,魚肉厚實唔散,有煎香過,啖啖肉。入面仲有蒿荀&蓮藕爽口入味,牛小排嫰滑牛味濃。食完魚開始打邊爐,叫左鴛鴦鍋~蕃茄薯仔&沙嗲飲品有
依家4人飯局多數係一個月前約定
咁耐你見梗係要搵d坐得舒服又唔會趕你走既鋪頭

就係講緊3小時任你魚肉套餐~
仲可以加$40再升級B餐既安格斯牛至無限時~
可以由5點食到12點,食足7粒鐘😎😎

首先我地叫左惹味雞煲小辣

接住試烤鱸魚要酸辣口味
店員再提議可以叫牛肉一邊烚,個味會幾夾

食完魚開始打邊爐,叫左鴛鴦鍋~蕃茄薯仔&沙嗲

飲品有兩個櫃,隔離就係菜、丸、菇之類,自助調味料果度又有王子麵出現,仲有響鈴&魚皮,同埋雪櫃櫃

我地叫左海蝦~唔錯蝦頭好多膏,肉質彈牙~叫左兩轉,係遂隻點食幾多點幾多
海蜆~雖則個頭唔大,但好鮮甜
鵝腸~爽口彈牙唔太肥
墨魚滑~彈牙唔係腍幾好
安格式封門柳~食左兩轉,牛味同牛小排一樣濃郁,而且好嫰滑
牛板腱同牛展比較有咬牙~都唔錯

甜品我地叫左抹茶、士多啤梨、芒果大福,3隻味都ok喎~迷你忌廉泡芺就無咩特別

雪糕我食左兩杯海鹽,朋友們就海鹽&芒果,榴槤雪條有人食左兩條……難為我呢d唔食榴槤既人

其實仲有好多野食,奈何個胃真係無位🤣
如果要食埋豬手煲可能要早餐都唔食先得
$298一位咁多野食真係超抵,坐得舒服一家人或三五知己吹下水真係開心又滿足
2024-06-02
  • 雞煲
  • 秘製火焰牛尾煲
  • 海鮮
  • 安格斯封門柳
  • 美國安格斯牛小排
2024-05-30 0 浏览
週末要一定要吃一頓好的,尖沙咀有二鍋頭!之前在旺角吃過,這次決定encore啦。這次有新的套餐喔!是烤魚放題套餐,還是無限時!可以和朋友一直吹水,有吃有喝喔😄這個套餐還有澳洲進口的白酒/紅酒/甜酒可以選擇,每位另加💰58就可以呀!烤魚放題set 💰298(週日到週四)step 1 三寶可以選擇這三個惹味雞煲/黑椒豬手/火焰牛尾煲吃!也是無限任吃,推薦試一下火焰牛尾煲,真的是有🔥,牛尾的味道很濃郁!牛肉也很多,比較偏重口味😊step 2第二部重頭戲來了,是烤魚呀!我們選了清江魚,然後味道選了酸辣味,湯汁多了一點,會有點像火鍋,但魚是有煎過的,酸酸的也很不錯!後面我們還加了另外一條魚,香辣味的,也不錯!鍋底會配一些萵筍,芽菜等step 3 鴛鴦湯火鍋 最後吃完烤魚就可以吃火鍋啦,外面有一個櫃子的菜可以取,一些丸子,蔬菜啊都可以拿,也可以二維碼下單,有墨魚滑等等這個烤魚套餐真的好多東西可以吃喔,完全吃不完!喜歡吃牛肉的可以吃火鍋放題餐!有和牛放題呢!

