2018-10-03 739 瀏覽
呢間餐廳食過三次,今次係第四次。唔係特別平不過有信心去過咁多次嘅水準都保持到,預計唔會太差,的確今次都唔會失望。雖然我唔知道呢個價錢應唔應該食得更好?晚市自助餐時段$5xx一位兩位連加一就過千,如果係慶祝生日我又覺得冇乜所謂,都算易book位。我最主要都係鍾意佢哋一黎甜品款式真係好多好多(一般自助餐晚市都唔會有咁多甜品),二黎又靚,三黎味道又好。不過款式唔算特別,睇你個人要求會唔會好高啦,我覺得佢個心太軟做得好好已經值。呢間餐廳最特別嘅地方就係可以寫紙仔比廚師幫你寫朱古力字,如果你趕住要就最好等大家食飽飽之前就寫定紙仔,如果你食飽飽先寫紙仔大家就同一個時間爭兩雙手⋯⋯會等得比較耐先有貨。🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩另外如果你book位時同佢哋講係慶祝生日佢哋會熄燈同你唱生日歌,我冇要求呢個服務因為太尷尬,唔知道要唔要加錢。
呢間餐廳食過三次,今次係第四次。
雖然我唔知道呢個價錢應唔應該食得更好?

晚市自助餐時段$5xx一位

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