餐廳: 魚治 (M88)
資訊:

2020-08-14 2851 瀏覽
看到 Openrice 好多好評,剛好疫情時期,有外賣 60% 折扣優惠,就嘗試一下餐廳水準。入到餐廳,裝修設計是日式居酒風格,空間好大和寬敞,堂食都應該坐得好舒服。店員亦好有禮貌。我選擇了和牛三文治 (原價$200) 和半熟蛋薯仔沙律 (原價$60)。帶回去開餐,味道嘗好,和牛半生熟,軟綿口感加上炸面包的脆皮,配合得不錯。只是三文治比想像中細份 (如圖),不適合醫肚。薯仔沙律都迷你,如果想食飽還是叫定食吧… (最後看看張單,發現寫住美心餐廳 … 忍不住想到呢間連鎖餐廳大概重視成本控制,多過客人飽唔飽掛 @@)

2020-08-14
10 分鐘 (外賣自取)