2021-06-17 58 浏览
2021.6.5 (六) $396今日收4點又無約人,等巴士期間遇到舊同事。佢記得我快生日了,必須請我食飯,當然好啦。佢帶我去左一間頗有人氣及坊間少有的自己燒烤店,原來义好既肉,放在一個自動旋轉架,會用電轉動及發熱,咁樣我有我地傾計,一陣就可以食,汽水/啤酒/涼茶/冷盤在凍櫃任飲任食我倆5點到店,咦!稍為清靜噃!所以本人建議,如果係觀塘收早,又或者下午放假,可以考慮早d食晚餐,好正,傾足2個半鐘,淨係放生肉落機就自動旋轉,等食囉有3張<點菜紙>一張炸物【我地無點,要下次食】今次專攻燒肉一張《全部燒肉》就係圖片的所有食物【全部點哂】另一張{只點左3份1}燒肉,其餘下次食原來2個八妹仔,傾下食下飲下,又冷盤又甜品又涼茶,嘩!飽到呢!其實我地食左5份之2咋,但都係計劃之內,今日淨食燒肉,決定必須下次再幫襯,加一d炸物,環境舒適,食物夠味,傾下講下,釋放左負能量,加返入d正能量
2021.6.5 (六) $396

有3張<點菜紙>
一張炸物【我地無點,要下次食】今次專攻燒肉

一張《全部燒肉》就係圖片的所有食物【全部點哂】

另一張{只點左3份1}燒肉,其餘下次食

2021-06-05
庆祝纪念
生日
早在網上已經看到有餐廳引入了自動旋轉的燒烤機可以自己做串燒師傅 過癮 好玩職員非常友善提醒第一次用 要注意事項用法 其實也很簡單只要把串燒鐵籤放對卡齒輪的位置串燒就會自轉起來..而每枱上有多款調味料孜然粉/椒鹽/辣粉/燒肉汁等任落可以調自己口味與韓燒日燒有分別..餐廳是以放題形式任飲任食2.5小時 時間非常足夠 只怕沒有’’胃’’位吃一共有三款點餐紙款式多 串燒網燒炸物前菜飲品甜品應有盡有除了點餐紙外 店內牆壁上會有個特別點餐當天有羊架 ------------------------------🔸串燒整體串燒食物 勝在多款醃肉也算入味美國穀飼牛助條 - 一啖一粒美國穀飼牛西冷 - 味較重厚燒牛舌 - **好吃 而且加入孜然粉 一流蜜汁叉燒 - 想像不了的 脆口 不錯泰式豬頸肉 - 香芧味濃麻辣雞腎 - 麻辣十足 爽口奧爾良辣雞翼 - 醃料不會太重 肉嫩皮脆北海道熟帆立貝 , 海蝦 – 還可以 迷你豆卜, 台灣一口腸 ,芝士獅子狗 , 花枝丸, 貢丸,午餐肉 – 相對沒有太大特色棉花糖 - 外脆內軟 自動旋轉燒烤機易於控制🔸網燒每位客人都會獲得餐廳送上的一隻蒜蓉帶子 鮮甜蒜蓉烤蠔 –
早在網上已經看到有餐廳引入了自動旋轉的燒烤機

蜜汁叉燒 - 想像不了的 脆口 不錯
泰式豬頸肉 - 香芧味濃
麻辣雞腎 - 麻辣十足 爽口
奧爾良辣雞翼 - 醃料不會太重 肉嫩皮脆
北海道熟帆立貝 , 海蝦 – 還可以

棉花糖 - 外脆內軟 自動旋轉燒烤機易於控制

🔸網燒
每位客人都會獲得餐廳送上的一隻蒜蓉帶子 鮮甜
蒜蓉烤蠔 – 飽滿 夠惹味
一口牛 , 安格斯牛肩肉 ,牛仔骨 – 夠牛肉味
蒜蓉烤茄子 – 茄子肉飽滿
秋刀魚 – 整條魚上烤爐 震撼
五花腩片- 燒得脆口

