2024-01-16 581 瀏覽
🍔 我喺呢間快餐店食咗個午餐,真係覺得自己撈食到寶!首先,嗰個和牛芝士太陽蛋漢堡,真係好味到爆!那個和牛牛肉嘅質感鮮嫩多汁,微焦嘅洋蔥同香濃嘅芝士,全部都夾得好正!🍟 薯條金黃鬆脆,個種唔使蕃茄醬逐根都掂嘅香口感,真心掂過直頭!飲品方面,我試咗杏仁碎奶昔,講真,平時咁甜嘢我會諗兩次,但呢杯,真係令我改觀。果仁嘅酥脆配上奶昔嘅細滑,夾得好好,甜而不膩,飲落去涼快過腎嘅感覺!話說,炸雞同華夫餅呢對CP,我真係非常攞筷!炸雞熱辣辣,酥脆香口,同個華夫餅嘅松軟搭唔搭?一試難忘!太陽蛋煎到微爆汁,滑嘟嘟咁流落華夫餅上面,我要話你知,啖啖肉,口口滋味,真係好有滿足感!整體嚟講,快餐店食物質素高,服務又好,絕對係隱世美食嘅一大發現!朋友們,下次街過唔該記得同我去掃街食!👍🏼