焼肉而今 by 富小路やま岸

Yakiniku JIKON by Tominokoji Yamagishi
2022-03-02 1231 瀏覽
嚴燒烤味好勁嘅我。。我好怕食燒肉。。但呢間都好出名。。都好想試嘅。。臭下都無所謂啦😁呢間朋友ᗷOOK左1個月先食到呀。。我地都係揀左食ᒪᑌᑎᑕᕼ TIᗰE。。ᗪIᑎᑎEᖇ長期都ᗷOOK唔到🤦🏼‍♀️而我地就叫左2個餐食。。仲有個度嘅ᑌᑎIKᑌ ᗪOG食。。啲牛就咁輕輕燒一燒就可以放入口。。入口仲要即溶。。好ᒍᑌIᑕY。。緊住啲牛脂仲要係個口浪下浪下。。真係不得了‼️一人一個餐其實已經夠晒數👍🏼👍🏼真心我會再黎多次。。真係好好味😋😋..🥩ᗩ5黑毛和牛赤身盛盒🥩極上ᗩ5黑毛和牛燒肉盛盒🥩ᗩ5黑毛和牛海膽熱狗.📍 焼肉而今 by 富小路やま岸尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea6樓603號舖..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#
嚴燒烤味好勁嘅我。。
呢間朋友ᗷOOK左1個月先食到呀。。
而我地就叫左2個餐食。。仲有個度嘅ᑌᑎIKᑌ ᗪOG食。。
真心我會再黎多次。。真係好好味😋😋
🥩ᗩ5黑毛和牛赤身盛盒
🥩極上ᗩ5黑毛和牛燒肉盛盒
🥩ᗩ5黑毛和牛海膽熱狗
📍 焼肉而今 by 富小路やま岸
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#yakinikujikonbytominokojiyamagishi#yakinikujikon#hkrestaurants#tstfood#k11musea#k11museafood#尖沙咀美食#k11美食#燒肉
🥩ᗩ5黑毛和牛赤身盛盒 🥩極上ᗩ5黑毛和牛燒肉盛盒
🥩ᗩ5黑毛和牛赤身盛盒 🥩極上ᗩ5黑毛和牛燒肉盛盒