📣📣提提 食得晒 先好嗌 唔好浪費食物
職員都時刻提醒我們
2021-06-16 66 浏览
而家食串燒唔使自己轉到手軟,將串燒放在自動串燒機自轉,燒出嚟嘅食物仲好均勻。而這間在觀塘的串燒屋有串燒之餘仲可網燒,而且食物豐富,放題形式,任叫任食,當然要量力而為,唔好浪費食物啦。餐廳備有各款醬汁調味料,可因應個人口味調較。串燒:有牛,雞,豬,海蝦和丸類,有些預先醃咗,例如麻辣雞腎和麻辣雞翼,醃得相當入味,其他食物自行加少許鹽或其他調味料,已經ok,食物夠新鮮。網燒:二百幾蚊都有生蠔,青口,羊架,原條秋刀魚等等任食,已經值回票價。扇貝每人一隻,生蠔,青口,茄子,餐廳放了蒜蓉和少許辣椒,燒出嚟又香又惹味。除咗串燒和網燒,仲有炸物,而且款式仲唔少。炸蠔,炸各式魚餅,炸紫薯,芝士年糕等等,全部即叫即炸。飲品同雪糕都係任飲任食,飲品除咗罐裝汽水,仲有自家制洛神花茶和薏米水,唔太甜,清熱解渴,啱晒食完串燒後飲。最後要讚一讚店員哥哥,親切殷勤,間中提醒我哋某啲食物要點擺放。最後又問我哋食物啱唔啱食。限時2.5小時,全程食得即輕鬆又自在!

餐廳備有各款醬汁調味料,可因應個人口味調較。

2021-06-14 41 浏览
好玩的串燒放題、相信大家對日式放題也不陌生,但今日我們來到了這間用串燒來主打的放題店,十分之有特色,不用自己燒也能吃到一串美味的串燒.重點就在這部機器身上,全自動移動360度旋轉,因此令所有肉,受火均勻,吃起來也比較有風味,又避免,肉燒焦的風險,真係又好玩又好食.飲品方面除了各式各樣的汽水,也有自家製的薏米水,涼茶等十分之消暑,清熱.肉類的選擇也不少,有牛仔骨,牛肩胛,叉燒等部位,最值得介紹是自家製的醬汁,製成的雞翼十分之好味道.提提大家放題是分三個時段的、大家可以預先訂位.

提提大家放題是分三個時段的、大家可以預先訂位.
2021-06-14 39 浏览
呢間餐廳係牛頭角地鐵站出會比較近。餐廳位置都唔少,每一個位都有抽油煙通風。佢呢度係放題,佢有得網燒同埋串燒。肉類海鮮等可以用紙仔叫,另外出邊雪櫃會有前菜,蔬菜,甜品同飲品等等。大部份嘅前菜都有獨立包裝,值得一讚。飲品嘅種類都唔少喎,自家涼茶同啤酒都有。每人有一份扇貝。佢嘅串燒食物主要嘅肉類都係醃製咗嘅,或者係台灣腸、丸類等等。個人比較推介嘅係蜜汁叉燒豬柳,台灣腸,爽口雞腎,同埋厚切牛舌。而網燒方面,有海鮮,羊架,牛肉同五花腩。個人覺得網燒嘅食物都幾高質,羊架都幾厚肉,而五花腩燒到啲脂肪脆口真係好好食。每張枱上邊都有多款嘅調味料俾大家可以自由選擇。以咁嘅價錢嚟計,CP值都算幾高!

