入鄉隨俗學習食日本麵的文化,就是把湯都學清光,剩餘空碗一隻這是對廚師的一種尊敬,感謝的誠意製作。身心的滿載而歸!🥹🥹😬😬👍🏻👍🏻🥰🥰➡️白湯豚骨拉麵加叉燒睇到呢碗麵就知道有幾誠懇啦,筍好爽糖心蛋生熟度剛剛好,麵質可以俾你揀軟硬度,正所謂有得揀先至係老闆😂😂,你飲得出個湯唔係講笑係真材實料有厚度有熱度唔係啲死咸嘅湯真係值得推介,份量充足👍🏼👍🏼👍🏼➡️海老拉麵加叉燒作為一位拉麵愛好者除咗豬骨湯底,最好有啲新嘗試例如海老拉麵嘅湯好有蝦味將成件事配搭得非常出色,櫻花蝦分量十足令到碗麵有海鮮味嘅配搭,口感豐富好多,老實兩碗面嘅湯都係好正,同埋最鍾意佢哋對碗湯好有誠意係熱辣辣嘅湯,呢個先係食日本拉麵嘅靈魂所在,真係要食㗎!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼➡️唐揚炸雞其實真係好唔明白點解做拉麵咁出色要排隊,但係連個炸雞都可以做到咁有肉汁唔乾,個皮唔厚,真心喜出望外,如果你話淨係入嚟食個炸雞我都覺得可以㗎,不過排得隊嚟,你唔食佢嘅拉麵咪即係搵自己笨哈哈!還有其他選擇😁😁⬆️⬆️總評📝食物⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️衛生⭐️⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️交通⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
➡️白湯豚骨拉麵加叉燒

➡️海老拉麵加叉燒