2017-06-29 2408 瀏覽
今年生左小B, 成日都忽略左老公(老公已成為工人4號)! 所以, 老公生日當然唔可以是但搵間自助餐食啦!自助山出晒名好食又難BOOK又唔做DISCOUNT,一於試一試!3人行黎到合和中心,上果62層已經覺得好靚! 入到去仲轉住黎食晚餐, 一邊食邊睇360夜景, 食環境都冇得頂!海鮮BAR好多選擇 –長腳蟹、龍蝦、面包蟹、凍蝦、青螺、等,我覺得長腳蟹夠鮮甜、龍蝦都鮮,仲有蝦膏!面包蟹D蟹膏又香又好甜, 真係望住都覺得會膽固醇超標, 我食左3件……生蠔係我豪食之選, 有海水味, 肥美鮮甜, 差在有D會有沙!刺身都唔錯,三文魚比較新鮮!   熟食好多選擇! 鵝肝係必食之選, 厚身但唔油膩, 好香! 燉湯 – 好好飲, 材料足夠, 冇味精味! 正!甜品都琳瑯滿目!! 最愛雪糕 & 芝士餅!臨走時好唔捨得個靚景………………………

甜品都琳瑯滿目!! 最愛雪糕 & 芝士餅!

臨走時好唔捨得個靚景………………………

2017-05-12
生日