每人有一份扇貝。

2021-06-13 660 浏览
今日嚟到觀塘附近 1 間任食串燒燒烤店 , 星期 1 - 4 黃金時段 $238 + 10% 任飲任食 2.5 小時 😁😁 !! 雖然食店位置唔算特別方便 , 但平日嚟到都幾多人喎 , 所以強烈建議大家要訂定位 😏😏餐牌 :串燒先講下 , 呢個轉轉燒烤爐簡直係懶人之選 , 放曬啲串燒喺爐上面 , 串燒就會轉動 , 🤗🤗 唔使自己動手 , 坐係到等食就可以啦 , 又唔驚會燒燶 !!! 👍👍 串燒有好多種類 , 太多款式試唔曬 🙈🙈 推介美國穀飼牛西冷 , 泰式豬頸肉 , 紅腸 !! 🤤🤤網燒 食店送左 2 隻扇貝 , 大隻肥美 juicy , 正 🤤🤤🤤 另外想提一提 , 全部有殼海鮮都係連殼嘅 , 大家可以食得放心 d ~~ 試左好幾款食物 , 牛仔骨 , 五花腩片, 羊架好食 !!   特別推介 3 款雞翼 !! 燒雞翼本身已經係冇得輸 , 3 款各有特色 , 其中奧爾良辣雞翼雖然好難 , 但辣得過癮 , 好好食 😆😆😆 !! 整體黎講 , 個人覺得串燒質素好 dd 🤣🤣自助區食物全部擺喺雪櫃入面 , 衛生乾淨 , 選擇都幾多 :飲品有自家製涼茶 , 蕙米檸檬水 , 洛神花山楂茶 🤩
餐牌 :
串燒

網燒

飲品
有自家製涼茶 , 蕙米檸檬水 , 洛神花山楂茶 🤩🤩 串燒烤肉咁熱氣 , 飲返啲涼茶舒服曬 ! 仲有楊協成清涼爽系列 ~ 基本汽水 , 茶品同啤酒當然都有提供喇 😉😉

前菜 , 配菜
有我鍾意嘅味附螺肉 🤤🤤, 仲有牛油粟米 , 蒜蓉雜菌 , BB 秋葵 , 翠玉瓜 , 生菜 , 粟米 , 魚糕 , 豆腐 , 等等

甜品
有羅拔臣 jelly , 泡芙 ,  仲有雀巢雪糕 , 有我至愛嘅香芋味呀 🤩

食店仲提供炸物 , 不過食串燒 , 網燒同自助區已經好飽 , 冇 quota 食炸物 😂
  • 扇貝
  • 泰式豬頸肉
  • 雞翼
  • 美國穀飼牛西冷
  • 羊架
平時行開觀塘都唔覺有依間串燒店,係偶然嘅機會見到,仲要係任食放題🍡🍢呢度主要有串燒,網燒同炸物,選擇都算多,而且每張枱都有個電熱網爐,可以網燒又可以將串燒卡在爐邊自動轉動,燒起黎又均勻,又唔會燒燶,方便唔識燒烤既朋友仔🤣串燒方面,我哋每款都點左d試下,有牛肋骨,牛西冷,牛舌,豬頸肉,海蝦等😋😋其中牛舌同豬頸肉最出色,牛舌軟熟夠厚,脂肪比例平均,而且一咬落勁juicy💦十分推介👍🏻泰式豬頸肉,好夠香茅味,肉質又嫩口,又唔煙韌,一個字正🥰網燒方面,有安格斯牛肩肉片,牛仔骨,黑毛豬五花腩片。其中牛仔骨超重牛味,嫩口多汁,而五花腩片脂肪好平均,唔會太過厚,只要沾少少孜然粉或者玫瑰鹽就已經好好食☺️最推介既係佢地既蒜蓉燒蠔,扇貝同茄子,呢度蒜蓉特別多,係屬於超重口味,適合鍾意食蒜蓉嘅朋友仔。蒜蓉燒蠔,生蠔肥美多汁,厚肉新鮮,又有海水味😋扇貝係餐廳送,又大粒,又鮮甜🥰茄子就大細啱啱好,燒起黎唔會太耐,而且調味又做得超好,再加上孜然粉,d鮮味再提升😋炸物方面,有炸魷魚圈,榴槤波波,炸生蠔,雙皮奶同炸春卷。我最愛係榴槤波波😍,流心超足料,榴槤好甘甜,忍唔住要食多個。當然唔少得吉列炸生蠔,生蠔依然肥美,而

