2022-12-23
前排放咗工之後,同朋友去咗大角咀覓食,近期大角咀多咗唔少餐廳,其實喺旺角去都好方便😄今次我哋就叫咗啲小食,主菜同埋甜品share,小食方面,揀咗個三圈拼盤,白酒藍青口配法包,原條鰻魚蛋包飯,甜品方面仲有叫咗個心太軟配玄米茶雪糕,最後就叫咗兩杯飲品,朱古力奶昔同特濃宇治抹茶白朱古力三圈拼盤當中裏面有炸芝士圈+洋蔥圈+魷魚圈,卜卜脆,有陣時都估唔到包住啲乜嘢😜白酒藍青口配法包,青口大大隻,仲有啲忌廉汁,洧少少酒香味,再配上法包原條鰻魚蛋包飯,份量都好大份,鰻魚好肥美,而且好大條亦都冇骨😂,正!心太軟配玄米茶雪糕🍦,心太軟超級流心,再配上淡淡玄米茶雪糕,prefect match 🙃至於兩杯嘢飲,朱古力奶昔同特濃宇治抹茶白朱古力就好適合打卡,除咗打卡之外味道都唔錯,初時小編都怕白朱古力會有啲甜,但係配上宇治抹茶🍵,就完全冇咩問題