烤魚放題set 💰298(週日到週四)
step 1 三寶

step 2

step 3 鴛鴦湯火鍋

2024-05-19
  • 秘製火焰牛尾煲
  • 酸辣味烤魚
一個價錢真係可以食烤魚!牛尾煲!豬手煲!雞煲!同埋打邊爐都可以😌任食仲有雞煲任食,打邊爐嘅款式有好多種🥰嘩~呢間食肆嘅選擇真係好豐富啊!佢哋有好多種優質嘅食材,包括各種海鮮同肉類美饌,絕對值得一試!首先,佢哋嘅肉類真係好質素,基本上所有款式我都試過,唔會柴老或者咁死鹹,反而好嫩滑有肉香。我特別推薦呢個安格斯牛板腱,厚切又好佢哋㨂嘅湯底都係上品㗎,宜家更送鴛鴦鍋,超抵食!除咗牛肉,佢哋仲有好多其他海鮮同肉類,例如西班牙豬梅肉、紐西蘭羊卷肉等等,真係應有盡有!又有白鱔片、𤑛滑花枝片,吞落肚超級滑口,好吸引呀!食材同選擇都好豐富高質真係一次過滿足好多個願望㗎!
一個價錢真係可以食烤魚!牛尾煲!豬手煲!雞煲
同埋打邊爐都可以😌任食
仲有雞煲任食,打邊爐嘅款式有好多種🥰

首先,佢哋嘅肉類真係好質素,
佢哋㨂嘅湯底都係上品㗎,宜家更送鴛鴦鍋,超抵食!

食材同選擇都好豐富高質
真係一次過滿足好多個願望㗎!
2024-05-18 100 浏览
同朋友食飯想搵間可以慢慢坐又可以傾吓偈既餐廳,上網見到呢間寫住星期日至四最多7小時無限時任飲任食都只係$298就去試下。餐廳環境:好闊落,又有卡位坐,有圓枱可以坐十人以上,一班朋友都可以一齊坐。食物方面我地都幾中意飲酒所以每人加左$58就可以任飲紅白酒🍷野食方面,真係勁多野食‼️首先有3個煲俾你揀,惹味雞煲,黑椒豬手煲,火焰牛尾煲,我地食左牛尾煲,有得自選辣度份量,我地兩個人又唔食得辣,所以食細份嘅原味,牛尾煲到時會加酒同點火,打卡一流👍,另外原味係廣東醬香,食落甜甜地,好入味。食完個煲就到烤魚,揀左條清江魚,好大條肉夠滑無細骨,本身烤魚都有跟配料,食完呢兩樣野已經飽飽地,仲有個火鍋未食,平時出面食一條烤魚都差唔多$300,呢度未夠喉仲可以試埋其他口味嘅煲同烤魚,所以$298真係超抵食👍最後食埋打邊爐,有十種鍋底可以揀,一定揀到啱自己心水。任食火鍋配料方面,可以手機落單,有安格斯牛板腱任食,肉質唔錯夠牛味,仲有豬雞羊肉可以揀。另外仲有手打墨魚滑,蝦,蜆,吊桶仔等嘅海鮮選擇,正。自助配料區就有齊其他火鍋配料,菜,麵,丸之類都有齊,可以自行選擇。最後仲有雪糕雪條任食,一個價錢可以滿足幾個願望

餐廳環境:

