2022-12-21
二世祖既食物選擇唔算多 但好多都好適合打卡🤭 仲要味道都唔錯👍🏻-🍴慢煮加拿大豬鞍架配酸梅蛋黃醬 $198推薦✨肉質嫩滑既慢煮豬鞍架 下面仲有香滑鬆軟既薯蓉 配埋少少酸酸地既酸梅蛋黃醬 一流🤤❤️落單後須時20分鐘製作 想食就記得早d order!🍴自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫 $148呢道菜係會附上一瓶蜜糖 但係係用黎點炸雞🍗 而窩夫🧇上就有d堅果 成道菜都係又咸又甜🤭一開始覺得有d怪🤣 但食多幾舊之後被吸引了 好特別既組合👍🏻 🍴墨汁芝士軟殼蟹煙三文魚薄餅 $158墨汁芝士同煙三文魚意外地夾 但美中不足係軟殼蟹係原隻放上薄餅🍕 變左要自己再切 同好易將2樣野分開食🤣但整體的味道都唔錯😋🍴三級風暴薯條 $68細薯條🍟上枱熱辣辣 應該都係即叫即炸👍🏻而三級風暴係指三種醬: 黑松露、明太子同青瓜🤭個人比較中意青瓜醬🥒 好特別 同埋有d fresh 既感覺🤣🍽️提拉米祖🎂$108係用無菌蛋製成既tiramisu 份量比想像中大 好香咖啡味 但每日數量有限 想食既記得提早落定單😆白朱古力奶同特濃朱古力會有個好靚既玻璃瓶裝住🥰🥤特濃宇治抺茶白朱古力奶(凍) $48好香抺茶味 加埋白朱古力好夾 唔會
白朱古力奶同特濃朱古力會有個好靚既玻璃瓶裝住🥰
好香抺茶味 加埋白朱古力好夾 唔會太甜