炸物方面,有炸魷魚圈,榴槤波波,炸生蠔,雙皮奶同炸春卷。我最愛係榴槤波波😍,流心超足料,榴槤好甘甜,忍唔住要食多個。當然唔少得吉列炸生蠔,生蠔依然肥美,而且出邊嘅炸粉一啲都唔厚,食落去淡淡都係肉添🥰

雪櫃入面仲有各式各樣嘅飲品,有涼茶,汽水等,
怕熱氣既話可以飲涼茶,降降火,仲要係自家製的,唔錯架👍🏻
睇openrice知道觀塘原來有間食串燒嘅放題,咁啱今日喺觀塘就第一時間走去試,雖然今次一個人去食但係食到絕對好滿足。呢度嘅嘢食主要分三大類,分別係網燒、串燒及炸物。一開始我先揀炸物,因為唔使自己煮及等,即刻可以食,飽咗第一輪先。炸物我點咗吉列炸生蠔、吉列墨魚角、吉列炸蝦、炸蝦餅、粟米墨魚餅、唐揚雞塊及炸雞翼,每款點一件就夠,因為即叫即炸嘅關係,每一件都熱辣辣超好味。跟住網燒我揀咗蒜蓉烤蠔、蒜蓉烤青口、蒜蓉燒茄子、安格斯牛肩肉片、日本漢堡扒、美國特級牛仔骨及香草羊架。牛仔骨、牛肩肉、漢堡扒、羊架好新鮮,食得出本身嘅口感及味道。烤蠔、烤青口及燒茄子就絕對值得推介,茄子超厚身超大條,吸曬蒜蓉嘅味道正。蠔及青口係黐住個殼代表新鮮係必叫之選。最後串燒點咗美國穀飼牛肋條、美國穀飼牛西冷、厚切牛舌、蜜汁叉燒豬柳、午餐肉、海蝦、原味雞中翼、爽口雞腎。串燒放喺爐上自己轉到咁上下時間就可以攞嚟食絕對方便,最緊要每樣材料都用心製作。最後提提大家,呢度每人會有一隻新鮮元貝,而飲品、雪糕、啫喱等等嘅甜品就任揀任食。
呢度嘅嘢食主要分三大類,分別係網燒、串燒及炸物。
2021-06-11 40 浏览
串燒屋可能係觀塘唯一食串燒嘅好地方!七點前離座$188就食到高質串燒放題,真係好抵食!必點!蒜蓉烤蠔、蒜蓉炒青口、蒜蓉燒茄子🍆、安格斯牛肩肉片、日本漢堡扒、美國特級牛仔骨、美國谷字牛肋條、奧爾良辣雞翼麻辣雞腎、海蝦!每樣食物都好新鮮,自己落海鹽,孜然粉,辣椒粉可以調校出自己鍾意食嘅味道! 每位都送一隻蒜蓉新鮮帶子,超級鮮甜!嘢飲驚喜嘅係除咗普通汽水,仲有自家製涼茶,檸檬薏米水,玄米茶,有甜有無糖任君選擇!服務員超級親切有善,即使忙到踢晒腳都會同我慢慢逐一推薦美食!幫我燒埋茄子,客氣到有啲唔好意思,不過真心多謝佢!下次都會再嚟!

每位都送一隻蒜蓉新鮮帶子,超級鮮甜!