食物方面
我地都幾中意飲酒所以每人加左$58就可以任飲紅白酒🍷

野食方面,真係勁多野食‼️

最後仲有雪糕雪條任食,一個價錢可以滿足幾個願望,真係大滿足😋👍

二鍋頭 (嘉芙中心) (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓
五一假期,沒有外遊,就找一間店食餐好!聽同事推介來到二鍋頭尖沙咀分店食它的無限時任你魚肉烤魚雞煲火鍋放題!自助區有各類罐裝飲品、蔬菜、丸類及雪糕雪條,隨便拎。這個套餐可以任食二鍋頭的招牌煲類,包括招牌惹味雞煲、香濃黑椒豬手煲及火焰牛尾煲。我地就揀了食牛尾煲!想食得無咁Heavy的話,可以選其他餐。再加了$58,任飲紅白酒及汔泡酒!飲酒送牛尾,人生一樂也!牛尾煲上枱後再淋上玫瑰露,好香好香!個秘製醬汁無得頂,好好味!牛尾亦煮得好入味,基本上呢個煲用黎送飯係一流的!如果唔係想食埋烤魚同邊爐,一定會encore多一個!烤魚選了麻辣湯,大大煲上枱,滾起就食得!魚我地㨂了海鱸魚,肉質比較結實但不失嫩滑,最重意佢骨不多,所以入口啖啖肉!兩個人一邊食烤魚,一邊飲酒解辣,好爽皮!食完條魚,我地都飽左7成,但既然任食,當然要試埋個邊爐!首先係個鴛鴦鍋唔使加錢,真係好難得!!出面啲餐廳大部份要加錢先可以鴛鴦鍋。一邊係胡椒豬肚雞,一邊川椒麻辣鴨血。鍋底好足料,好夠味,絕不欺場。我完全唔使點豉油。火鍋料細細份,可以每樣叫少少。必食肉的有牛板腱、羊肉、豚肉和鮮牛肉。另外帶子、豬大腸、脆鯇腩、墨魚仔、大蜆、鮮蝦都
自助區有各類罐裝飲品、蔬菜、丸類及雪糕雪條,隨便拎。
再加了$58,任飲紅白酒及汔泡酒!飲酒送牛尾,人生一樂也!
火鍋料細細份,可以每樣叫少少。必食肉的有牛板腱、羊肉、豚肉和鮮牛肉。另外帶子、豬大腸、脆鯇腩、墨魚仔、大蜆、鮮蝦都值得食。
我地仲點了幾款小食,麻辣魚皮、螺肉、麻辣鳳爪等,都十分不錯!蔬菜又新鮮,一邊飲酒一邊打邊爐,好麻甩但好好味,重點係唔限時任食!300零蚊的假錢,返深圳都無食得咁滿足。
最後肚滿腸肥,食埋雪糕、大福、泡芙就收手了,真係超飽。呢個任食真心性價比好高,好值得食。尤其一班聚會,完全唔使趕,可以盡興而歸!
2024-05-05
2024-05-12 45 浏览
今日約了一班朋友9:00pm 來呢間任食烤魚,雞煲 ,豬手,牛尾 ,海鱸魚 ,清江魚全部都係任食(有麻辣 酸辣 醬香味 ) 兩款魚都食齊大大條份量多 又啖啖肉 十分嫩滑 大家食到舔舔脷🤭😋餐前開胃🤤小菜 麻辣魚皮 皮蛋 嫲嫲辣辣非常惹味 爽口又彈牙 推薦👍🏻海蝦🦐十分新鮮 蝦肉鮮甜彈牙牛板腱🥩建議淥6秒 肉質鮮嫩紅潤 入口軟滑即化 配蕃茄🍅湯底冇咁膩感 味道新鮮香口還有其他多款海鮮 帆立貝 蜆 魷魚 墨魚滑 等等 食材非常新鮮冇需要醬油 無限飲品 清熱氣之選 竹蔗茅根 海底椰 食飽飽最後仲有甜品🍧有榴槤雪條 真榴連容口感 充斥成個口腔 回味無窮 超滿足一定會再返黎🥰

海蝦🦐十分新鮮 蝦肉鮮甜彈牙
無限飲品 清熱氣之選 竹蔗茅根 海底椰

2024-04-29 143 浏览
呢間之前已經睇OP見好吸引去過沙田分店 ,呢架推出任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐,套餐無限量任食新推出4款口味烤魚,再加雞煲,牛尾煲,豬手煲任食,同埋打邊爐‼️‼️ 所以即刻再預約帶朋友黎食~隔離枱係熟客見一直食一邊讚啲質素參考左隔離枱 ,最終點左雞煲同埋醬香烤魚-雞煲份量兩個女仔食都覺得好多雞肉佔左9分一比例一大半醬汁唔會過咸,芫茜洋蔥勁甜同入曬味烤魚鐘意食食到辣建議直接點中辣辣椒係似潮洲辣椒個種 係帶香味 食過再想食!唔係純辣味得個嗆口食開瀘魚可以嘗試清江魚,魚肉好厚-呢到雪糕款式好多 難得仲有出面同類店搵唔到既海鹽味道。鹽味奶味比例好好無少左而且係我一直鐘意既牌子雪糕黎 同埋最鐘意既味道 !建議大家見到即刻拎杯食左先好快無曬因為。魚皮朋友比較鐘意食我平時唔食既 食左舊麻辣都有魚皮好脆最緊要唔會太大塊。呢到黎到加$58 有白酒紅酒甜酒揀!我自己加配左支 ,飲左一大半配火鍋烤魚好搭,甜酒酸酸甜甜仲可以解膩一定要加配!而且比起啤酒女士無咁易肥
呢間之前已經睇OP見好吸引
所以即刻再預約帶朋友黎食~
隔離枱係熟客見一直食一邊讚啲質素
參考左隔離枱 ,最終點左雞煲同埋醬香烤魚

