2020-11-10 99 瀏覽
呢一年來,雖然心很累,但信念依舊沒變💛以前lunch time成日幫襯,但係前排見佢close左,以為頂唔住,原來只係裝修姐☺️嚇得我☺️所以今日就帶朋友黎食呢間兄弟幫食堂🐷燒豬腩波板糖 ($19)一見到個名,覺得好得意,於是就叫咗一個嚟試吓,原來係將燒豬腩卷成波板糖形狀,再串成串燒燒,油份滲曬入肉𥚃面,好香好juicy😋🐓燒雞皮 ($19)毒物!雞皮嘅油份燒曬出黎,令到雞皮香脆可口,又唔會油淋淋,食過真係返唔到轉頭!🕊燒花雕乳鴿 ($88)燒乳鴿本身我就鍾意食,估唔到用花雕燒乳鴿可以咁正,花雕味唔重,但係就輕輕帶出左花雕嘅香,令肉質變得更滑更嫩🍆原條燒茄子(川式燒) ($34)唔好以為燒茄子好易,其實要熟得黎皮唔爛,係要睇火喉,要啱啱好燒到淋身,又唔會熔到夾唔起,咁先係最好食!呢個真心唔錯,加埋d川味粉,好惹味🦪蒜蓉燒扇貝 ($時價)好大隻丫!啖啖肉!夠足料!🐂流心芝土漢堡肉 ($48/3件)漢堡扒裡面有流心拉絲芝士,肉食獸必吃!🍯整埋杯柑桔檸檬,解埋熱氣~
呢一年來,雖然心很累,但信念依舊沒變💛
所以今日就帶朋友黎食呢間兄弟幫食堂

🐷燒豬腩波板糖 ($19)

🐓燒雞皮 ($19)

🕊燒花雕乳鴿 ($88)

🍆原條燒茄子(川式燒) ($34)

🦪蒜蓉燒扇貝 ($時價)
好大隻丫!啖啖肉!夠足料!

🐂流心芝土漢堡肉 ($48/3件)
漢堡扒裡面有流心拉絲芝士,肉食獸必吃!

🍯整埋杯柑桔檸檬,解埋熱氣~