2021-11-12
《丼燃食堂》旺角尋日食完Lunch經過門面非常吸引,所以今日特意安排旺角做行程,方便自己去試下😂自肥企劃😏舖頭完完全全係日本門面,仲有老虎🐯做主題,基本上吸引力已經大大增加💪入到去不得了,根本係主題餐廳,每件物品都有自家既🐯🐯Logo,超級適合打卡📸<虎燃四皇丼>$118好霸氣既“虎燃四皇丼”有左口邊魚、三文魚、蟹柳、赤蝦、蟹籽 ,我地選擇左配海膽醬,魚類刺新鮮唯獨蟹柳太凍口感比較粉,個海膽醬超好味,喜歡食醬既朋友一定喜愛❤<九公丼>😂😂😂 $178人氣‘九公丼’,配料比較豐富🤤有海膽、三文魚、三文魚籽、牡丹蝦、蟹肉、時令魚、帶子、拖蘿蓉同壽司薑,最好食係牡丹蝦,大大隻好夠甜😛海膽都不錯,其實就正常發揮啦!所有丼飯都可以無限添飯,男士們就唔驚唔夠飽😏如果Set好既丼飯唔岩心水,佢地都有自選配料。另外如果唔叫飲品佢地係有熱麥茶免費提供🥰值得一提佢地真係好好禮貌,而且都好細心,抵讚
<虎燃四皇丼>$118
<九公丼>😂😂😂 $178