雞煲份量兩個女仔食都覺得好多
雞肉佔左9分一比例一大半
醬汁唔會過咸,芫茜洋蔥勁甜同入曬味
烤魚鐘意食食到辣建議直接點中辣
辣椒係似潮洲辣椒個種 係帶香味
食過再想食!唔係純辣味得個嗆口
食開瀘魚可以嘗試清江魚,魚肉好厚

好快無曬因為。魚皮朋友比較鐘意食
我平時唔食既 食左舊麻辣都有魚皮好脆
最緊要唔會太大塊。

呢到黎到加$58 有白酒紅酒甜酒揀!
我自己加配左支 ,飲左一大半
火鍋烤魚好搭,甜酒酸酸甜甜仲可以解膩
一定要加配!而且比起啤酒女士無咁易肥
  • 火鍋配料
  • 飲品
  • 雞煲
2024-04-23 104 浏览
牛尾乾鍋,它的每一口都充滿驚喜。牛尾在長時間的煨烤下變得酥軟入味,搭配的蔬菜也吸滿了濃郁的肉香,這種乾鍋的方式讓所有風味緊緊鎖在每一片食材中,咀嚼間釋放出無與倫比的美味。而雞湯牛肉火鍋則是另一番風味。新鮮的牛肉在滾燙的雞湯中輕輕一涮,瞬間變得色澤誘人,質地嫩滑,既保留了肉的鮮甜,又融入了雞湯的醇香。湯底濃郁而不油膩,每一口都讓人感到溫暖和滿足。兩種火鍋的搭配既互相補充又各有千秋,讓人在辣與鮮、乾與湯的交織中,享受到了雙重的美味。

2024-04-23 99 浏览
餐廳環境優雅,是朋友聚會的不二之選,新推出的任你魚肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐將免費升級至無限時, 可由17:00至24:00食足7個小無限量任食,讓人過足嘴癮。自助區品種繁多,從肉類、丸類、蔬菜、飲品、甜品……等,選擇性廣泛。秘製火焰牛尾煲,牛尾經慢火細燉至軟腍,搭配獨門調料,味道香辣,每一口都是對味蕾的挑戰。麻辣清江魚煲,魚肉經過精心烤制,清江魚的鮮甜與麻辣香料的結合,創造出獨特的風味,魚肉細膩。安格斯牛板腱肉质紧实,鲜嫩多汁,味道醇厚,纹理细腻,入口即化,肉香浓郁,口感极佳。本地鲜滑牛肉质地柔滑,味道鲜美,本地风味浓郁,新鲜度高。新西兰羊卷肉细嫩无膻,肉质饱满。青口活海虾肉质紧实,青口饱满,海鲜的自然甜味突出,品质新鲜。活海蜆鲜活细嫩,肉质细嫩,味道清甜。最後,甜品的選擇同樣令人讚嘆,甜而不膩,為這頓豐盛的晚餐畫上完美的句號。這一餐無論是味道、口感還是服務,非常值得一試。

本地鲜滑牛肉质地柔滑,味道鲜美,本地风味浓郁,新鲜度高。

新西兰羊卷肉细嫩无膻,肉质饱满。

活海蜆鲜活细嫩,肉质细嫩,味道清甜。

這一餐無論是味道、口感還是服務,非常值得一試。
2024-04-20 111 浏览
📍 二鍋頭地址:尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓同朋友喺尖沙咀聚會 我哋選擇咗去二鍋頭食火鍋放題🔥佢地既價錢吸引 裝修都整潔 地方闊落坐得好舒服 〰️出面自助區有醬料同飲品,另外仲有火鍋配料包括丸類、蔬菜、即食麵等 非常推介👍🐟 醬香味烤清江魚煲原條清江魚 口味可選麻辣/香辣/酸辣/醬香 💨大大條的清江魚肉質細膩結實 魚皮酥香 味道很鮮甜 💦🐮 火焰牛尾煲記得把握時間打卡呀!! 牛尾煲上枱後會點火架 💓牛尾大大件肉質細嫩 牛味香濃 搭配獨特的調味料 菜色香味俱佳 ✨🥘 鴛鴦鍋有10款湯底選擇 我哋揀咗比較清啲嘅蕃茄薯仔鍋&越式香濃牛肉鍋 🥢湯底都好有驚喜 配上安格斯牛、鮮甜🦐 脆皖魚片等 好滿足ahhhh🙌🏻#二鍋頭雞煲火鍋#火鍋#放題#性價比高#食好西#好去處#香港好去處#美食 #雞煲 #豬手 #牛尾煲 #烤魚 #尖沙咀 #尖沙咀美食
📍 二鍋頭