2021-06-11 46 浏览
唔想熱到暈身水身汗去室外燒烤,舒舒服服係冷氣下嘆到燒烤,推薦【串燒屋】。2.5小時任食分3大類別串燒、炸物、網燒!間店最大賣點串燒全自動化轉住黎燒,唔怕燒燶,岩晒懶人。串燒種類繁多,推介雞翼,🍗雞腿肉醃得好入味,肉質唔鞋口。炸物熱辣辣即時炸起,職員提醒小心進食,榴連波波,地瓜丸都必食,炸蠔粉漿唔厚~🍌脆皮香蕉好味。網燒烤蠔係不斷重複order食物,蒜蓉味超香,🦪蠔新鮮。蒜蓉烤茄子🍆必食,五花腩片薄薄一片,燒到油份逼晒出黎,肉質焦香爽脆。還帶成條日本秋刀魚,即燒即食新鮮香噴噴。凍櫃仲有各類瓜類,菇類,小食配菜提供,任君選擇。甜品方面有雪糕🍦,各種口味泡芙同啫喱。野飲各款汽水同酒都有供應,最特別係提供手工制涼茶、菊花蜜、薏米檸檬水等等超正,好飲又下火。
2021-06-10 42 浏览
今晚同屋企人黎食自轉串燒平日既黃金時段就238加一,可以任飲任食2.5小時!!呢度最特別既地方係可以食自轉串燒之外,仲可以網燒添!!!前菜、甜品同炸物小食都係任食既,當然飲品都係啦!!呢度仲有涼茶同綠豆水呢類降火飲品係等待食物燒熟時,食返啲前菜開下胃就最好不過呢份扇貝係一次性既,蒜辣口味好惹味網燒肉類既質素都ok特別推介一試個漢堡扒,燒完都好juicy燒海鮮係家人最愛,難得既係生蠔都可以無限encore自轉串燒既選擇都幾多,牛肋肉同牛舌都唔錯,芝心竹輪係私心之選xppp炸物即炸好香口食完一轉就可以燒下菠蘿解解膩最後仲可以係自助區拎甜品食,正!!
今晚同屋企人黎食自轉串燒

平日既黃金時段就238加一,可以任飲任食2.5小時!!

呢度最特別既地方係可以食自轉串燒之外,仲可以網燒添!!!

