2019-06-24 4416 瀏覽
荃灣分店位置荃灣廣場附近,唔會好難搵。但可能因為新開既關係,人手唔多夠,所以晚市暫時唔接受電話預約🤔。適逢父親節,加上佢地格價相宜,晚市6點已經坐滿。我今日好好彩行快兩步,唔係就要等好耐喇😆😆。主食本身有個白飯跟,而且仲有得升級嫁😲。晚市加$35可以升級做秘之素飯,楓糖流心蛋同櫻花昆布湯。再加多$20,即$55仲可以要埋條金魚添😍。秘之素飯其實就係响個飯上面加左紫菜,芝麻同木魚粉等等。聽落好似好普通?但一食落口就知,因為整碗飯完全升級了,非常好食👍🏻。楓糖流心蛋我個人就認為甜得濟喇,我都係比較中意食醬油糖心蛋😅。金魚餃賣相超靚,打卡必點📸。秘・燒黑松露吉列牛,份量好多,好香黑松露味。因為始終係美國安格斯牛,油花分布唔會好似A5和牛咁,所以未到入口即溶,但咁既價錢食到依個質素,其實真係無咩可以彈喇😚😚。板燒安格斯牛,份量同黑松露吉列牛一樣多,肉味好香。咁啱我依份油花分布比例好好,食落返而比黑松露吉列牛好食😜。芝士吉列豚肉,都一樣好大塊,炸得好好,外脆內嫩,肉仍然好juicy。再點埋芝士醬,食完後大滿足🥰🥰。要注意返,店舖暫時只收現金,所以記得帶足夠錢去呀💰💰。

櫻花金魚湯

秘・燒黑松露吉列牛

板燒安格斯牛

芝士吉列豚肉

要注意返,店舖暫時只收現金,所以記得帶足夠錢去呀💰💰。
2019-06-16
父親節