尋晚趕及尾班車訂位即食成人$298,長者$238包加一。呢間周不時有快閃價,可等下。平時生日6送一但以正價計所以還是快閃價抵。講真咁嘅價錢有龍蝦同長腳蟹食,真係超值。生蠔雖然即開但超級瘦不過還算可以入口。刺身不多,我只食了三文魚,口感還不錯厚切味淡夠凍。這間酒店18年去過,餐廳超級迷你,食物大有進步,雖然款式少但感覺到好有誠意,食材質素同埋味道都係合格的,唔似有些酒店求求其其有舊嘢俾你食就算😂 珀麗位置山旮旯,雖然客人少得半滿,但都肯密密refill,食到最尾有凍龍蝦攞出來,職員服務也好好。我覺得想平平地無嘜人爭食,食物味道又ok的,珀麗係唔錯嘅選擇。冇乜嘢係唔好食,如真要挑剔的話,就係只有熱飲,凍蝦冇挑蝦腸。原本沒什麼期望所以沒有點影相,甜品同龍蝦都ok便影些。旺角先達對面女人街口附近有小巴到達,都好方便。

意粉

旺角先達對面女人街口附近有小巴到達,都好方便。
2021-11-18
生日