2022-03-13 312 瀏覽
—————————————————————📍NOJO其實冇plan到去食,只係行過石板街就入咗去,都有驚喜🙈環境好靚,幾日式feel,🐷個日就坐係窗台位,望住啲竹都幾唔錯💯‼️不過野食都偏重口味,refill左好多次水🤣—————————————————————❣Soy Sauce Ramen 醬油雞髀拉麵 $138雞髀燒得好香但又好淋,骨肉分離到呀婆都咬到😋 平時拉麵都係配叉燒,配雞髀🍗又幾唔錯🤣粒溏心蛋都好正,雞湯好香濃,加左炸洋蔥,更加香,好夾!.❣Chicken Leg Curry 雞髀咖哩飯 $138🐷愛人又跟我食雞髀🍗明明應該試唔同嘅嘢架嘛!雞髀就同拉麵嗰隻差唔多啦!咖哩飯都幾好食,好香係日本🇯🇵甜咖哩,又係有溏心蛋,比我食埋哈😛—————————————————————不專業評分👅好味指數:4/5💰性價比:4/5👍🏻推薦:4.5/5—————————————————————🏡地址: NOJO (中環)中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code地下5號舖及開放空間—————————————————————

📍NOJO
‼️不過野食都偏重口味,refill左好多次水🤣
❣Soy Sauce Ramen 醬油雞髀拉麵 $138

❣Chicken Leg Curry 雞髀咖哩飯 $138

不專業評分
👅好味指數:4/5
💰性價比:4/5
👍🏻推薦:4.5/5
—————————————————————
🏡地址: NOJO (中環)
2021-11-07
  • Soy Sauce Ramen