2019-11-25 353 瀏覽
最近幾日銅鑼灣叫做平靜少少,所以放工時間同朋友都出嚟食飯抖一抖氣,大家都鍾意食牛所以就嚟咗依間試吓据扒佢餐牌嘅選擇種類唔太多,以上依款就係餐廳職員推介我哋試嘅,牛肉五成熟,有咬口但唔韌,牛味重,加上佢甜甜地嘅醬汁,配埋佢個牛簡直一絕,伴碟仲有清甜嘅蜜桃,推介👍🏼依款牛扒如果你覺得份量唔夠,只要加$50就可以爭量一半,我哋兩個食肉獸梗係加啦!講到味道方面都好好,雖然依個冇配上甜醬汁,但係簡簡單單用rosemary同埋大蒜圠整已經足夠跟扒再加$48蚊就可以有沙律連湯,藜麥沙律非常之健康,再配埋少少蟹肉,好食,蕃茄湯都好濃郁仲有另外一個重點,依度啲薯條係任食架!你食幾多佢加幾多,正😻最後介紹埋依個伯爵蘋果茶先,唔算太甜有清新嘅蘋果味,配伯爵茶係幾夾嘅
黑桃black  jack  flat  iron  平鐵牛扒

香草平鐵牛扒

藜麥沙律