2017-08-17 665 瀏覽
第四次去呢間野,上次黎已經係上年聖誕🙈話說好似之前係真韓仔/韓妹做waiter,不過今次好似換曬人馬咁今次去想試下d冷門野,所以冇叫佢地比較出名嘅芝士排骨同部隊鍋嗰d,試左其他野😂首先飲品叫左草莓梳打,偏甜,如果梳打多返d會好d,除非你好中意甜野,咁就應該唔介意。🙄野食呢就叫左幾樣首先泡菜餅唔辣偏酸,我個人黎講係中意嘅,所以覺得都幾好食,但係$72就稍為貴左少少囉👉👈跟住仲有鐵板芝士拉飯卷,作為一個芝士控,呢個絕對係呢一餐最得我心嗰樣,d芝士真係好溶好足,記住趁熱食懷舊便當盒係為左滿足我細妹嘅好奇心叫嘅,間中見d韓國節目會玩呢個,搖勻先食,好似好好玩,所以叫左個黎過下癮。不過可能入面太full,最後搖唔到,好fail😂😂 至於味道就係好似普通炒飯咁,冇乜特別街頭大醬炒什菜野菌鍋唔係個個受得,睇你中唔中意大醬呢d味濃嘅野。我個人麻麻地,覺得太濃,同埋d大醬好似煮唔溶😐另外仲有個蠔仔海鮮大醬湯手切麵冇影到相,都係因為大醬所以麻麻地總括黎講,因為今次叫左好多偏門野,好似冇乜邊樣特別中意。不過,呢度都值得去嘅,至少星期日都唔洗等位,夠快。下次再去一定會叫返佢menu頭兩頁嗰d,例如芝士排骨同部
第四次去呢間野,上次黎已經係上年聖誕🙈

草莓梳打

野食呢就叫左幾樣

泡菜煎餅

鐵板芝士拉飯卷

sister 懷舊便當盒

街頭大醬炒雜菜野菌鍋

總括黎講,因為今次叫左好多偏門野,好似冇乜邊樣特別中意。不過,呢度都值得去嘅,至少星期日都唔洗等位,夠快。下次再去一定會叫返佢menu頭兩頁嗰d,例如芝士排骨同部隊鍋,嗰d唔會有伏,一定好食有保證。
2017-08-13
草莓梳打