2022-07-14 346 瀏覽
食物好,服務好,最重要係環境好🎇對上一次食霸王川莊已經係一年前,今次再食估唔到佢新店地址仲可以飽覽270度大維港景色😍果然大飽眼福!鐘意食辣🌶️又想睇環境食飯既朋友真係要嚟試下,想坐窗邊位既記得book位時同職員講聲呀!!今次同朋友2個人叫左個酸菜桂花魚(例牌),配料加左可以勁吸湯水既金針菇&牛柏葉🤤🤤 同埋我最鐘意食既萵筍&蓮藕❤️ 每樣都吸收哂佢個酸辣湯勁惹味😍😍😆 另外,佢個水果茶都好好飲,一大杯諗住2個人飲,落單時職員姐姐勁好人話不如幫我哋分開兩杯上❤️ 至於甜品🍮係用第2個胃去食,所以我地就叫左~甜奶迷你小饅頭,重慶黑糖糍粑&咱家雷沙湯丸🫣 朋友話整糍粑既材料雖然好簡單,但佢地可以整到咁煙韌有口感係超好食,所以佢一個人食左4件😂😂
食物好,服務好,最重要係環境好🎇

對上一次食霸王川莊已經係一年前,今次再食

南充酸菜桂花魚

水果茶🍓🍊🍎
甜奶迷你小饅頭
重慶黑糖糍粑
咱家雷沙湯丸
  • 酸菜桂花魚,甜奶迷你小饅頭,重慶黑糖糍粑