#cafeeatcovery #旺角eatcovery💡 絕對會回頭幫襯嘅樓上cafe💛之前朋友向我推介呢間樓上Cafe,食品高質,而且仲好適合貓奴添!今日一度,果然名不虛傳!食物整體表現幾好,而且仲有好多唔同品種嘅貓貓,每一隻都肥嘟嘟好可愛!融化咗小編嘅心💛🍽 南瓜湯、沙律🥗南瓜蓉十足,食到絲絲嘅南瓜蓉,入口creamy濃郁,正!沙律新鮮,酸酸甜甜,好開胃😋🍽 小食拼盤有腸、薯條、爆谷雞塊。雞塊、薯條新鮮炸起,外脆內軟,好香口!😈🍽 西班牙黑毛豬肋骨配意粉有兩大件,好足料!肉質軟稔,多肉唔乾身,配上醬汁,非常惹味!🍽 青蟹籽芥末忌廉扁意粉青綠色嘅蟹籽好特別!蜆肉鮮甜,忌廉味道恰到好處,加上大量嘅配菜,例如洋蔥,食落一啲都唔會過膩☺️🍽 雪山心太軟平時食開心太軟都係朱古力味,但今次係抹茶味,好特別!不過抹茶味唔算太濃郁,但夠滑,正常表現!🍽 熱蜂蜜紅棗茶、凍蜂蜜柚子茶味道唔算好濃郁,表現正常!
#cafeeatcovery #旺角eatcovery

💡 絕對會回頭幫襯嘅樓上cafe💛

🍽 南瓜湯、沙律🥗

🍽 小食拼盤

🍽 西班牙黑毛豬肋骨配意粉

🍽 青蟹籽芥末忌廉扁意粉

🍽 雪山心太軟

🍽 熱蜂蜜紅棗茶、凍蜂蜜柚子茶
味道唔算好濃郁,表現正常!

• 雪山心太軟
  • 西班牙黑毛豬肋骨