2019-11-01 133 瀏覽
琴日去咗食lunch buffet估唔到中午都有長腳蟹食~我諗亦都喺呢度最容易回本嘅嘢食🤣牆腳蟹都幾新鮮,基本上個個入嚟都第一時間排隊,如果唔係嘅話,就要等佢下一輪refill先再有。最慘嘅係,佢refill都幾慢下所以真係想食最靚最新鮮嘅應該就係第一時間去拎!三文魚,立魚都唔錯,幾新鮮,有口感!肉類方面,佢有即場燒嘅日本佐賀牛食,其他方面都唔算太特別。不過一樣好既樣勝過十樣差既野呀嘛!甜品都有幾多種類,啱晒啲鍾意食甜品嘅人!Tiramisu, 木糠布甸,Crème brûlée,豆腐花都推薦!呢個Soufflé 講明1:30pm出爐~記得要準時去啊,如果唔係佢就好快會塔㗎啦!我覺得呢個甜左少少🤭另外,佢都提供心太軟,如果要慶祝嘅話,就記得一早要去counter。佢會提供紙仔同埋筆俾你,寫低你想寫嘅說話。去到1:15pm左右,就會開始一個一個碟連同心太軟擺出嚟。你搵返你自己個署名就可以㗎啦!另外呢一個牛乳布丁我都好推薦,佢真係好重牛奶味㗎!而且佢嘅texture唔係實的的,而係好軟滑嗰隻
琴日去咗食lunch buffet

估唔到中午都有長腳蟹食~我諗亦都喺呢度最容易回本嘅嘢食🤣
所以真係想食最靚最新鮮嘅應該就係第一時間去拎!
三文魚,立魚都唔錯,幾新鮮,有口感!
甜品都有幾多種類,啱晒啲鍾意食甜品嘅人!