🐮 火焰牛尾煲
記得把握時間打卡呀!! 牛尾煲上枱後會點火架 💓

🥘 鴛鴦鍋

2024-04-20 86 浏览
7小時任飲任食你個肚又裝到幾多?烤魚雞煲火鍋放題~一嚟到就點咗雞煲先~仲可以簡辣度,當然叫埋老闆多芫荽啦雞肉醃得好入味 店長上菜時仲幫我哋兜咗兩兜勁惹味食完就點咗秘製火焰牛尾煲~食牛尾最緊要炆得夠腍 呢度炆得夠火候之餘 食落仲好有膠質嘅感覺好似食緊骨膠原咁樣食完呢兩個煲其實都已經半飽都已經唔敢再叫過黑椒豬手煲啦直接就食烤魚啦!點樣酸辣同麻辣味嘅清江魚各一酸辣同麻辣味都各有千秋魚肉好滑 肉質細膩緊致有少少骨 唔會話吐得好辛苦最後當然係叫湯底打邊爐啦點了胡椒豬肚雞鍋貪個湯有胡椒 好開胃 其實淥埋啲菜都已經飽到上心口另外仲有啤酒任飲㗎!
7小時任飲任食你個肚又裝到幾多?
烤魚雞煲火鍋放題
一嚟到就點咗雞煲先~
仲可以簡辣度,當然叫埋老闆多芫荽啦
雞肉醃得好入味 店長上菜時仲幫我哋兜咗兩兜
勁惹味

食完就點咗秘製火焰牛尾煲~
食牛尾最緊要炆得夠腍
呢度炆得夠火候之餘 食落仲好有膠質嘅感覺
好似食緊骨膠原咁樣

食完呢兩個煲其實都已經半飽
都已經唔敢再叫過黑椒豬手煲啦

直接就食烤魚啦!
點樣酸辣同麻辣味嘅清江魚各一
酸辣同麻辣味都各有千秋
魚肉好滑 肉質細膩緊致
有少少骨 唔會話吐得好辛苦

最後當然係叫湯底打邊爐啦
點了胡椒豬肚雞鍋
貪個湯有胡椒 好開胃
其實淥埋啲菜都已經飽到上心口

另外仲有啤酒任飲㗎!
$298任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐😱🍽️Round 1️⃣ 因為平時都成日食雞煲 我哋第一煲先試牛尾煲因為我哋4人都唔係好食得辣 老闆就介紹我哋試醬香味上枱果陣店員會加入玫瑰露提升牛尾煲嘅香味&即場炒 聞落已經好惹味牛尾好腍好大夠 啖啖肉 呢個煲可以話係色香味俱全👍🏻我係覺得一驚喜嘅🍽️Round 2️⃣跟流程試烤魚先烤魚我哋揀江清魚 之前食過江清魚比較貴 少骨 肉質幼嫩我哋揀左香辣味少辣 烤魚入面已經有萵筍 蓮藕 仲有呢個係咪叫百頁腐皮?魚唔會太大條 比你過完口癮都仲有位繼續試其他煲🍽️Round 3️⃣食多個煲先 我哋揀黑椒豬手煲 BB辣豬手嘅皮係最骨膠原 今日嘅豬手全部都唔肥 無乜肉 淨係想食佢層皮就岩曬啦🍽️Round 4️⃣雞煲就唔試啦 因為我已經7成飽打埋邊爐應該就十級飽啦🤣我哋揀咗胡椒豬肚雞煲拼川椒麻辣鴨血煲做鴛鴦煲 唔洗加錢胡椒豬肚煲有好多豬肚同酸菜鴨血煲好多川椒食辣嘅人士應該好鐘意打邊爐同一般任食邊爐一樣有掃Code order 海鮮 肉類 蜆 帆立貝 青口 豬頸肉 牛肉等亦有打邊爐嘅自助吧區 蔬菜 丸 粉麵我哋仲試咗2個小食泡椒魚皮 夠麻夠爽 好食嘅皮蛋 份量都唔少飲品任飲 支裝飲
$298任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐😱

泡椒魚皮 夠麻夠爽 好食嘅
皮蛋 份量都唔少

飲品任飲 支裝飲品 汽水 茶 特色樽裝野飲都有
仲有雪糕同甜品都係任食

3個鐘嘅烤魚雞煲套餐仲可以加$58/人 就可以飲曬紅白甜3款酒🍷

尖沙咀店禮拜日至四 任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐 將免費升級至無限時😱
可由1700食到2400 食足7個小時‼️

唔敢話所有嘢都好食
但呢個價錢一次過比你試曬3款煲 烤魚 同打邊爐 仲要係7個鐘頭任食任飲 我都有少少心痛老闆🥹

2024-04-17 36 浏览
召喚大胃王❗️❗️❗️今次同朋友去挑戰尖沙咀任食雞煲,牛尾煲,豬手煲,烤魚同打邊爐放題。📍尖沙咀 二鍋頭🌟第一煲:必食推薦🌟🌟🌟🌟🌟成日食雞煲有啲悶,店主就介紹嘅醬香牛尾煲🐮,我哋揀左唔辣,係廣式醬料做底。咸咸地甜甜地,上台果陣店員會加入玫瑰露提升牛尾煲嘅香味,即場炒,酒香混左牛尾煲好惹味。牛尾好腍,啖啖肉。🌟第二煲:我哋揀左黑椒豬手煲🐷,今次揀小小辣。豬手唔會過肥,黑椒味好出,黑椒同豬手好夾。食完感覺滿滿嘅骨膠原。🌟第三煲:烤魚,我哋揀左江清魚🐟,江清魚較小骨,岩晒我哋鐘意食魚但又怕啃骨嘅人。肉質緊緻,肥美,魚皮煎過好香脆。我哋揀左香辣味,烤魚入面已有萵筍,蓮藕,蔬菜等。去到第三煲開始有啲飽了。🌟第四煲:打邊爐煲係鴛鴦煲🍲,我哋揀咗胡椒豬肚雞煲同川椒麻辣鴨血煲。胡椒豬肚煲有好多豬肚同酸菜,鴨血煲好吸精好多川椒,店主好好主動問我哋平時食開嘅辣度,幫我哋調整辣度。去到第四煲已經開始有啲飽啦,我哋主要食蔬菜,仲食左啲海鮮:蜆,帆立貝,青口。同埋少量肉,豬頸肉同牛肉。前菜:泡椒魚皮:好辣好爽,好脆口皮蛋:個醬汁好開胃,微辣甜品:士多啤梨大口福,芒果及搽茶大口福💥支裝飲品,汽水,茶,啤酒,都係任飲💥

📍尖沙咀 二鍋頭

前菜:
泡椒魚皮:好辣好爽,好脆口
皮蛋:個醬汁好開胃,微辣

甜品:士多啤梨大口福,芒果及搽茶大口福

💥支裝飲品,汽水,茶,啤酒,都係任飲

💥3個鐘嘅烤魚雞煲套餐每人加💰58就可以飲到紅酒,白酒同威士忌🥃酒鬼一定唔好錯過。

我哋揀嘅係任你魚肉烤魚套餐🐟,每人💰298(未加一)

另外蔬菜同調味料都好乾淨,企理。特別要介紹下二鍋頭嘅雪糕係香港製造,支持本地品牌,respect。

🔥🔥🔥 ‼️‼️餐廳現正新推出任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐,4款口味烤魚,再加雞煲,牛尾煲,豬手煲任食,同埋打邊爐‼️‼️
‼️‼️尖沙咀店日至四任你食肉3小時烤魚雞煲火鍋放題套餐將免費升級至無限時, 可由1700至2400食足7️⃣個小時‼️‼️😈😈

📍尖沙咀 二鍋頭
尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓

總結:好岩大胃王,滿足晒所有願望,地方乾淨企理。

4人總數💰1192人均💰327.8 (已計加一)

10分滿分
味道:7.5/10
環境:7.5/10
價格:7.5/10

#hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfoodie.hk
#hkrestaurants
#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood
#hongkongtravel
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店打卡