2022-12-21 47 浏览
📍二世祖大角嘴不嬲都多野食,呢一間良心Cafe,應該好多人都聽過,佢哋最出名嘅就係朱古力奶,抹茶白朱古力奶,鹹窩夫等等,今次終於有機會試到~👅 芥末洋蔥醬炸雞窩夫 $148望到餐牌已經即刻想食呢一個,上枱果然冇令我失望,炸雞同埋窩夫卡啦卡啦,上面仲有一隻太陽蛋,吉穿太陽蛋,蛋汁流落去炸雞,令到炸雞冇咁乾,另外仲有糖漿,鹹鹹甜甜幾過癮,窩夫整體來講都係脆,一定要試呢個!👅 三級風暴薯條 $68薯條都係新鮮炸起,份量唔少,有三款醬可以點,分別係明太子,青瓜同埋黑松露醬~我個人最鍾意黑松露醬,好香🤤👅 提拉米蘇鮮奶咖啡 $48有別於其他咖啡,提拉米蘇咖啡多咗咖啡酒,味道既層次再升一級,夠哂香濃👅 宇冶抹茶白朱古力奶 $48呢度最出名嘅飲品點可以唔試吓,估唔到口感超級濃厚,都幾杰身,唔會太甜,兩隻杯仔都可以refill四次到👅 原條鰻魚蛋包飯 $158Send條鰻魚瞓喺蛋包飯上面,夠晒霸氣,建議大家趁熱食,咁就可以享受到juicy嘅鰻魚同埋滑捋捋嘅蛋包飯🤤
📍二世祖

👅 芥末洋蔥醬炸雞窩夫 $148