Cambo ขุนทอง (The ONE)

2023-10-18 94 瀏覽
• Cambo •@cambo.theone 🌟#港鐵尖沙咀/尖東站 B1/N5 出口🌟#尖沙咀地段 #抵食泰國菜 #camboset 同朋友約聚會 尖沙咀係一個唔錯嘅選擇就好似The One咁 唔同樓層都有好多唔同嘅嘢食 呢日同朋友約咗喺尖沙咀呢間Cambo見到 🌻#泰式青咖喱軟殼蟹鍋 就勁吸引上碟嗰陣 青咖喱鍋材料滿滿 仲有一路有蠟燭為青咖喱鍋保温 有一隻另上嘅軟殼蟹 啱啱炸起 熱辣辣 仲有幾舊炸薯仔 配少甜味ge 青咖喱好夾 仲可以配埋法包 好好食!最鍾意就係有lunch set嘅地方 又有餐湯 又有餐飲叫左2個Cambo set 🤗🌻#串燒沙嗲配泰式炒飯- 串燒有齊豬牛雞 每一款肉類都燒得好好味 唔會太煙靭 唔會太乾 配埋沙嗲汁啱啱好- 泰式炒飯 好似用咗糯米飯 同埋醬油 仲有泰式嘅辣椒 爽脆微辣 好惹味🌻#泰式炒貴刁- 用料豐富 海鮮大蝦有4隻- 炒落好入味👍🏻👍🏻 唔會太酸唔會太甜兩個Cambo set 都配有餐湯餐飲- 餐湯係冬瓜蘿蔔湯- 餐飲可以揀咖啡奶茶檸檬茶 都可以加錢要特飲我同朋友就叫咗 🍹#三色冰 同埋 🍹#椰汁紅豆冰 好好味呀🥹
• Cambo •
@cambo.theone