2018-08-02 298 瀏覽
今日10點20分嚟到,客人唔多,可以慢慢享受一下啦😁,點知⋯⋯👉👈睇完餐牌,點咗個特別牛肉河,同埋越南冰咖啡😁滿心期待呀🙏。餐廳下層矮枱有3張,但太近門口,應該會好熱😓。坐高枱啦,點知枱同櫈嘅比例都唔啱,坐得唔舒服😓❗️身材矮小嘅人,坐高枱,碗河粉又大碗,咁真係食得辛苦😖❗️好快就有河粉喇,先試啖湯,香甜但牛味唔濃😔,牛肉韌😔,牛腩韌😔,牛丸有一粒半,因為都係半粒上,完全食唔到牛丸嘅彈同質感😣,牛柏葉就切到絲咁幼,都係韌😣,牛筋就ok嘅😏,仲有一粒唔知乜喎😒。餐廳冷氣唔夠😓❗️一邊食一邊流汗😓❗️職員話啱啱開冇耐,所以冷氣未夠涼喎⋯⋯😖❗️我差唔多食完碗河,凍咖啡都未有😱,職員跟單,水吧部話冇見到有單😱❗️什麼系統呀😖❗️當咖啡上枱時,已經攪勻好😱,咁我點知係咪練奶呢⋯⋯😖❗️一早嚟到 wi-fi又連唔到線😖❗️嚟呢度食回憶嘅味道😳,啱呀👌,食完唔會再嚟,咪有回憶囉😖❗️
睇完餐牌,點咗個特別牛肉河,同埋越南冰咖啡😁滿心期待呀🙏。
當咖啡上枱時,已經攪勻好😱,咁我點知係咪練奶呢⋯⋯😖❗️
一早嚟到 wi-fi又連唔到線😖❗️
特別牛肉河粉
越南冰咖啡
2018-08-02
$160 (早餐)