2020-03-26 122 瀏覽
又係一間有罷市亦都有支援手足既小黃店💛成日都見到呢一間係openrice好多好評 所以之前就去試咗一試 我覺得都OK既 有幾樣野我自己幾鍾意 尤其欣賞佢個凳仔擺盤 好得意😆😆·心之魚生飯 $98呢個我覺得好味啊😍😍佢係好似poke咁樣 啲魚生幾新鮮 而且好似有用豉油醃過咁 幾好味 而且佢啲飯撈左好多蟹籽 簡簡單單用壽司醋調味已經超夠味😎·蒜香烤焗茄子 $68呢個係我地平時少啲會嗌既送 但係因為我前一日好想食魚香茄子 食唔到 心掛掛就嗌左呢個 出乎意料地超惹味😍😍佢係有少少港式串燒個個感覺 一上檯已經超香 而且超大條🤤🤤係食到最後會有少少鹹 不過惹味既代價黎既😈·邪惡包 $38呢個我地見幾特別就嗌左黎試 佢個帆立貝就一般啦 都大粒既 但係無好鮮甜🙊反而入面個鵝肝我自己覺得幾好 個調味唔錯 而且油脂都幾好keke 不過因為個鵝肝有油 個紫菜lum曬 有啲難咬開🙈😂😂·李小龍卷 $68呢個就失色少少啦🙊我地見佢好似好photogenic咁就嗌左 但係佢入面個炸蟹鉗炸粉好厚 而且唔係即刻炸 好似擺左一陣咁 所以麻麻地🙈🙈·燒雞軟骨串 $38 (3串)京蔥雞肉串 $40 (2串)呢兩個串燒就一般
心之魚生飯 $98
心之魚身飯

蒜香烤焗茄子 $68
蒜香烤焗茄子

邪惡包 $38
李小龍卷 $68
李小龍卷

燒雞軟骨串 $38 (3串)
京蔥雞肉串 $40 (2串)
呢兩個串燒就一般水準啦 反而係個京蔥幾juicy 唔錯😋
#rbyeat