將軍澳海旁有好多有質數既餐廳👍🏻,呢間日本餐廳除咗食材新鮮,擺盤仲以花🌺為主題,相當精緻。☺️✨ 壽司八貫盛盒 $298盛盒放左好多新鮮花瓣💐🌸仲有玫瑰花🌹喺上面做裝飾,賣相真係好靚!✨😍😍🥰 🍣 壽司有中拖羅、油甘魚、深海池魚、金目鯛、赤貝、帆立貝、豆紙穴子、海膽、牡丹蝦(好似俾多左件我,睇返啲相先知)😂😚,全部刺身都好新鮮🤩,最鍾意係海膽同埋牡丹蝦好鮮甜大隻!😋 以為得八件壽司,原來仲有一碗三文魚籽蟹飯,份量都唔少,食落啖啖蟹糕蟹肉好滿足!🥰 盛盒仲有玉子同牛蒡漬物,真係好豐盛!😚😋👍🏻✨ 安格斯牛肉鍋 🐮🍲 $198安格斯肉味濃郁,烚熟後沾蛋汁和芝麻醬味道一流!😋 配料有香菇、蔬菜、豆腐、金菇菜、日本大蔥,索哂牛肉湯底精華好味道 🤤。最近天氣凍,又可以一邊食下暖嘢,又可以解下壽司癮真係好滿足!🥰☺️✨ 海老野菜天婦羅盛合 $138天婦羅有炸蝦兩大隻🍤都幾爽口、日本魚、茄子🍆、蕃薯🍠、磨菇 🍄、雜菜。天婦羅炸粉都薄、炸得好脆唔油。👍🏻😊🏠 花楽📍 將軍澳唐俊街21號翩滙坊地下G23號舖☎️ 23892628

壽司八貫盛盒 $298

✨ 安格斯牛肉鍋 🐮🍲 $198