2021-06-17
2021.6.5 (六) $396今日收4點又無約人,等巴士期間遇到舊同事。佢記得我快生日了,必須請我食飯,當然好啦。佢帶我去左一間頗有人氣及坊間少有的自己燒烤店,原來义好既肉,放在一個自動旋轉架,會用電轉動及發熱,咁樣我有我地傾計,一陣就可以食,汽水/啤酒/涼茶/冷盤在凍櫃任飲任食我倆5點到店,咦!稍為清靜噃!所以本人建議,如果係觀塘收早,又或者下午放假,可以考慮早d食晚餐,好正,傾足2個半鐘,淨係放生肉落機就自動旋轉,等食囉有3張<點菜紙>一張炸物【我地無點,要下次食】今次專攻燒肉一張《全部燒肉》就係圖片的所有食物【全部點哂】另一張{只點左3份1}燒肉,其餘下次食原來2個八妹仔,傾下食下飲下,又冷盤又甜品又涼茶,嘩!飽到呢!其實我地食左5份之2咋,但都係計劃之內,今日淨食燒肉,決定必須下次再幫襯,加一d炸物,環境舒適,食物夠味,傾下講下,釋放左負能量,加返入d正能量
有3張<點菜紙>
一張炸物【我地無點,要下次食】今次專攻燒肉
一張《全部燒肉》就係圖片的所有食物【全部點哂】
另一張{只點左3份1}燒肉,其餘下次食