2021-06-16 372 瀏覽
好耐之前已經成日去Beans食甜品,佢地啲甜品真係做得好精緻,最緊要係心太軟整得好濃好好食😋不過今次因為太夜先去啲,甜品好多都賣晒了,就食個意粉算啦🤭•👅黑松露軟殼蟹意大利麵($98)軟殼蟹炸得好脆身,食落口唔會覺得油笠笠😛意粉軟硬適中,配埋黑松露汁又係無得輸嘅😚我成日都好好奇,點解明明睇落去碟粉好似好細碟,但又真係岩岩好夠食😂•👅 檸檬生薑茶我叫左杯檸檬生薑茶,已經用匙羹搞均啦,但都有沉埋同未溶晒嘅情況出現。可能係我掛住傾計,無係佢最熱嘅時候搞佢地,於是我又膽粗粗係飲到底嘅時間問店員可唔可以要杯熱水😂點知!佢地勁好咁幫我係個杯度加返啲熱水,我覺得自己好似飲左兩杯生薑茶呀🤩🤩佢地真係好好人呀🤤多謝你地🤤

👅黑松露軟殼蟹意大利麵($98)

👅 檸檬生薑茶