🍙等待時間:早兩日訂枱就有位,一行四人。🍔室內環境:留意呢間係樓上餐廳,入口比較隱蔽,雖然係工廈到,不要進入大廈用lift上,入口係交通燈口隔離即見,行上樓梯已經被裝修所吸引,非常有心計,可以打好多卡。樓梯位已經係咁啦,更何況室內嘅環境,燈光篇暗,營造浪漫喜悅嘅感覺。🍰服務質素:態度尚可,有講歡迎,同招呼手勢。🔺用餐簡評:其實呢間之前都嚟過第一次食嘅時候覺得唔錯,所以今次帶埋屋企人嚟試。如圖所見,今次嗌嘅主要都係一啲海鮮類嘅主食,有虎蝦意粉同埋帶子焗飯。佢嘅海鮮都尚算新鮮但係其實整體味道就麻麻啫,抵讚地方係佢嘅賣相係相當討好嘅。🔹總括來講:如果唔係好注意味道上面嘅話,已係想要一間靚靚囝囝嘅餐廳浪漫有情調,推介過嚟。
🍙等待時間:早兩日訂枱就有位,一行四人。

🍰服務質素:態度尚可,有講歡迎,同招呼手勢。