已經唔係第一次黎食呢間燒肉喇! 之前食過覺得佢既水平係中上, CP值UPUP今次食左最貴既餐- 澳洲M5和牛套餐 $358入座既時候, staff會介紹一下呢度既操作, 落單係用QR code, 之後出面有個自助區..有唔少既選擇~ 包括: 粟米、菠蘿、車厘茄、冬菇、生菜等落左單之後會送黎每人兩件牛舌芯~ 本身係要收費架! 牛舌芯厚切燒起黎入口牛味好香同好彈牙!另外充當然要介紹下佢地既皇牌<< M5和牛>> 油花分佈平均, 未到入口即溶, 但係入口有牛味,有咬口~ 輕輕一燒就可以食用了~另外仲想讚下佢地既安格斯牛小排、牛舌、醬汁牛腹肉等…. 全部都好出色! 完全唔係hea你既貨色!除左牛肉之外, 佢地既海鮮係超驚喜!!! 佢地既虎蝦同扇貝係不停encore! 虎蝦encore左3次!!! 虎蝦上枱之後真係覺得佢地好有心機! 虎蝦有成隻手板咁長,蝦頭又爆膏!! 完全唔似係會有既質素! 根本就係單點既質素!!! 食落超彈牙,同爽脆! 另外帆立貝既size同樣都係好驚喜,帆立貝超大粒,同鮮甜!! 最後仲有台灣小食可以order, 我最鐘意就係佢地既黃瓜同鴨舌

今次食左最貴既餐- 澳洲M5和牛套餐 $358

有唔少既選擇~ 包括: 粟米、菠蘿、車厘茄、冬菇、生菜等
落左單之後會送黎每人兩件牛舌芯~ 本身係要收費架!

牛舌芯厚切燒起黎入口牛味好香同好彈牙!

除左牛肉之外, 佢地既海鮮係超驚喜!!!

• 虎蝦