2010-03-20
有一次夜晚放學~ 係學校上網睇下有咩好食, 食下宵夜la~咁見到呢間個 有127個就食下~其實我成日都行嗰個街市, 但係我住左咁多年都唔多覺眼有間上海店~本人好鐘意 豆沙窩餅~ 就去試下~入到間店裏面, 好乾淨, 因為總係覺得餐廳係唔多唔少係有油同塵係牆到...我係拎走的, 好近我屋企, 同埋都好夜了~ 叫左個豆沙窩餅 同 八寶茶~睇落d野就好小, 好似唔低食~但係食落 豆沙窩餅 係好多豆沙, 同埋d豆沙 冇+到d番薯蓉~我阿sir話出面d人, 因為要平就會係d豆沙到 +勁多番薯蓉, 食落係好"傑"同冇豆沙味~但係呢個d豆沙就流得出黎~另外 杯八寶茶 都好多料, 真係有八種料以上, 係冰糖煮~ 有d我都唔識係咩料...P.s. 個老闆好nice架~ 我坐左係到等5-6mins 佢仲比左杯香片我地飲~
有一次夜晚放學~ 係學校上網睇下有咩好食, 食下宵夜la~
咁見到呢間個 有127個就食下~
本人好鐘意 豆沙窩餅~ 就去試下~
睇落d野就好小, 好似唔低食~
但係呢個d豆沙就流得出黎~