係等待食物燒熟時,食返啲前菜開下胃就最好不過

呢份扇貝係一次性既,蒜辣口味好惹味

網燒肉類既質素都ok

特別推介一試個漢堡扒,燒完都好juicy

燒海鮮係家人最愛,難得既係生蠔都可以無限encore

炸物即炸好香口

食完一轉就可以燒下菠蘿解解膩

最後仲可以係自助區拎甜品食,正!!
👧🏻😋👅🍽✨串燒屋 (觀塘康寧道)-❣️樓底高又夠空曠, 枱之間又唔太逼, 所以燒野食唔會太焗❣️個爐兩邊有自動轉既齒輪, 完全岩晒懶人; 有小部份網燒又要反下佢有返D樂趣咁😂❣️串燒, 網燒, 炸物 (包括甜品), 雪櫃既前菜同甜品, 一應俱全❣️枱上有自助調味料, 椒鹽, 辣椒, 孜然粉, 岩鹽 任落, 仲有得拎蜜糖同honey mustard (勁好食, 必點)-🍢🍆🍖🍗🥩🥓🍤🍻🧃🍽2.5小時任飲任食星期一至四黃金時段 $238/位(七點前離座或九點後入座 $188/位)✨每人坐低先送一隻蒜蓉大扇貝, 勁 好 味 同鮮甜, 但呢個就得一隻冇得encore 😌✨泰式豬頸肉有香茅味好香又唔會太鹹✨迷你豆卜燒到完全乾水又唔油好正好似食緊薯片咁,冇耐性既我從來冇食過呢個質地😂 係自動燒既串燒屋先做到呢個效果✨農場雞腿肉好嫩滑!入面仲爆雞汁!✨厚切牛舌切到細細粒見個樣都唔認得, 但咬落就知, 真係厚身同爽口✨美國殼飼牛肋條用薑蔥醃好香,牛肋肉味重而有質感✨台灣一口腸甜甜地好好味, 都幾多黑椒✨檸檬蒠米水好清新, 我勁隊左三杯😂 唔甜又清熱氣; 仲有洛神花茶同無糖茶都正✨當然都有常見既啤酒同汽水✨甜
👧🏻😋👅🍽✨
串燒屋 (觀塘康寧道)
❣️樓底高又夠空曠, 枱之間又唔太逼, 所以燒野食唔會太焗
🍢🍆🍖🍗🥩🥓🍤🍻🧃🍽
2.5小時任飲任食
星期一至四黃金時段 $238/位
(七點前離座或九點後入座 $188/位)
✨泰式豬頸肉有香茅味好香又唔會太鹹
✨農場雞腿肉好嫩滑!入面仲爆雞汁!
✨美國殼飼牛肋條用薑蔥醃好香,牛肋肉味重而有質感
✨台灣一口腸甜甜地好好味, 都幾多黑椒
✨當然都有常見既啤酒同汽水
甜品方面食左炸鮮奶同香蕉仔, 都幾好食, 仲有雪櫃既三種味泡芙(朱古力, 士多啤梨, 抹茶), 不過留到最尾食太飽喇🤣 甜品戰鬥者要留肚!
加一服務費
2021-06-07 41 浏览
最近好想食串燒 但又想試下放題咁食 就嚟左呢間串燒鋪5點入座埋單都係200蚊左右 但重點係竟然有海鮮燒! 以出面都20 30蚊一隻 燒返幾轉都回到本舖頭最有特色嘅係串燒會自動轉 唔使自己郁嚟郁去 燒得比較平均 啱晒我啲懶人!當中十分推薦食生蠔 青口 扇貝 會落咗少少蒜蓉 燒起上嚟勁野味🤤🤤🤤當然唔少得一般嘅雞翼雞肉豬肉牛肉串燒 不過一定一定要記得落調味粉 唔係啲肉會冇味 值得一讚係佢嘅調味品係十分之充足 基本上要咩都要咩有咩有需要可以問老闆拎個碟裝住啲醬汁 好耐冇食得咁開心 好過自己出去燒烤 仲有冷氣嘆而飲品都應有盡有 仲有涼茶添呢間我會再來多一次 因為真係好抵食 同埋老闆會好關心你!仲會教你點樣先會好食啲 勁好服務
最近好想食串燒 但又想試下放題咁食 就嚟左呢間串燒鋪

值得一讚係佢嘅調味品係十分之充足 基本上要咩都要咩有咩
有需要可以問老闆拎個碟裝住啲醬汁

好耐冇食得咁開心 好過自己出去燒烤 仲有冷氣嘆
而飲品都應有盡有 仲有涼茶添
2021-06-06 30 浏览
一直都好想試依種自動燒嘅串燒放題咁岩有朋友話想試就起行🤣見到依間$250可以食2.5鐘價錢又唔太貴選擇都幾多食物主要分3類炸物 串燒 網燒.炸物我覺得幾好味因為食得出佢係即刻炸🍤🥟好香口選擇都真係幾多有埋平時好少見嘅炸香蕉 炸蝦餅 炸鮮奶等等👍🏻👍🏻特別係一份炸雞軟骨份量都幾多不過略嫌炸雞軟骨有啲太油🤭😖每人去到都會送一隻帶子唔係任食的質素我覺得OK啦唔會太細粒串燒我哋差唔多都試咗好大部份普遍覺得佢質素都OK啲肉都有醃過 肉質唔會好梅我特別推介麻辣雞腎同埋台灣腸🌟🌟🌟就咁擺上去佢就會自己轉轉轉 真係好方便佢火力都幾猛 唔需要等太耐👍🏻因為我哋真係主攻串燒都食到幾飽所以網燒就冇試太多嘢😖😖燒生蠔都幾好食生蠔都幾大粒茄子我都覺得係必要叫😋😋鋪咗好多蒜蓉喺面啱晒啲重口味人士🤣
一直都好想試依種自動燒嘅串燒放題

