2021-12-23 434 瀏覽
✨芝士牛肉漢堡麵包比一般既鬆軟同有厚度,睇落去好似蛋糕咁,絕對唔係嘉X牌。漢堡扒好厚,食落好juicy,仲有少少焦香既感覺。成個漢堡包有洋蔥、生菜、番茄等配料,平衡返牛肉同芝士既肥膩感。✨魚柳漢堡魚柳炸到超脆,魚肉冇雪味,不過都冇咩調味,食落好淡,但加埋沙律醬妹少少。魚肉唔會散,係結實既個種,而且超級大塊,女仔絕對食唔哂架!✨黑松露薯條薯條係麥XX幼身個隻!炸得好勻巡,所以食落超級脆,加埋咸咸地既黑松露醬,幫成個薯條帶出獨特既風味。✨炸洋蔥圈洋蔥圈一樣炸得好脆,入面既洋蔥軟身,炸透哂唔會辣,而且仲有洋蔥既甜味,個人覺得比薯條更加好食。✨雲呢拿milkshake入口覺得好甜,有淡淡既牛奶香,加埋上面個層厚厚既cream,超級邪惡~
✨芝士牛肉漢堡

✨魚柳漢堡