Airside 💁🏻‍♀️五匠六釜。向airside嘅五匠六釜位於6樓空中花園樓層。到達時已經有好多人喺門口排隊,應該都好多捧場客😃。首先講吓環境,坐得都幾ok舒適闊落。而且店員服務很好。上菜速度理想,每碟都大大碟好抵食。賣相亦都唔錯。食物水平可以,服務質素好。今晚我哋叫咗:1)白菜豬肉餃 - 肉質Juice,粒粒都好大粒。而配合埋辣椒醬汁好有家鄉風味。2)秘製杭州骨 - 份量十足,有啲似糖醋骨。再加上有菠蘿洋蔥炸薯仔粒,好有特色,好足料👍🏻3)蔥爆牛肉牛肉柔嫩彈牙,配合埋大蔥爆香醬汁。齒頰留香😌好美味。4)四川擔擔麵份量十足,好有家鄉情懷。食到好濃嘅家鄉味😚我哋見到好多人都有嗌片皮鴨&酸菜魚,都好大碟,相當抵食👍🏻👍🏻。menu仲有好多好多唔同種類嘅美食。餐廳亦有推出特飲,主打鴨屎香檸檬茶,有機會再嚟試試。
Airside 💁🏻‍♀️五匠六釜。

今晚我哋叫咗:

3)蔥爆牛肉
牛肉柔嫩彈牙,配合埋大蔥爆香醬汁。齒頰留香😌好美味。

4)四川擔擔麵
份量十足,好有家鄉情懷。食到好濃嘅家鄉味😚

2024-05-03