燒生蠔都幾好食生蠔都幾大粒
茄子我都覺得係必要叫😋😋
鋪咗好多蒜蓉喺面啱晒啲重口味人士🤣

2021-06-02
之前上網看過很多這種自動旋轉的燒烤機,但第一次用,好新奇好緊張!我就一開始放錯了XD記得要卡好齒輪位置,串燒才會自轉起來~這家位置不錯多,但地方一點也不少。就是說每枱的空間非常足夠~每枱上有多款調味料,可以調配出自己獨愛的口味~放題形式,一共有三款點餐紙,包括蝦、雞、豬、丸...另一張是炸物類。最後還有一張是蠔、青口、牛。再來店內牆壁上會有個特別點餐,這天去有羊架。也是包含在放題收費內的~可以安心點選。平時好少見的豆卜都有~好正,推薦!燒烤雞翼是必點的吧?三款口味都不錯,最喜歡麻辣!雞腎都是推薦之選~好適合配啤酒呀!海鮮類點了蝦、多春魚、蠔。扇貝是時日店家送的,好新鮮。蠔真的是超級正,好鮮嫩!牛肩肉和五花腩都很好吃~羊架不騷,醃得好好味~~丸類都很推薦~烤完外層脆脆的~炸物試左蝦餅、雞軟骨、榴槤波波~喜歡榴槤的香味~有烤茄子~~餐廳內有一個超大的雪櫃,入面有多款罐裝飲品,另外更有大量自家製飲品,非常推薦薏米水,超好喝!而且消熱氣一流~還有一些小甜品類。小食類~雪糕則在入門收銀櫃旁。大雪櫃內還有棉花糖、菠蘿、菇...等等意想不到的食物都可以找到。烤棉花糖好好玩呀!!總結~~成餐飯唯一最讓
之前上網看過很多這種自動旋轉的燒烤機,
但第一次用,好新奇好緊張!

我就一開始放錯了XD
記得要卡好齒輪位置,串燒才會自轉起來~

這家位置不錯多,但地方一點也不少。
就是說每枱的空間非常足夠~

每枱上有多款調味料,可以調配出自己獨愛的口味~

放題形式,一共有三款點餐紙,
包括蝦、雞、豬、丸...

另一張是炸物類。

最後還有一張是蠔、青口、牛。

再來店內牆壁上會有個特別點餐,
這天去有羊架。
也是包含在放題收費內的~
可以安心點選。

平時好少見的豆卜都有~好正,推薦!

燒烤雞翼是必點的吧?
三款口味都不錯,最喜歡麻辣!

雞腎都是推薦之選~
好適合配啤酒呀!

海鮮類點了蝦、多春魚、蠔。

扇貝是時日店家送的,好新鮮。

蠔真的是超級正,好鮮嫩!

牛肩肉和五花腩都很好吃~

羊架不騷,醃得好好味~~

丸類都很推薦~
烤完外層脆脆的~

炸物試左蝦餅、雞軟骨、榴槤波波~
喜歡榴槤的香味~

有烤茄子~~

餐廳內有一個超大的雪櫃,入面有多款罐裝飲品,
另外更有大量自家製飲品,
非常推薦薏米水,超好喝!
而且消熱氣一流~

還有一些小甜品類。

小食類~

雪糕則在入門收銀櫃旁。

烤棉花糖好好玩呀!!

總結~~
成餐飯唯一最讓我擔心的是不懂食物要烤多久,
不過其實店內的職員會不停在經過的時候查看你的情況,
如果發現你燒烤中的食物已熟,他們會提醒你的~
所以不用怕沒烹飪經驗~XD

食物選擇夠多,
而且因為自動轉,不用像平時食燒肉般,
要一直幫食物翻面,
因此好適合想燒烤但又想同朋友專心傾偈的聚會~

價錢不貴,非常抵食。